Gość: LISICZKA IP: *.pro-futuro.com 20.07.01, 12:58 Czy ktoś może przygarnął sobie duży, niebieski parasol jadący tramwajem linii 25 dnia 19.lipca o godzinie 17:00 w stronę Okęcia???? Pozdrawiam LISICZKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: ZGUBIŁAM PARASOL - duży, sliczny, niebieski! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 13:04 Gość portalu: LISICZKA napisał(a): > Czy ktoś może przygarnął sobie duży, niebieski parasol jadący tramwajem linii > 25 dnia 19.lipca o godzinie 17:00 w stronę Okęcia???? > > Pozdrawiam > LISICZKA widziałem jak wysiadał, poszedł do centrum handlowego z takim malym czerwonym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: ZGUBIŁAM PARASOL - duży, sliczny, niebieski! IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 21.07.01, 18:44 :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ZGUBIŁAM PARASOL - duży, sliczny, niebieski! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 11:35 i co wrócił ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: ZGUBIŁAM PARASOL - duży, sliczny, niebieski! IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 21.07.01, 18:47 Gość portalu: max napisał(a): > i co wrócił ??? ;) Wrócił, ale niebieski balonik z ballady Bułata Okudżawy. Odpowiedz Link Zgłoś