Gość: Mewa IP: *.chello.pl 28.01.08, 20:03 Witam, szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć nic oprócz Le Cedre. Czy są jakieś inne arabkie knajpki, gdzie można zjeść dobre kuskus??? Pozdrawiam Mewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUC Re: Kuchnia arabska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 22:10 zrob sobie sama www.goscinneprogi.pl/ku_kuskus.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kuchnia arabska IP: 81.210.22.* 29.01.08, 16:14 na saskej jest sklep prowadzony przez Algierczyka nazywa sie Le Diplomate podobno robi kus kus na zamówienie, powtarzam podobno, jeżeli robi to napewno dobrze zrobi, bo prawdziwy kus kus jest właśnie z tych regionach, a kus kus z żurawiną amerykąnską to najlepszy żart który czytałem - kiedyś jadłem kus kus w szafranie restauracja na ursynowie, dobry był oj dobry !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mewa Re: Kuchnia arabska IP: *.chello.pl 30.01.08, 10:24 Dzięki serdeczne Mewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena byle nie kebab na Marszałkowskiej przy d. Bajce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 19:58 brud, brud i salmonella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mewa Re: byle nie kebab na Marszałkowskiej przy d. Baj IP: *.chello.pl 12.02.08, 22:28 A gdzie ten brud i gdzie ta salmonella??? Mewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mewa Re: Kuchnia arabska IP: *.chello.pl 12.02.08, 22:29 Ale mi nie chodziło Droga Ireno o jedzonko typu kebab. Mewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdre Re: Kuchnia arabska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 21:57 a le cedre to nie libanska przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libanka Re: Kuchnia arabska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 18:23 Gość portalu: zdre napisał(a): > a le cedre to nie libanska przypadkiem? A libańska to nie arabska przypadkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malyna Re: Kuchnia arabska IP: *.acn.waw.pl 13.03.08, 22:22 jest taki nowy klub, marrakesh, bardzo sie reklamują, może tam? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Kuchnia arabska 14.03.08, 00:47 a Samira? Wieki nie byłam więc nie wiem czy nadal dobrze karmią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cazares Re: Kuchnia arabska IP: *.compi.net.pl 14.03.08, 17:47 Samira rządzi. Ceny baaardzo user-friendly, jedzenie smaczne, sporo specjałów, obsługa wystarczająco kompetentna. Polecam w każdym razie bardziej niż Efesa (Niepodległości/Odyńca), gdzie jedzenie jakby bardziej masowe, a ceny wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aziza Re: Kuchnia arabska IP: 217.153.178.* 28.05.08, 14:01 ja polecam Sheesha Lounge na Sienkiewicza 4. super jedzonko i jeszcze lepsze imprezy :) sheesha.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
megan5000 Re: Kuchnia arabska 04.06.08, 09:37 Tylko że Sheesha to bardziej klub i miejsce do posiedzenia, gdzie jedzenie jest raczej dodatkiem do innych atrakcji. Samira rządzi :). Poza tym mają tam sklep z różnymi dobrymi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś