Dodaj do ulubionych

pytałem o nowe wieżowce speca z Walii

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 14:19
ciekaw jestem czy mi odpowie, spodziewam sie raczej wymijającego tekstu ale kto
wie, jak sie dowiem coś nowego to dam znać
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: pytałem o nowe wieżowce speca z Walii IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 18:47
      ciekaw jestem co napisze
      • Gość: Rafal Re: pytałem o nowe wieżowce speca z Walii IP: *.telia.com 14.06.01, 19:00
        a kto to on jest?
        • Gość: max Re: pytałem o nowe wieżowce speca z Walii IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 19:01
          jakiś znawca biurowców, pracuje jakiś czas w Warszawie i zajmuje sie
          Warszawskim rynkiem biurowym
          • Gość: Rafal Re: pytałem o nowe wieżowce speca z Walii IP: *.telia.com 14.06.01, 19:09
            Cool zycze ci powodzenia bo ja man rozne rezultaty pisania do firm.
            • Gość: max Re: pytałem o nowe wieżowce speca z Walii IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 19:11
              zobaczymy a jak nie dostane informacji to wyśle kilka podobnych, na pewno nie
              dam mu spokoju jak mi nie odpowie, facet ma tydzień
    • Gość: max Re: pytałem o nowe wieżowce speca z Walii IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 19:12
      wysłałem też meila do Skanski ale jeszce nie odpisali, to bylo jakieś 3 dni temu
      • Gość: Rafal Re: pytałem o nowe wieżowce speca z Walii IP: *.telia.com 14.06.01, 19:22
        Fajnie Ja tez wyslalem do Skanski wobaczymy czy
        odpiszom.
        czy napisales to Muslimow z ipdirect na temat Oriental
        Plaza? ja jak mowilem wczesnie to ja pol roku temu nie
        odpisalem im bo nie kcialem dac mojego adresu i
        telefonu.
        • Gość: max Re: pytałem o nowe wieżowce speca z Walii IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 19:23
          wole nie próbować z islamistami randki, potem jakiś zrobi mi Swiętą wojne
    • Gość: max Re: pytałem o nowe wieżowce speca z Walii IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 19:24
      a co do tego projektu to on chyba nie powstanie bo juz by powstał jak by miał
      być

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka