dropser 15.11.07, 08:49 między Rynkową a Chodkiewicza.Karczma albo gospoda - jak widać z wystroju. Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelinianka Karczma Biesisko 17.11.07, 07:15 Osobiście udałam się,aby zobaczyć-co to? Ale wydało mi się - nieczynne - i tylko "pocałowałam klamkę". Może komuś z Was udało/uda się wejść do środka.. Czekamy na relację. Odpowiedz Link Zgłoś
a.s.i.a3 Re: Karczma Biesisko 17.11.07, 21:25 oo czekam na doniesienia, jak ktoś coś będzie wiedział. Bo aktualnie w izabelinie to nie za bardzo jest gdzie iść żeby nie wyjść zaduszonym papierosami albo bez połowy pensji (czytaj kampinówka). Odpowiedz Link Zgłoś
klememi Re: Karczma Biesisko 05.12.07, 09:21 No juz bez przesady ze kampinowka jest droga!!! Chcesz zjesc obiad za 5 zl? To moze bar mleczny? Odpowiedz Link Zgłoś
izabelinianka Kampinówka 05.12.07, 15:24 Kampinówka - niestety JEST dość droga.. Ja na to co oferuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwy.janek Re: Kampinówka 11.12.07, 23:20 to prawda, jakość jedzenia przeciętna, ceny powyżej średniej. Nie poleciłbym znajomym raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelinianka BIESISKO 18.02.08, 21:39 "i ja tam byłam.." herbatkę z sokiem piłam. Bardzo przyjemnie i miło,wystrój ciekawy (troszkę góralski), ceny przystępne.. Odpowiedz Link Zgłoś
aguucha1 Re: BIESISKO 21.02.08, 20:22 Ja również potwierdzam, miejsce bardzo sympatyczne, duży wybór piw :), dobra obsługa no i godziny otwarcia przystępniejsze niż w Kampinówce (w tygodniu do 22.00) Minusem jest niestety mały parking i zbyt skromna sala dla niepalących. Odpowiedz Link Zgłoś
a.s.i.a3 Re: BIESISKO 08.03.08, 21:36 Mają nawet stronę internetową. Szkoda tylko, że nie ma cen. www.karczmabiesisko.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
joafin Re: BIESISKO 08.01.09, 18:57 byliśmy pare razy na obiedzie i wszystko z jedzeniem OK(nam bardzo smakowało). Więcej nie pójdziemy ponieważ jest to miejsce nie przyjazne dla dzieci.Niestety od czasu do czasu wychodzi kobieta z kuchni, którą drażnią dzieci i wykrzykuje coś o wychowaniu ( własciciwie o jego braku), Nasze dziecko (4 lata) nikomu nie przeszkadzało tylko było bardzo zainteresowane kominkiem i drewnem w koszu. Nawet jeżeli coś było nie tak mogła do nas podejśc i zwrócić uwagę. Jeżeli nic się w ich podejściu do dzieci nie zmieni (np.kącik dla dzieci, kredki, malowanki, klocki itp)to my ich klientami nie będziemy Odpowiedz Link Zgłoś
olgwie37 Re: BIESISKO 09.01.09, 09:24 byliśmy kilka razy na obiedzie; w tygodniu niewiele osób, w weekend sporo; ceny przystępne i bardzo duże porcje; byliśmy tam zawsze z dziećmi, które bynajmniej do spokojnych nie należą, nigdy nam nikt nie zwrócił uwagi na ich "niestosowne" zachowanie; polecam Odpowiedz Link Zgłoś
artiston Re: Karczma Biesisko i papierosy 10.01.09, 22:59 Niby wszystko OK ale faktycznie to nie bardzo miejsce dla osob z dziecmi. Najgorsze jest to, ze okropnie smierdzi papierosami (szczegolnie w weekendy). Nie wiem jak mozna jesc w dymie, ja nie moge. Mogliby wprowadzic np., ze palimy po 20. Odpowiedz Link Zgłoś
greg0r2 Re: Karczma Biesisko i papierosy 09.02.09, 12:58 dobry pomysl. Rowniez calkowicie nie toleruje papierosow przy jedzeniu, a jak jestem z dzieckiem to staje sie to niedopuszczale. PO 20tej - dobry kompromis. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofjankow Re: Karczma Biesisko 14.02.10, 01:07 Polecam to miejsce, wspaniała i miła obsługa, świetne domowe jedzenie jak i możliwość poczucia się jak w górach. Restauracja szczególnie przyjazna dzeciom, kelnerzy troszczą się również o to aby dzieci w oczekiwaniu na jedzenie mogły porysować bo wiadome jest że dzieci są strasznie ruchliwe i nie potrafią usiedzieć w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
czujne.ucho Re: Karczma Biesisko 22.02.10, 12:10 no ja np. słyszałam jak Pan za barem wyglądający jak szeryf, unosi głos na pracowników i to nie zdarza się rzadko, słyszałam już takie pretensje nie raz, jakaś Pani w kuchni podobnie, to nie jest przyjemne słysząc jak ktoś się drze na na personel. A obsługa jest naprawdę miła, wesoła i staranna. Jedzenie solidne i smaczne... ja na ich miejscu bym się cieszyła. Ale niektórzy nie potrafią docenić tego co mają... Odpowiedz Link Zgłoś
izabelinianka Czujne ucho 22.02.10, 18:33 i tu się z Tobą nie zgodzę... Nie dziwię się,że ktoś krzyczy na obsługę, bo szczególnie kelnerzy to wąskie gardło tej knajpki. Olewają gości nie podchodzą gdy chce się coś domówić itp.. Sama miałąm ochotę krzyknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
czujne.ucho Re: Czujne ucho 17.03.10, 15:33 Osobiście się nie dziwię temu, że kelnerzy nie zawsze przychodzą po domówienie bo z tego co zauważyłam kelnerów jest dwóch może trzech.. Chyba nie trudno się domyślić jak wygląda obsługa dwóch pełnych sal? Człowiek nawet z płytką wyobraźnią powinien objąć to rozumem przecież nikt tu nie jest robotem. Skoro spotkała Panią taka "rażąca ignorancja" ze strony obsługi to dlaczego Pani tego nie zgłosiła "szeryfowi"? Chyba jednak aż tak poważnie nie została Pani "olana" przez obsługę jak to zostało przez Panią wcześniej napisane.. Skoro wymaga Pani ekspresowej obsługi to polecam liczne przydrożne bary szybkiej a niekoniecznie smacznej i zdrowej obsługi typu McDonald's zawierające w swoim jedzeniu taką ilość szkodliwych substancji o jakich się Mendelejewowi nie śniło :) Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
izabelinianka Re: Czujne ucho 18.03.10, 16:36 9 stolików - faktycznie PEŁNA sala... "zawierające w swoim jedzeniu taką ilość szkodliwych substancji o jakich się Mendelejewowi nie śniło" - proponuję żeby każdy jadł to co i gdzie mu się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka34 Re: Karczma Biesisko 17.04.14, 17:59 Zgadzam się całkowicie. Pracownicy są źle traktowani, a właściciele są nieprzyjemni i bardzo zaborczy. Taką miłą knajpę powinni prowadzić ludzie z pasją, a nie tacy, którzy znęcają się nad innymi lub robią łaskę, że się do nich przyjdzie na obiad. Ponadto dania są odgrzewane w MIKROFALÓWCE(informacja ze sprawdzonego źródła). Ta knajpa była przyjazna i smaczna dawno temu jak powstała. Teraz widać, iż jest prowadzona na siłę i da się to odczuć. Bardzo nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zillka Re: Nowa knajpa przy Sierakowskiej 26.02.09, 22:55 Byłam raz i nie polecam, jedzenie jeszcze gorsze niż w Kampinówce, co z tego, że duże porcje... Natomiast w Mościskach otworzyli nową pizzerię, znajomy sprawdzał i podobno fajna ale sama jeszcze nic stamtąd nie jadłam, dowożą też do Izabelina. Odpowiedz Link Zgłoś
aguucha Re: Nowa knajpa przy Sierakowskiej 27.02.09, 21:00 W którym miejscu ta pizzeria? Odpowiedz Link Zgłoś
izabelinianka Re: Nowa knajpa przy Sierakowskiej 27.02.09, 22:29 W Mościskach, "prawie" na przeciwko Toyoty, w dawnym sklepie spożywczym ("Dorotka"\a ostatnio "Maja") Odpowiedz Link Zgłoś
uli_1978 Re: Nowa knajpa przy Sierakowskiej 28.04.10, 09:32 Pizzę zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś