Gość: Kris to kurwa_ IP: *.acn.pl 24.08.03, 23:18 Hej Legia gool! lalalalalallalala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ech Re: Polonia - Legia 0:1 w derbach Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 23:28 Nie przesadzajmy z tym zachowaniem kibicow. Raczej wspomnialbym o tym, ze pseudo kibice bezdomnych obrzucali kamieniami kibicow z trybuny honorowej. Przez co ucierpial jeden kibic. Niestety buractwa jeszcze do konca nie wyeliminowalismy. A fani LEGI doping jak zwykle do konca meczu i jeszcze 10 minut po nim. Teraz kolej na LECHA :D PS. BORUC niedlugo czeka go kadra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raff Re: Polonia - Legia 0:1 w derbach Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 23:35 ten "kibic" to znany eks-bokser, (a od czasu do czasu również komentator telewizyjny i aktor), Krzysztof Kosedowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Żenujacy transparent kibiców Polonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 01:12 www.polonia.warszawa.pl/fotki/2003.2004/2003.08.24pol-leg/bigimages/57.jpg Upadli tak nisko, że gorzej już się chyba nie da :\ Jeżeli dodać do tego fakt, że część gości z trybuny honorowej (z prezesem PolMotu na czele) musiała ją opuścić pod gradem kamieni, a wcześniej także butelek, to mamy pełny obraz "elyty" stolicy....Im szybciej wyniosą się na własny stadion tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECH W WARSZAWIE NA DERBACH 5000 OSOB - ŚMIECH IP: *.echostar.pl 24.08.03, 23:33 ZAMKNIJCIE STADION I GRAJCIE NA BOISKU SZKOLNYM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raff 5000 na 5000 możliwych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 23:37 kolego niedoinwetowany umysłowo - Legia wykorzystała wszystkie bilety, jaki otrzymała; przykro mi że Polonia dałą ich tylko tyle udowadniając, że zasługują na te transparenty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: 5000 na 5000 możliwych IP: *.han.telia.se 25.08.03, 10:38 Nie tylko legia wykorzystala wszystkie bilety. Ja choc sciaskalem palce za Polonie, siedzilem na zylecie poniewaz nie sprzedali mi biletu na kryta w dniu meczu (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: 5000 na 5000 możliwych IP: *.acn.pl 25.08.03, 11:55 Gość portalu: robert napisał(a): > Nie tylko legia wykorzystala wszystkie bilety. > Ja choc sciaskalem palce za Polonie, siedzilem na zylecie > poniewaz nie sprzedali mi biletu na kryta w dniu meczu (?) Bo kupowales w dniu meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: 5000 na 5000 możliwych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:40 I co od razu do samolotu i juz nastepnego dnia rano piszesz ze Szwecji? bueheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Deyna Kazimierz, nie rusz Kazika bo zginiesz! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 23:42 "Kibice" Polonii zeszmaciliście się tą anty-flagą ś.p. Kazia Deyny - są pewnie granice. Przypisujecie sobie prawo do bohaterów powstania warszawawskiego - a nie wiecie co to honor, jesteście ... nie, właściwie Was juz nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdech Re: 5OOO NA 5000 TO TEZ ŚMIECH IP: 170.148.10.* 24.08.03, 23:47 wszystkie bilety wykorzystane, a wiec co w tym smiesznego debilu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: 5OOO NA 5000 TO TEZ ŚMIECH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 23:48 przyjwdziesz bydlaku to zobaczysz jak się bawi wasza stolica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: 5OOO NA 5000 TO TEZ ŚMIECH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 23:50 LECH ZDECHŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyrus ... Legie!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.08.03, 23:52 Cieszcie się z wygranej z Polonią! Bo już za tydzień dostaniecie w dupe od Lecha! Kolejorz pojedzie z wami 4:0! Forza Lech!!! Inwazja na Warszawe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyrus [...] IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.08.03, 00:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiramisu [...] IP: *.chello.pl 25.08.03, 01:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg [...] IP: *.crowley.pl 25.08.03, 10:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech to K-U-R-W-A [...] IP: *.acn.pl 25.08.03, 14:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj [...] IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 00:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin ehhhh IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 01:46 Oczywiscie musieli cos dopompowac o kibicach... i po co? Kiedy wreszcie przestaniecie robic nam siare? P.S. LEGIA MISTRZ MISTRZ MISTRZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxxz cala warszawa to smiech IP: *.wozniaka.bytom.pl 25.08.03, 08:36 szmata to legia o tym kazdy wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: cala warszawa to smiech IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.08.03, 08:47 wez sie schowaj debilu. Kompleksy masz jakies, bardzo mi przykro, idz z tym do lekarza, moze da ci jakies dobre lekarstwo... chociaz na glupote podobno lekarstwa nie ma. Jestes tak beznadziejnie plytki jaj twoj post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomala Re: cala warszawa to smiech IP: *.demo.pl / 192.168.2.* 25.08.03, 09:19 Śmiech to twoje ograniczenie i nieskończona głupota( twoje napiasalem z małej litery bo na dużą jesteś zbytb dużym Kretynem)Ciekawe co cię tak bawi może myśl że zawsze będziesz w cieniu Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Polonia - Legia 0:1 w derbach Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 10:06 No ładnie. 19 pomeczowych komentarzy, ale żadnego o meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogbra Re: Polonia - Legia 0:1 w derbach Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 10:21 "Przed 3. kolejką - składy i typy" w dniu: 22-08-2003 o 16:02 m.in. napisałem: >Sercem jestem za Legią. >POLONIA - LEGIA, Typ Gazety: 2 >I w tym miejscu mam wątpliwości. Stawiam 1,2. Dlaczego? >Jedynym plusem Legii w tm meczu może być ambicja. >Ale czy to wystarczy na zwycięstwo? >Taktyka słabiutka, technika lepsza, gra defensywna lepsza od >ofensywnej.Mecz będzie zacięty i z kartkami (czerwona też). % na Legię, 35% na Polonię. Sędziowanie pod Polonię. >Ale remisu nie będzie.To moje typowanie. >Daj Boże zwycięstwo Legii. Jak widać przewidywałem słusznie. Cieszę się ze zwycięstwa 1:0, a mogło być odwrotnie. Była "czerwień" dla Jóźwiaka (ale chwalę Go za to). Boruc w porządeczku. Vuko też. Jednak są minusy. Taktyka do poprawki: sztab "EKG"(Engel, Kubicki i Gawara) jakościowo dorównuje ekspertowi Lorencowi w Dospelu - efekty widoczne (moja rada: Wasza praca grozi zawałem serca). Technika: stanowczo za dużo strat - szcególnie w ofensywie. Czytam opinie Poznaniaków o Warszawie, Legii itp. Wybaczam im, mając w składzie "Świra", to i w główkach ŚWIR. Kibice Polonii udowodnili swoją "klasę" ubliżąjąc pamięci Kazimierza Deyny. To podłe. A teraz typuję wynik LEGIA - LECH: 1, X. 95% na Legię, 5% na remis, 0% na Lecha. Wierzę w ambicję piłkarzy Legii. W sztab "EKG" nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Jesteśmy z Wami-POLONIO-Jesteśmy z Wami IP: *.chello.pl 25.08.03, 10:55 Czy wygrywasz, czy nie Ja i tak Kocham Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista legioniści IP: *.mlociny.pl / *.gazeta.pl 25.08.03, 11:20 Lepiej być sprzedajna dziwka niz kibicem legii!To jest dopiero buractwo,w tym sezonie wasza szmacianka i tak nic nie osiagnie! Dlaczego bylo tak malo Polonistow?Bo z bandytami i wieśniakami malo kto chce przebywac w jednym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: legioniści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 11:39 Gość portalu: Polonista napisał(a): > Dlaczego bylo tak malo Polonistow?Bo z bandytami i wieśniakami > malo kto chce przebywac w jednym miejscu... Nie mogłeś tego lepiej napisać, hahahaha Po tym meczu na następny przyjdzie jeszcze mniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: legioniści IP: 126.17.62.* 25.08.03, 12:40 Gość portalu: Polonista napisał(a): > Lepiej być sprzedajna dziwka niz kibicem legii!To jest dopiero > buractwo,w tym sezonie wasza szmacianka i tak nic nie osiagnie! > Dlaczego bylo tak malo Polonistow?Bo z bandytami i wieśniakami > malo kto chce przebywac w jednym miejscu... Po "kibicach" Polonii w Warszawie został tylko smród... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) NIE MA POLONII IP: *.chello.pl 25.08.03, 15:02 Bo z bandytami i wieśniakami malo kto chce przebywac w jednym miejscu... Bandci - rzucali kamieniami w trybunę honorową, a wieśniaki wywiesiły "anty-flagę" Deyny. I ich Legia wpuściła na krytą! Gdyby nie to gralibyście pod mostem Cyganie. Niigdy was w Warszawie nie było, nie ma i nie będzie, bo jesteście bandą frajerów, tchórzy i pajaców. BEZ HONORU, BEZ KIBICÓW, BEZ BOISKA! Szkoda więcej gadać o Kabarecie Starszych Panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha Re: Polonia - Legia 0:1 w derbach Warszawy IP: 150.254.166.* 25.08.03, 13:10 Abstrahując od poziomu intelektualnego tej dyskusji mam nadzieję że w piątek wygra Lech, a Legii nie będzie pomagał sędzia jak to miało miejsce w zeszłym sezonie gdy nie podyktowano karnego dla Lecha a podyktowano karnego którego nie było dla Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafsio Re: Polonia - Legia 0:1 w derbach Warszawy IP: *.crowley.pl 25.08.03, 14:12 "wposcic swinie na salony" jedynie tak mozna nazwac to co zrobili szmaciarze z poloni Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Polonia - Legia 0:1 w derbach Warszawy 25.08.03, 16:18 Gość portalu: rafsio napisał(a): > "wposcic swinie na salony" > jedynie tak mozna nazwac to co zrobili szmaciarze z poloni €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ Słowo salony jest równie adekwatne do stadionu na Łazienkowskiej,jak określenie kiboli legii kibicami. Ps.W przeciętnym salonie za taką pisownię słowa "wposcic"byłbyś spalony do końca życia dżentelmenie z Wołomina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EREK Re: Polonia - Legia 0:1 w derbach Warszawy IP: *.itpp.pl 25.08.03, 15:58 Legia W-wa Mistrzem Polski 03/04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosło Re: Polonia - Legia 0:1 w derbach Warszawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 16:00 hej WISŁA GOL, GOL, GOL, GOL.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyrus [...] IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.08.03, 16:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry [...] 25.08.03, 21:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś