Gość: Coala IP: *.metronet.pl 31.08.03, 17:17 Mam pytanko .W jakiej dzielnicy Warszawy znajduje się ulica Urbanistów .Z góry dziękuję za odpowiedŻ . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ochota Re: Jaka dzielnica ? IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 17:47 Ochota,okolice Korotyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Dokladnie IP: *.acn.pl 31.08.03, 21:06 To jest Ochota. Jedziesz sobie tramwajem z Centrum w strone Okecia i wysiadzasz dwa przystanki za `Bitwy Warszawskiej 1920`. Na pewno znajdziesz. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dokladnie 31.08.03, 23:38 jesli i ja potwierdze czy info nabierze mocy prawnej? choc potwierdzam w ciemno kierujac sie tylko wiara w czlowieka. w dwoch ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Dokladnie 01.09.03, 09:10 Ja co prawda nie mam zielonego pojęcia, ale nie zgadzam sięz przedmówcami. Jak dla mnie to to jest daleka praga polnoc. Z akcentem na daleka połnoc. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dokladnie 01.09.03, 09:53 aha powyzsza wypowiedz jest tylko potwierdzeniem tzrech wczesniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś