vittia 04.12.07, 09:42 Witam Forumowiczów! Ostatnimi czasy zaglądam na forumi i jestem niepocieszony!! Nasze forum zmieniło się w tablice ogłoszeń!!! Szkoda. Pzdr wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kielonek2301 Re: zmian profilu forum 04.12.07, 20:45 dlatego proponowalem zmiane na stanowskisku moderatora forum, bo jego zalozyciel chyba o nim zapomnial Odpowiedz Link Zgłoś
gibony Re: zmian profilu forum 05.12.07, 09:39 widac juz jest wszystkim bardzo dobrze, tutaj pisze glownie do: mojej ulubienicy bozennyr - ktora pewnie ma jakeis tajne uklady z Zarzadem skoro nic juz nie pisze ze jest zle :) g Odpowiedz Link Zgłoś
bozennar Re: zmian profilu forum 13.01.08, 15:17 Inf. dla Gibony .W dalszym ciągu uważam, że nic się nie zmienia na korzyść członków spółdzielni. Nie piszę , ponieważ uważam,że forum jest założone i kontrolowane przez Zarząd. Jeżeli mam uwagi do pracy Zarzadu zgłaszam je bezposrednio podpisując sie swoim nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gibony Re: zmian profilu forum 14.01.08, 12:04 hehehe :) a czemu sie nie dalas wybrac do RN ?? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaisog72 Re: zmian profilu forum 07.12.07, 23:31 Założyciel, jak sama nazwa mówi, jest założycielem, a nie moderatorem ;) i tylko takiej funkcji się podjął. Nie po to zakładaliśmy to forum, by je potem kontrolować pod względem treści, tylko po to, żeby móc wyrażać swoje opinie. Ogłoszenia pewnie też niektórym się przydadzą. Powodu, dla którego coraz rzadziej zaglądamy i piszemy tu wszyscy, szukałabym raczej w "wypowiedziach" i złośliwościach niektórych z nas. Jeśli ktoś śledzi forum to myślę, że wie o czym piszę... Może po prostu postarajmy się być dla siebie milsi w swoich wypowiedziach i nie róbmy z forum osobistych przepychanek, to z pewnością więcej osób zacznie tu zaglądać i pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
roger.romanski Re: zmian profilu forum 27.01.08, 15:20 zgadzam się z kaisog, od czasu do czasu wchodze na forum i cały czas słyszę narzekania, jakies bzdury o układach, tym że ktos forum kontroluje etc. Ogólnie mówiąc, jakies paranoje z czasów późnego Kaczyńskiego. N9ie wiem czemu, ale na forum mają najwięcej do gadania rozmaici pieniacze, których w zyciu chyba jeszcze nikt nie zadowolił :-(. Ja przyznam mieszkam tu od 2 lat i może dostrzegam pewne wady (opłaty za użytkowanie wieczyste, atmosfera twierdzy, czy brak zbyt wielu miejsc w okolicy, gdzie można wyjśc ze znajomymi), ale ogólnie lubie moje mieszkanko, mój widok z dużego pokoju na park, miejsce w garażu, bliskośc sklepu, Kościoła, idealne połączenia z resztą Warszawy. Dlatego popatrzmy na naszą Kobielska trochę bardziej optymistycznie. Pozdrowienia Roger Odpowiedz Link Zgłoś
moderatorkobielska Re: zmian profilu forum 11.08.08, 18:40 Podjąłem sie moderacji Naszego forum. Wszelkie uwagi, sugestie będą bardzo mile widziane. Mam nadzieje, że forum, dzięki moim i Waszym staraniom stanie sie miejscem, gdzie wszyscy mieszkańcy naszej posesji, będą mogli brać czynny udział w jego kształtowaniu. Stad moje pierwsze pytanie: co z reklamami? Usunąć zastałe?, przeznaczyć na nie specjalny 'wymarkowany' wątek? (mozna spojrzeć, jest już na górze), tępić zaraz po ich pojawieniu sie? Moze, by zintegrować wszystkich utworzyć forum zamknięte? Odpowiedz Link Zgłoś
moderatorkobielska Re: zmian profilu forum 16.08.08, 17:28 Mieszkaniec posesji. Sąsiad. Numeru lokalu chyba nie muszę podawać?:) Odpowiedz Link Zgłoś