Gość: d. IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.08, 01:12 > - Co to znowu za książka, co to się tak rozchodzi... - mówi, z niedowierzaniem patrząc w monitor. Pewnikiem siakiś nowy harypoter. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Bez echa IP: *.de.ibm.com 22.01.08, 09:28 No tak- skoro sprzedaż książki leci w dół, bo społeczeństwo mało obchodzą pseudonaukowe rozważania pseudohistoryczne oparte o mało znaczący epizod, to GazWyb musi wspomóc sprzedaż tak idiotycznym artykułem, coby przedsiębiorstwo Holokaust nie upadło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Felieton?? IP: *.acn.waw.pl 22.01.08, 13:17 nie wiem czy warto to komentowac. chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olgierd T. Lektura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 17:00 No tak. Zdaniem autora ta książka powinna być lekturą obowiązkową. Odpowiedz Link Zgłoś
marius7m Re: Lektura 22.01.08, 17:53 nie. Ale Empik zatrudnia analfabetów. Są najtańsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Ja rozumiem,ze w GW zatrudniaja przede wszystkim IP: *.acn.waw.pl 22.01.08, 18:11 ludzi dyspozyjnych,ale warto jednak ,zeby mieli odrobine iskry bozej. Od wszystko jedno jakiego Boga. Przeciez felietony i artykuly interwencyjne w Trybunie Ludu w latach 70 byly pisane z wiekszym polotem choc musze przyznac ze duch pozostal ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w ilk śmieszna ta żydowska gazetka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 21:00 śmieszna ta żydowska gazetka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skfaszony Felieton IP: 217.153.131.* 03.03.08, 08:41 czy ten psudoartykuł, scenka z "głębokim" podtekstem była pisana na zamówienie, o co tutaj chodzi, bo zastanawiam się i nie wiem? co autor miał na myśli? jakaś pomroczność panuje ostatnio w GW czy ściągacie już do siebie praktykantów z Superexpressu, czy to zamach na target żywiący się tabloidami? Odpowiedz Link Zgłoś