Gość: a co cie to [...] IP: *.cable.ubr02.dund.blueyonder.co.uk 23.02.08, 17:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio He he, miałem gorszą sytuację... 23.02.08, 18:01 niż nasz kolega. Policjanci i prokuratorzy, to jedno wielkie bagno. Przeczytajcie mojego bloga, a się przekonacie: jurcio.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.1963 Re: He he, miałem gorszą sytuację... 05.04.09, 06:30 jurcio jaka ty miales gorsza sytuacje,ponaciagales mnostwo ludzi na ogromne sumy pieniedzy,teraz jestes prezesem fundacji i robisz to na jeszcze wieksza skale a rozpisujesz sie latami,ze ktos okradl cie z calego twojego majatku,a co ty wtedy miales?NIC,tak jak i teraz nie masz nic,bo wszystko pozapisywales na mamusie,a sam golodupiec jak zawsze rozbijasz sie po kraju za cudze pieniadze.Ciekawe jak tam twoja poprzednia firma art-press,juz upadla,czy jeszcze dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Najpierw ich pobił, a potem oskarżył o napaść IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.08, 18:02 sk.............y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedmaj Najpierw ich pobił, a potem oskarżył o napaść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 18:03 Miałem bardzo podobną historię, mimo ewidentnej winy policjantów zostałem oskarżony o naruszenie nietykalności i zostałem skazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy W Policji pracują tchórze i bandyci IP: *.INTELINK.pl 23.02.08, 18:06 Tu nie chodzi o odwagę chuligana, żeby rzucić się w zadymę i komuś wpie..ć. Mało który policjant ma odwagę cywilną przyznać się do pomyłki. Bo pomyłki się zdarzają, nikt temu nie zaprzeczy. A kiedy ostatnio policja sama z siebie bez nakazu sądu zwykłego obywatela przeprosiła? Pałą to taki debil w mundurze zawsze wleje chętnie, bo kto mu potem co zrobi? I to jest właśnie zachowanie tchórza. A potem się skrzywdzone biedactwo tłumaczy, że to tamci napadli. W najlepszym razie następuje obustronne umorzenie sprawy, ale co niewinni oberwali, to już się nie cofnie. Mam nadzieję, że kiedyś trafi kosa na kamień i te śmieci, które zanieczyszcają mundur Polskiej Policji staną kiedyś po drugiej stronie kija. Może wtedy zobaczą, co jest dobre, a co złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel PO Wezwanie do Pani Prezydent Gronkiewicz-Waltz IP: *.attu.pl 23.02.08, 18:09 To ludzie strzegący obywateli Pani miasta. Proszę zająć stanowisko i nie zasłaniać się brakiem bezpośredniego wpływu, czy kontroli. Tego wymaga przyzwoitość, aby piętnować takie patologie. Proszę internautów o dopisywanie się pod tym postem w ramach poparcia dla powyższego wezwania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Państwo policyjne tuska jest przerażające IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.08, 18:10 Państwo policyjne tuska jest przerażające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico Re: Państwo policyjne tuska jest przerażające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 20:43 przerażające jest to co piszesz :) dziecko drogie no ale pewnie dziadek był milicjantem tata krawężnikiem w przenajświętszej RP a ty też się szykujesz w mundur :) Co to tusk go zatrudnił???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe mniej niż państwo Dobra Ziobry IP: *.aster.pl 23.02.08, 23:04 na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: Państwo policyjne tuska jest przerażające IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 24.02.08, 08:59 źle się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy W Policji pracują tchórze i bandyci! IP: *.INTELINK.pl 23.02.08, 18:11 Tu nie chodzi o odwagę chuligana, żeby rzucić się w zadymę i komuś wpie..ć. Mało który policjant ma odwagę cywilną przyznać się do pomyłki. Bo pomyłki się zdarzają, nikt temu nie zaprzeczy. A kiedy ostatnio policja sama z siebie bez nakazu sądu zwykłego obywatela przeprosiła? Pałą to taki debil w mundurze zawsze wleje chętnie, bo kto mu potem co zrobi? I to jest właśnie zachowanie tchórza. A potem się skrzywdzone biedactwo tłumaczy, że to tamci napadli. W najlepszym razie następuje obustronne umorzenie sprawy, ale co niewinni oberwali, to już się nie cofnie. Mam nadzieję, że kiedyś trafi kosa na kamień i te śmieci, które zanieczyszcają mundur Polskiej Policji staną kiedyś po drugiej stronie kija. Może wtedy zobaczą, co jest dobre, a co złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoD ja widze wideo przeciw slowu policjantow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 18:14 ja widze wideo przeciw slowu policjantow. aspirant Tomasz Oleszczuk jako osoba majaca problemy ze wzrokiem, lub kojarzeniem faktow nie powinien pracowac w Policji. Tak samo jak pan w bialej kamizelce, ktory widac jak zmoejsca wpadl z pala na szarpiacych sie juz ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlak Mafia rządzi, Fałkowski do pierdla! IP: *.tpnet.pl 23.02.08, 18:15 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś strasznego Kiedy wróci PiS ? Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz IP: 212.76.37.* 23.02.08, 18:23 Głosowaliście na PO , teraz macie skandale każdego dnia.Brak słów... Jeszcze zatęsknicie za ministrem Ziobro który robił porządek w policji Odpowiedz Link Zgłoś
monterlevicy To PIS doprowadził do bandytyzmu w Polcji i w woj 23.02.08, 18:35 i w wojsku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misteriks Taa... IP: *.ols.vectranet.pl 23.02.08, 19:00 przynajmniej od 97 roku tak jest. Wcześniej nie wiem, bo wcześniej nie szwendałem się w nocy po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Te, błyskotliwy z PiS, 24.02.08, 00:01 4 października 2007 roku, gdy miało miejsce pobicie, to wy rzadziliście w policji. To wasz... "człowiek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bandyci!!! poli-psychopata IP: *.gprs.plus.pl 23.02.08, 18:27 Policjanci-bandyci, przed którymi nawet nie można się bronić, żeby nie narazić się na zurzut czynnej napaści. W zaistniałem sytuacji psycholog, który był obecny podczs naboru i przyjęcia do służby wyżej wymienionego policjanta-psychopaty, powinien ponieść odpowiedzialność conajmniej zawodową. Pozdrawiam i cze3kam na opinie osób, które mają pomysł, jak radzić sobie z często przypadkowym (jak widać) spotkaniem na swojej drodze bezpodstawnie agresywnego policjanta-psychopaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keri11 no to starszy posterunkowy Mikołaj Fałkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 18:27 kredytu w banku nie dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slobo Najpierw ich pobił, a potem oskarżył o napaść IP: *.tktelekom.pl 23.02.08, 18:29 ch.w.d.p.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonny Re: Najpierw ich pobił, a potem oskarżył o napaść IP: *.dynamic.mnet-online.de 23.02.08, 18:29 palantownia to sami debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Najpierw ich pobił, a potem oskarżył o napaść IP: *.chello.pl 23.02.08, 18:30 Nie ma w tym nic dziwnego, przecież powszechnie wiadomo, że w polskiej policji pracują największe męty i prymitywy Odpowiedz Link Zgłoś
monterlevicy PIS werbował bandytów do Policji !!!! 23.02.08, 18:34 Ziobro i Kryże dali bandytom w mundurach zielone światło! Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless nie uda wam sę, sqrwysyny! 23.02.08, 18:38 to tylko kwestia czasu, a ten misio cwany chojrak, wtedy pokaże swoją odwagę i zobaczymy wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verushka1 Re: nie uda wam sę, sqrwysyny! IP: *.subscribers.sferia.net 23.02.08, 19:46 swoja droga ostatnio widzialam pod kinoteka policjanta palujacego zebraka..ktory az darkl sie ze nie wierzy ze to policja i krzyczal ludzie ratunku.. ale mysle ze jak policjalnt to nie podejs=de.. teraz juz bede wiedziec ze trzab go podejsc z tylu i spalowac Odpowiedz Link Zgłoś
crogool Wujek dobra rada... 23.02.08, 18:39 ...powiedział mi, że najlepiej było zrobić to co kolega widoczny u dołu ekranu w okolicach 1:04 nagarnia. W tył zwrot. To tak jak w przypadku tych kolesi z których jeden zginął a drugi jest inwalidą. Widząc czterech gości z giwierami postanowili uciekać. Jak do ciebie celują - lepiej się połóż i nie zastanawiaj się czy to glina czy bandyta. Kuli nie wyprzedzisz. Podobnie się rzecz ma z pałowaniem. Naprawdę głupi pomysł, żeby rzucić się na pomoc w interwencji. Jeszcze głupszy rzucić się na pomoc gdy ktoś zakuwa w kajdanki. Tyle. Sposobu na poj*** w służbach mundurowych zwyczajnie nie ma. Brak rąk do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek jest psem to ma psia robote IP: *.essex.ac.uk 23.02.08, 18:40 i zachowuje sie jak zwierze Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian I oni mają nas bronić? 23.02.08, 18:40 Najgorsze jest gdy ci co mają nas bronić, sami stają się zagrożeniem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: I oni mają nas bronić? 23.02.08, 20:10 Kolejny przykład na to, że w życiu trzeba się samemu bronić, albo po prostu nie chodzić do knajp. Niestety, Polska to kraj niebezpieczny i jak się nie dostanie od bandytów, to można przypadkowo być spranym przez policję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: I oni mają nas bronić? IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.08, 20:17 Policjant trafił na łajzy to się wyżył. Inaczej by śpiewał gdyby spotkał mężczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: I oni mają nas bronić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 21:43 a Ty takim mężczyzną niby jesteś? i co byś zrobił, pobiłbyś policjanta? Odpowiedz Link Zgłoś
hens Re: I oni mają nas bronić? 23.02.08, 21:57 Jakby nie pokazał blachy i się nie przedstawił to bym go potraktował jak świra na Koksie i walił przez łeb aż do skutku.Sprawdzili wszystko a ja bym sprawdził tego policmajstra ile sie nawdychał marychy.Widziałem takich ĆPUNÓW policjantów szli ze służby na czterech i koledzy po drodze ich zbierali. Zgrana banda.ĆPUNY pijaczydła i banda gangsterów zatrudnionych nielegalnie do odzyskiwania długów przez prywatne kancelarie np Telekomunikacji Polskiej lub ADM.Zleceniodawcy są, różni a blacha czasami gnojom sie przydaje To jest dopiero BYDŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samsungo Re: I oni mają nas bronić? IP: *.devs.futuro.pl 23.02.08, 23:16 pitolisz... efekt byłby taki, że złapałoby Cię 5 pozostałych a na komendzie owinęliby Cię ręcznikami i pałkami okładali po nerkach i kostkach w 10ciu. Na koniec okazałoby się, że miałeś przy sobie torebke koksu więc zostałbyś oskarżony o dealerke, obrazę policjanta i naruszenie nietykalności. I tak z "ofiary" stałbyś się "agresorem" i przy kiepskich znajomościach (mówię tutaj o braku prawnika w rodzinie lub kasy na niego) dostałbyś na dzień dobry 3 miesiące w areszcie a tam zadbali by już o Ciebie w taki sposób, że podpisałbyś papier choćby o tym, że brałeś udział w kontrabandzie heroiny w 95 roku. Bez znaczenia czy masz w komórce nakręcony film na Twoją korzyść lub własną firmę. Dzisiaj jesteś a jutro Cię nie ma tylko dlatego, że młodszy aspirant przy pomocy kolegów napiszą resztę życiorysu. Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 To nie wyglądało profesjonalnie... 23.02.08, 20:18 Dziwacznie ubrany gościu podbiega i pałuje, potem biega z pałką w kółko i coraz to rzuca o ziemię kogoś innego, biega w kółko. Robi się zbiegowisko, gapie patrzą zaciekawieni. Nie wygląda na to, żeby osoba ubrana na biało panowała nad sytuacją. Z załączonego nagrania nie wynika, ponadto jakoby osoba ubrana na biało ucierpiała (choć część dzieje się za ekranem). Nagranie JEST DOŚĆ WYRAŹNE. A nawet, gdyby wyraźne nie było, to nie jest powodem, żeby nie uznawać go za dowód. ***** Powinny być wywieszane ogłoszenia: Jesteś świadkiem lub ofiarą napaści: UNIKAJ POLICJI, BO MOŻESZ ZOSTAĆ SPAŁOWANY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: I oni mają nas bronić? IP: *.mynet.com.pl 24.02.08, 00:12 powiedział, co wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xf Najpierw ich pobił, a potem oskarżył o napaść IP: *.e-wro.net.pl 23.02.08, 18:43 życzę mu takich warunków, aby nie mogąc się poruszać ani samodzielnie przyjmować pokarmów miał czas do zastanowienia nad swym występkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo [...] IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 23.02.08, 18:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Najpierw ich pobił, a potem oskarżył o napaść IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.02.08, 18:51 Oby skazali tego dzikusa. Policja? Ten czlowiek powinien nosic paczki a nie miec kontakt z cywilami. To jest jakis zart. Policja ktorej wydaje sie ze ma prawo robic co chce to niestety relikt minionej epoki. Mam nadzieje ze "policjant" dostanie odpowiedni wyrok i bedzie mogl sobie boksowac rownych sobie w zamknietym pokoju bez okien i klamek. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj pewnie jak wrócił do domu to był dumny 23.02.08, 18:53 z siebie jak panisko. toć się pewnie zmachał to mu żonka podała zasłużoną zupę i kapcie na nogi. potem obejrzał i tv i lulu do łóżeczka. następnego dnia czeka nowa banda do spałowania... człowieku zastanów się co zrobiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak [...] IP: *.cable.ubr14.croy.blueyonder.co.uk 23.02.08, 19:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASESOR co na to ćWIąKALSKI... IP: *.toya.net.pl 23.02.08, 19:06 co ty na to ćwiąkalski to przeciez twoi ludzie to tak ma wygladać sprawiedliwość według PO obecnie ???!! TO SKANDAL NA CO SOBIE POZWALAJą BEZGóZMOWCY W PO POLICJI!!! Młodzi ludzie zaskarżcie ich do Strasburga !!! Bo POlsce nie dacie rady!!! Odpowiedz Link Zgłoś