Gość: max IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 16:39 no wlaśnie, ostatnio slyszałem że w domu sie raczej nie je tylko w restauracjach i fast foodach, a jak to jest z wami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: req Re: JAK CZĘSTO WARSZAWIACY JEDZĄ W RESTAURACJACH I FAST FOODACH A NIE IP: *.telia.com 11.06.01, 21:48 srednio w-wiacy b rzadko jadaja na miescie bo ich na to nie stac, np moge sobie wyobrazic ze dla emeryta pojscie do pizza hut jest czyms nieosiagalnym oczywiscie w wawie jest i tak lepiej niz w innych miastach polak srednio wydaje na kina, teatry, restauracje itp niecale 500zl rocznie wiec jakies 40pln miesieczne to jest chyba wystarczajaca odp na twoje pytanie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: JAK CZĘSTO WARSZAWIACY JEDZĄ W RESTAURACJACH I FAST FOODACH A NIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 22:09 no jeśli chodzi o emerytów to wiadomo że to będzie rosół czy pomidorówka, jakaś domowa zupa a nie Pizza Hut czy restauracja, ale miałem na myśli ludzi w wieku 20-35, pracujących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: JAK CZĘSTO WARSZAWIACY JEDZĄ W RESTAURACJACH I FAST FOODACH A NIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 22:09 zapomniałem pozdrowić POZDRAWIAM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursyn Re: JAK CZĘSTO WARSZAWIACY JEDZĄ W RESTAURACJACH I FAST FOODACH A NIE IP: *.pl 11.06.01, 23:50 Z lokali to ja zasadniczo zaliczam "Mewe" przy Świętokrzyskiem moście (szconeczek dla p. Leszka), "Karczme" przy Dworcu Głownym, w zeszłem semestrze jadłem też w "Barze Średnicowem" w Jerozolimskich. Bywam dwa, trzy razy na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś