Dodaj do ulubionych

BANKOMATY MILLENIUM KRADNA PIENIADZE!!!

IP: *.chello.pl 31.07.01, 15:39
Wyplacalam 1000 zl z bankomatu Millenium w ktorym rowniez mam konto.
Transakcja zostala zrealizowana jednak pieniedzy nie otrzymalAm.
Kilka dni pozniej przydarzylo mi sie to samo i tez z 1000zl.
Odzyskanie 2 000 zlotych kosztowalo mnie wiele nerwow i telefonow do banku
Millenium. Przekonalam sie, ze klient jest dla nich smieciem i mozna go
lekceważyc. Dzisiaj ide do banku i rezygnuje z konta.
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM BANKIEM. CIAGLE MAJA AWARIE SERWEROW. JESLI NIE
CHCECIE STRACIC PIENIEDZY, NIE POWIERZAJCIE ICH TEMU BANKOWI.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: BANKOMATY MILLENIUM KRADNA PIENIADZE!!! IP: 217.11.133.* 01.08.01, 11:24
      Ja rowniez mam konto w tym banku, ale czesto wybieram pieniadze z bankomatu PKO
      SA i calkiem niedawno mialam podobna sytuacje: bankomat nie wydal mi pieniedzy.
      Poszlam wiec do Millennium i okazalo sie, ze bez problemu pieniadze wroca na
      moje konto za 2 dni. Musze wiec stanac w obronie tego banku.
      • Gość: MISSKITY Re: BANKOMATY MILLENIUM KRADNA PIENIADZE!!! IP: *.pro-futuro.com 02.08.01, 13:35
        Mam konto w MILLENIUM niemalże od początku istnienia tego banku! Jestem bardzo
        zadowolona! Nigdy nie zdarzyło mi się nic podobnego! Kartami bez problemu płacę
        nawet za granicą! Jedyne co mnie drażni to wysokie prowizje za przelewy!
        Ogólnie - świetny bank! Długo się decydowałam na właśnie ten - wczęsniej
        przeanalizowałam wyniki innych banków, czytałam odpowiednią prasę itp. Myslę,
        że dokonałam świetnego wyboru!
        • Gość: kika Re: BANKOMATY MILLENIUM KRADNA PIENIADZE!!! IP: 10.40.42.* 03.08.01, 18:32
          mam tam lokatę, bo mają najkorzystniejsze odsetki.
          Ale obsługa konta, prawda, droga
          • Gość: Fufek Re: BANKOMATY MILLENIUM KRADNA PIENIADZE!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 19:30
            Na cztery spoty jeden jest negatywny, a trzy pozytywne, w tym jeden
            prawdopodobnie od pracownika banku. A prawda jest taka, że generalną zasadą
            każdego szanującego się banku jest uznanie reklamacji związanej ze złym
            funkcjonowaniem bankomatu. Jeśli obsługa Millenium tak źle potraktowała Beatę,
            to bardzo, bardzo źle świadczy o tym banku. Ja swoich pieniędzy na pewno bym im
            nie powierzył.
    • ksywa Re: BANKOMATY MILLENIUM KRADNA PIENIADZE!!! 04.08.01, 19:09
      E tam, zaraz kradną. Ktos miał wyjątkowego pecha, mam konto w Millenium od
      dwóch lat, wypłacam pieniądze często, i co najwyżej parę razy zdarzyła mi się
      nieprawidłowo wykonana operacja, natychmiast zresztą zestornowana. Moim
      zdaniem, jeśli korzysta się z sieci Euronet i coś szwankuje to niekoniecznie
      jest to wina Millenium. Z kolei przy korzystaniu z ich firmowych bankomatów, to
      w ogóle nie ma problemu, bo w oddziale na miejscu mają stały podgląd i widzą co
      się dzieje, więc z reklamowaniem pracy bankomatu nie ma żadnych problemów.
      Generalnie jestem z nich zadowolona, ale moze nie mam porównania. No bo jeśli
      wczesniej to było PKO BP :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka