Dodaj do ulubionych

Blog zawadzkiego?Blogiem śmieszności..............

23.12.07, 19:44
wiadomosci.onet.pl/1663488,11,item.html
rozśmiesza także fragment.... I nie o samą walkę głównie tu chodzi, ale o wstyd, jaki Platforma na Polskę sprowadza – w kraju wyzwolił się spod okupacji radzieckiej wciąż znajdują się ugrupowania chcące z walki z Kościołem uczynić wątpliwą rację swego istnienia....

człowieku,weź koło i się walnij w czoło:)))Taka moja rada dla ciebie.
Jakoś "tfój" lider nawet uklęknąć nie umie jak nakazuje zwyczaj katolicki tylko jak Mułła-Omar próbuje ukucnąć.Idiota.

zarzucając komuś walkę z kościołem należałoby się przyjrzeć osobie która owe zarzuty "w swojej chorej glowie buduje".
Więc proponuję szerokiej publice na publikowanie wieści z życia i działalności owego "bloggera"...........................
I jak zwykle adwersarza nie pozdrawiam bo uważam że jeno zacnych ludzi tylko wypada pozdrawiać,a wszelakie gnidy tudzież gady-deptać należy z prawdziwą starannością.
Obserwuj wątek
    • Gość: Warszawiak Kto to jest Józef Zawadzki?Po co się nim zajmować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 21:06
      • Gość: 123 Re: Kto to jest Józef Zawadzki?Po co się nim zajm IP: *.compi.net.pl 27.12.07, 16:56
        No właśnie. Kto to jest i po kiego czorta niektórzy go cytują? W ten
        sposób z jakiegoś maluczkiego politykiera robi się gwiazdę. A fuj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka