kuncwotek 29.12.07, 19:40 Byliście nad zalewem? Dziś było całkiem sporo ludzi. Jeździli na łyżwach, grali w hokeja i spacerowali po lodzie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Nad zalewem 30.12.07, 09:22 jakos nie mam zaufania.. wiec do jezdzenia po lodzie wykorzystuje sztuczne lodowisko:> w pruszkowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: Nad zalewem 31.12.07, 19:43 a my z malzem kupilismy sobie lyzwy. Wczoraj testowalismy na jeziorze. Bylo super:-) Pozdrawiam z Polesia Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Nad zalewem 01.01.08, 16:02 i zyjesz?:) ja kupilam sobie nowe lyzwy.. nogi wygladaja jak po jakies masakrze;> siniaki,krew sie leje.. nowe lyzwy to tragedia;> Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: Nad zalewem 04.01.08, 23:59 żyję :-) i mam się całkiem nieźle. Już wróciłam do Komorowa, więc może przetestuję niebawem zalew komorowski :-) A tak poza tym to wszystkiego dobrego w Nowym Roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Nad zalewem 09.01.08, 11:23 ja wrocilam wlasnie dzis z gor;) i juz sie nie moge doczekac lyzwowania.. jednak naprawde polecam sztuczne lodowisko w pruszkowie, przy szkole na gomulinskiego czy jakos tak;P sa szatnie z szafkami,mozna zostawic rzeczy,tlumow za duzych nie ma, wiec spokojnie mozna jezdzic..oswietlone,i bezpieczne:) wszystko jest oczywiscie bezplatne:) Odpowiedz Link Zgłoś