Dodaj do ulubionych

Karambol na Wisłostradzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 18:16
Pewnie jakis cwaniak chciał się wcisnąć na most z lewego pasa.
Takich cwaniaków jest tam cała masa, nie wiem dlaczego policja się
tym nie interesuje, można by w łatwy sposób zwiększyć wpływy do
budżetu:)
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Karambol na Wisłostradzie 07.11.07, 19:40
      Z pewnością wszyscy jechali powolutku.
      • pompompom Re: Karambol na Wisłostradzie 07.11.07, 20:03
        Z pewnością wszyscy jechali powolutku.

I wszyscy myśleli, że jest piękna pogoda, jezdnia sucha, gładka,
        szeroka....

Ludzie! Deszcz pada, mokro, ślisko i ciemno.
        Kupiliście sobie samochody za kasę ze sprzedaży rozumków?
        • Gość: hegemon® prawda jest taka ze albo siedzisz na ogonie IP: *.skynet.net.pl 07.11.07, 21:00
          poprzednikowi i ryzykujesz ze w kazdej chwili moze zachamowac a ty mozesz mu wjechac w dupe

albo cie kazdy dyma i sie wpie.. przed ciebie

wybor nalezy do ciebie

albo ryzyko albo jestes miekki fajfus i cie dymaja
          • Gość: Ben Hacker Re: prawda jest taka ze albo siedzisz na ogonie IP: 212.180.160.* 07.11.07, 21:23

Dzieki takim, ktorzy sie przede mnie wpychali juz wyremontowalem sobie dwa
            samochody.

Dziekuje i prosze o wiecej.

• Gość: :))) Re: prawda jest taka ze albo siedzisz na ogonie IP: *.unregistered.net.exatel.pl 08.11.07, 08:00
            Sadzac po twojej wypowiedzi jezdzisz jakas stara beema a twoj stroj
            odswietny to niemal orginalny dresik z czterema paskami...
            Gdyby bylo mniej takich baranow jak Ty, latwiej by sie jezdzilo po
            miescie...
            • Gość: w fordzie mondeawo A ty to pewnie akwizytor w garniaku i CB na dachu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 08:58
    • Gość: PW Proszę sie odniutniać od Beemek! IP: *.polskieradio.pl 08.11.07, 08:56
      Najgorsze buractwo jeździ Focusami!
      • Gość: tomek Re: Proszę sie odniutniać od Beemek! IP: *.chello.pl 08.11.07, 09:23
        Focusami, cosrsami, astrami, clio, yarisami i 206-tkami z jakiegoś dziwnego powodu oblepionymi jakimiś gó..anymi naklejkami. Znakiem charakterystycznym jest:

- wpieprzanie się z pasa biegnącego w innymi kierunku (uwaga! nie chodzi tu o pas kończący się) na pas, na którym jest kolejka
        - jazda po powierzchniach wydzielonych, pasach dla autobusów i pasach awaryjnych
        - skręcanie w lewo z pasa do jazdu na wprost, lub jazda na wprost pasa do skrętu w lewo (w zalężności od tego, który szybciej schodzi)
        - blokowanie skrzyżowań w korku z powodu wjechania na nie bez możliwości zjazdu
        - tu uwaga: jazda lewym pasem wisłostrady, TT, TŁ, TŚ z prędkością ok. 70kmh z powodu notorycznego pisania smsów i rozmawiania przez tele
        - parkowanie na miejscach dla niepełnosprawnych (aczkolwiek są to ludize niepełnosprawni umysłowo) "ja tu tylko na chwilę załatwić sprawę"
      • Gość: Helka Re: Proszę sie odniutniać od Beemek! IP: 194.93.250.* 08.11.07, 11:27
        Ja trąbie na wszystkich buraków, którzy wpieprzeja się przed wjazdem.
        Staram sie w miare możliwości tych chamów nie wpuszczać ale nie
        zawsze mi się to udaje.
    • Gość: ja Karambol na Wisłostradzie IP: *.imgw.pl 08.11.07, 10:58
      Tak się składa, że to nie w stronę Łomianek tylko centrum.
      Jestem jednym z poszkodowanych i tak sie składa, że nikt się nikomu nie
      wpier.... tylko się ktoś zagapił. I mam gdzieś jakim samochodem jechał gość
      który mi przywalił w du.... bo ja sobie spokojnie stałem w korku i czekałem na
      wjazd na most a teraz tylko problemy.
      • Gość: malgosia Re: Karambol na Wisłostradzie IP: *.aster.pl 09.11.07, 06:00
        Gratuluje 'rzetelnosci' w przekazywaniu info. GW zeszla do
        rynsztoka. I mam nadzieje, ze splynie daleko razem z deszczowka.
        Uslyszalam od kumpla o wypaddku i wieeelkie zdziewienie. Bo jechalam
        w kier. Lomianek o tej porze i nic nie bylo, poza jednym: pusta
        trasa na grota. Nawet Legionowiacy nie kombinowali, jak zwykle.
    • Gość: re Re: Karambol na Wisłostradzie IP: 195.205.202.* 11.11.07, 21:23
      najgorsze jest to że te swoje zwyczaje przenosicie na ulice innych miast czy wam
      sie kierowcy warszawscy wydaje iz tylko wam sie spieszy ,wczoraj widziałem na a1
      smiertelny wypadek spowodowany przez debila na wawa numerach
      rejestacyjnych,nawet sie sk... nie zatrzymał ,napewno widział że spowodował
      wypadek ,ale co tam pewno mu sie spieszyło, mam nadzieje że sumienie go zagryzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka