Dodaj do ulubionych

Marcin Kuś dla Gazety: Muszę się porozumieć z P...

IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 02.09.03, 19:39
Rozumiem sądząc z wypowiedzi,że Kuś chce zdobyć z Legią nawet
Puchar Mistrzów. Cóż za wiara w nowy klub, gdyby jeszcze
wytłumaczył czym poparta?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zibi Boniek Brawo Marcin IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 19:48
      Zuch chłopak- odważny, pracowity, utalentowany. Taki jak ja
      trzydzieści lat temu. Pozdrawiam wszystkich którzy wierzą w mój
      trenerski warsztat- wasz ZIBI
    • Gość: Karol Re: Marcin Kuś dla Gazety: Muszę się porozumieć z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 20:33
      Jestem kibicem Poloni, nie przeszkadza mi jednak, że p.Marcin przejdzie do
      Legii.Zwróćcie uwagę jak został potraktowany w swoim klubie po odniesieniu
      kontuzji.Został sam, a pierwsze co przyszło do głowy prezesowi Romanowskiemu
      to "ściganie" menagera piłkarza.Gdyby p.Kuś był zdrowy, to Legii nie byłoby na
      niego stać.Czuję, że p.Romanowski chce się pozbyć kłopotu(nie wiadomo jak
      będzie przebiegać rekonwalescencja piłkarza) i jeszcze na tym zarobić(stąd te
      rozbieżności między piłkarzem a klubem).W Legii p. Marcina chcą, to znaczy, że
      w niego wierzą.Jestem pewien, że p.Engel dobrze się nim zaopiekuje, bo wie że
      warto.Nie kibicuję Legii, ale życzę p.Kusiowi jak najszybszego(choc bez
      zbędnego pośpiechu)powrotu do zdrowia i...jak najleprzej gry w nowym klubie.
      • Gość: kixx Re: Marcin Kuś dla Gazety: Muszę się porozumieć z IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 21:03
        Ja też jestem kibicem Polonii ,ale w tym przypadku (Kuś)czuję duży
        niesmak.Wiadomo,że losy piłkarzy są pokręcone i czesto im przychodzi grać w
        klubach darzących się ,hmmm:) antypatią.I to jest normalne.Ale jeśli
        warszawiak,który od juniora grał w Polonii ,zawdzięcza wszystko co umie temu
        klubowi od conajmniej dwóch lat publicznie głosi,że jego marzeniem ZAWSZE była
        gra w Legii to ja sie w takim razie pytam:Po jaki ch** zapisał sie w młodości
        do Polonii?
        Prawie wszystkim piłkarzom,którzy grali w ostatnich latach w Polonii należy się
        szacunek za to co zrobili dla tego klubu ,i ten szacunek jest okazywany przez
        kibiców Polonii podczas meczów z ich nowymi drużynami.
        Ale Kusiowi IMO kij w oko

• Gość: Trixx Re: Marcin Kuś dla Gazety: Muszę się porozumieć z IP: *.dialup.mindspring.com 02.09.03, 21:38
          Gość portalu: kixx napisał(a):
          > Ja też jestem kibicem Polonii ,ale w tym przypadku (Kuś)czuję
          duży
          > niesmak.Wiadomo,że losy piłkarzy są pokręcone i czesto im
          przychodzi grać w
          > klubach darzących się ,hmmm:) antypatią.I to jest
          normalne.Ale jeśli
          > warszawiak,który od juniora grał w Polonii ,zawdzięcza
          wszystko co umie temu
          > klubowi od conajmniej dwóch lat publicznie głosi,że jego
          marzeniem ZAWSZE była
          > gra w Legii to ja sie w takim razie pytam:Po jaki ch**
          zapisał sie w młodości
          > do Polonii?
          > Prawie wszystkim piłkarzom,którzy grali w ostatnich latach w
          Polonii należy się
          >
          > szacunek za to co zrobili dla tego klubu ,i ten szacunek jest
          okazywany przez
          > kibiców Polonii podczas meczów z ich nowymi drużynami.
          > Ale Kusiowi IMO kij w oko
          >
          Nie możesz się pogodzić z wyższością Legii nad Polonią
          lub jesteś taki głupi, że nie rozumiesz, że nie każdy od razu
          nadaje się do Legii.
          A jak Kuś wróci do formy, to i tak z Legii wyjedzie za granicę.
          Tak to już jest w (zwłaszcza polskiej) piłce nożnej.
          • Gość: tomcat Re: Marcin Kuś dla Gazety: Muszę się porozumieć z IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 02.09.03, 21:42
            Ale subkultura Łazienkowskiej jest tu niepotrzebna w naszej
            dyskusji a powiedziałbym wręcz zbędna.
          • Gość: kixx Re: Marcin Kuś dla Gazety: Muszę się porozumieć z IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 22:08
            Trixx napisała:
            Nie możesz się pogodzić z wyższością Legii nad Polonią
            lub jesteś taki głupi, że nie rozumiesz, że nie każdy od razu
            nadaje się do Legii.
            €€€€€€€€€€€€€€€€€€€
            Taaaaaaaa.
            Zapomniałeś napisać o wyższości kibiców Legii,czego ty jesteś najlepszym
            dowodem:-P

• Gość: ksu Re: Marcin Kuś dla Gazety: Muszę się porozumieć z IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 22:52

> Trixx napisała:
              > Nie możesz się pogodzić z wyższością Legii nad Polonią
              > lub jesteś taki głupi, że nie rozumiesz, że nie każdy od razu
              > nadaje się do Legii.
              > ????????????
              > 8364;???????
              > Taaaaaaaa.
              > Zapomniałeś napisać o wyższości kibiców Legii,czego ty jesteś najlepszym
              > dowodem:-P

Nie, spokojnie nigdy Was nie prześcigniemy, a szczególnie w frekwencji na meczach

Ale jest szansa na to drodzy Poloniści, że kiedyś podobiznę Kusia powiesicie z gwiazdą Dawida i podpiszecie POGARDA...

• Gość: kixx Re: Marcin Kuś dla Gazety: Muszę się porozumieć z IP: 194.149.231.* 02.09.03, 23:00
                Taaaaaaa.
                Powtarzaj to sobie często,przyjmij tylko do wiadomości,że kiedyś na Polonię
                przychodziło więcej ludzi niż na Legię,a akurat Ty nie masz wpływu na to,jaka
                bedzie przyszłość tych dwóch klubów.

Ps.Jeśli już miałbym wybierać między namalowaniem na mojej fotografii gwiazdy
                Dawida,a spaleniem mojego mieszkania wybrałbym gwiazdę.Zresztą,czy wg Ciebie
                określenie kogoś Żydem jest obraźliwe???
                • normaal Re: Marcin Kuś dla Gazety: Muszę się porozumieć z 03.09.03, 08:24

>
                  > Ps.Jeśli już miałbym wybierać między namalowaniem na mojej fotografii gwiazdy
                  > Dawida,a spaleniem mojego mieszkania wybrałbym gwiazdę.Zresztą,czy wg Ciebie
                  > określenie kogoś Żydem jest obraźliwe???

Nie broń tych kretynow kixx'ie. Dla tych gnojków, mieniących się kibicami
                  Polonii określenie kogoś Żydem to największa obraza i po to wpasowali gwiazdę
                  Dawida na tę hańbiącą dobre imię kibiców Polonii szmatę. Ci idioci postawili
                  znak równości między słowami Żyd i pogarda i ... im w d...
                • Gość: ksu Re: Marcin Kuś dla Gazety: Muszę się porozumieć z IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 21:55

> Taaaaaaa.
                  > Powtarzaj to sobie często,przyjmij tylko do wiadomości,że kiedyś na Polonię
                  > przychodziło więcej ludzi niż na Legię,a akurat Ty nie masz wpływu na to,jaka
                  > bedzie przyszłość tych dwóch klubów.

Wierzę, że obecne proporcję zostaną do konca moich dni, a na łożu śmierci powiem, że jestem kibicem Polonii, bo wolę, żeby mówiono, że umarł kibic Polonii a nie Legii (źr. Katalonia).

Przepraszam to żart.

>
                  > Ps.Jeśli już miałbym wybierać między namalowaniem na mojej fotografii gwiazdy
                  > Dawida,a spaleniem mojego mieszkania wybrałbym gwiazdę.Zresztą,czy wg Ciebie
                  > określenie kogoś Żydem jest obraźliwe???

Co ma piernik do wiatraka?
            • Gość: mikos do kixxa IP: *.acn.waw.pl 03.09.03, 00:05
              Drogi Kixxie!

Zanim zaczniesz legionistow obrazac, popatrz na swoje podworko,
              miejsca na rozgladanie sie bedziesz mial dosyc , bo kibicow
              Polonii nie za wielu... Nie gadaj tez o swojej podobiznie w
              otoczeniu gwiazdy Dawida, bo Twoj los(podobnie do mojego) nie ma
              tu nic do rzeczy. Twoi pobratymcy - inteligentni i na poziomie-
              w przeciwienstwie do "bydla" z Lazienkowskiej , wykazali sie
              takim kretynizmem ze slow sie nie da znalezc zeby to opisac.
              Kazimierz Deyna to symbol nie tylko polskiej pilki, ale calego
              polskiego sportu i nalezy mu sie szacunek. Jest wiele mozliwosci
              zrobienia sobie przykrosci, jedne glupsze, drugie zmyslniejsze ,
              ale to co zrobili "kibice" Polonii to dramat, swiadczacy o
              bezradnosci, bezmyslnosci i braku inwencji w dokuczaniu rywalom
              zza miedzy. Tak wiec powodzenia, ja bym sie chyba porzygal
              jakbym mial kibicowac klubowi , ktorego kibice nie posiadaja
              mozgow... Zalaczam wyrazy wspolczucia - przedstawiciel "bydla" z
              Lazienkowskiej
              • Gość: Sloniu Re: do kixxa IP: *.acn.pl 03.09.03, 11:31
                No, coz... ja rowniez kibicuje Polonii- ale co raz czesciej z
                przerazeniem przygladam sie transparentom pojawiajacym sie na
                meczach- nie tylko Polonii, ale w wielu miejscach w Polsce.
                Wniosek jest jeden: tak jak w zyciu, tak i na stadionach- debile
                sa wszedzie. Idiotyzmem bylo wywieszanie szmaty obrazajacej
                K.Deyne, uwazam ze uwlaczalo to godnosci wszystkich ktorzy
                zasiedli na trybunie przeznaczonej dla Polonii. Dla mnie, nie
                jest wazne z jakim klubem P. Kazimierz byl zwiazany, mam
                natomiast w pamieci chwile radosci i emocje ktore zapewnil
                kibicom reprezentacji... tyle. Wstyd mi za ten wybryk, ale i
                kibice z trybuny odkrytej (umowmy sie) dluzni nie pozostali.
                Szkoda ze chodzac na polskie stadiony, musimy byc swiadkami
                wymiany "argumentow" na tym poziomie...
                • Gość: kixx Re: do kixxa IP: *.acn.waw.pl 03.09.03, 11:54
                  Odpowiem linkiem do mojego postu z 26-ego sierpnia.To jest moje zdanie.
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=485&w=7631494&a=7634364
                  Faktem jest ,że idioci są wśród kibiców obu drużyn.Ale pozwolę sobie
                  zauważyć ,że ci wśód Polonii są mniej widoczni.Dla wiadomości co niektórych
                  piszących tu kibicóow Legii,chodziłem także swego czasu na mecze Legii.Może to
                  co powiem zepsuje wam jakąś teorię,ale na meczach z Widzewem jednymi z
                  popularniejszych okrzyków były te o żydowskim pochodzeniu tago klubu(i to
                  bynajmniej nie wykrzykiwane w pozytywnym kontekscie).Tu flagę wywiesiło paru
                  (nastu?) idiotów ,u was skandowało pół stadionu.

I to tyle a antysemityźmie
                  • Gość: kixx Re: do mikosa IP: *.acn.waw.pl 03.09.03, 12:08
                    napisałeś:Tak wiec powodzenia, ja bym sie chyba porzygal
                    jakbym mial kibicowac klubowi , ktorego kibice nie posiadaja
                    mozgow...
                    €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
                    Ten argument przemawia do mnie.

Ps.Wymiotujesz cały czas??

Pps.Przepraszam tu wszystkich Kibiców Legii,wsród których zresztą mam sporo
                    znajomych i którzy np nigdy,powtarzam nigdy nie powiedzieli o Polonii,że to
                    k****.
                    No ale tacy to tu rzadko bywają.
                    • Gość: mikos Re: do mikosa IP: *.acn.waw.pl 03.09.03, 12:37
                      Ja nie nazwalem Polonii ku**** , nie wiem skad Ci to do glowy przyszlo. I nie
                      twierdze ze wszyscy kibice Polonii to te debile od szmaty z K.D. Wierze ze jest
                      wielu normalnych kibicow Polonii i nie mam niczego przeciw nim. Wlasnie na ich
                      miejscu bym sie porzygal i walczyl zeby tego transparentu nie rozwieszac, no
                      ale komu to przeszkadzalo?? nikomu niestety.... Mimo ze kibice Legii to tez nie
                      anioly i wiele razy i zanich bylo mi wstyd to jednak takiego numeru nie
                      zdarzylo im sie wywinac, a to tez o czyms swiadczy! Takze proszac o nie
                      wmontowywanie mi w usta nie moich slow, zegnam sie z kixxem. Jesli chcesz
                      zaobserwowac poziom "bydla" z Lazienkowskiej to zapraszam Cie na forum kibicow
                      Legii, na ktorym wszyscy sa mile widziani -
                      f23.parsimony.net/forum45642/, albo przez www.legialive.pl.
                      • Gość: doroo Re: do mikosa IP: *.acn.waw.pl 04.09.03, 10:25
                        cytat:
                        "Mimo ze kibice Legii to tez nie anioly i wiele razy i zanich bylo mi wstyd to
                        jednak takiego numeru nie zdarzylo im sie wywinac"

to teraz trochę historii, jak myślisz kto rozwalił szyby w mieszkaniu K.D. po
                        pamiętnym przestrzelonym karnym na Mistrzostwach świata w Argentynie?!

tak, tak nikt inny, tylko kibice eLki.
                        tak więc decydując sie na komentowanie zachowania innych spórz najpierw na
                        zachowanie swoich kolegów po szalu (co prawda dużo starcszych, ale zawsze).
                        pozdro
              • Gość: tomcat Re: Kazimierz Deyna IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 03.09.03, 16:47
                Z całym szacunkiem dla ŚP Kazimierza Deyny należy zaznaczyć
                kilka rzeczy:
                1. Byłby naprawdę wielkim piłkarzem gdyby nie alkohol a tak to
                potrafił się tylko czasami wznieść na wyżyny do których był
                stworzony. Jeżeli sie nie mylę to także była przyczyna jego
                śmierci. Występ w Niemczech ( 3 piłkarz mistrzostw) nie miał juz
                powtórki w Argentynie, tam był już przeciętny a nie strzelił w
                decydującym momencie dla Polski karnego co przesądziło o porażce
                z Aregentyną.

2. Jeżeli jego elokwencja byłaby symbolem polskiego sportu to
                ludzie przestaliby słuchać sportowców. Nie twórzmy mitów.
                3. Poza Warszawą był tak znienawidzony że kiedy strzelił bramkę
                dla Polski w meczu z Prtugalią dającą Polsce awans do mistrzostw
                świata w Agentynie cały stadion gwizdał. Deyna powiedział że już
                nigdy nie zagra na Stadionie Śląskim.
                To tyle dla żrących się fachowców od piłki nożnej obydwu drużyn.
                • Gość: mikos Re: Kazimierz Deyna IP: *.acn.waw.pl 03.09.03, 22:21
                  Ty chyba jednak czytac nie umiesz, a juz myslec to z pewnoscia. masz duzo
                  wiadomosci bo juz jestes nie pierwszej swiezosci, ale informacja to nie
                  wszystko, trzeba jeszcze troche intelektu zeby sie nia poslugiwac.
                  1)Przyklad nie strzelenia karnego Argentynie w 1978 roku , jako kontrprzyklad
                  do faktu ze K.Deyna to symbol sportu polskiego jest jakims nieporozumieniem
                  straszliwym. Gdyby przyjac to za fakt, Diego Maradona, Johann Cruyf, Pele(Etson
                  Arrantes De Nascimento) i wielu wielu innych wielkich pilkarzy byloby kim
                  wedlug szanownego Pana?? Nie strzelali karnych w bardzo waznych momentach...
                  2) To ze Deyna byl znienawidzony poza Warszawa swiadczy o tym jedynie ze ludzie
                  ktorzy go wygwizdywali reprezentowali podobny poziom do tych co te szmate
                  wywiesili na derbach.
                  3) Elokwencja w sporcie to nie jest rzecz wiodaca, wielu kretynow bylo idolami
                  publiki, przykladem niech bedzie Adam Malysz - bezwzgledny symbol polskiego
                  sportu dzis!!
                  4)Prosze Pana niech Pan zasiadzie w kapciasch przed odbiornikiem TV i nie
                  wymadrza sie tu na forum bo robi Pan z siebie debila uzywajac
                  tych "oszalamiajacych" argumentow....

Zycze doplywu oleju do glowy - Mlody nieznajacy sie na sporcie fan s.p.
                  Kazimierza Deyny
                  • Gość: dareksp Re: Kazimierz Deyna IP: *.crowley.pl 04.09.03, 10:26
                    1. Godzinami mogę patrzeć na strzał K.Deyny w meczu z Włochami w 1974 r. To
                    było fenomenalne.
                    2. Z tego co wiem, Deyna poruszał się dość wolno po boisku, być może z tego
                    powodu nie zrobił kariery w Anglii. A to świadczy (wolne poruszanie po boisku),
                    że wielkim piłkarzem nie był, a jedynie grał w otoczeniu wielkich i szybkich
                    (Lato, Gadocha, Lubański itd.). Nie znaczy, że był zły, ale nie wielki.
                    3. Człowiek, który siada za kierownicę po pijanemu zasługuje na pogardę.
                    4. Jeżeli ktoś uważa, że nazwanie kogoś Żydem stanowi obrazę, sam reprezentuje
                    poziom debila.
                    • Gość: calagan Re: Kazimierz Deyna IP: *.acn.pl 04.09.03, 12:18
                      Gość portalu: dareksp napisał(a):

> 2. Z tego co wiem, Deyna poruszał się dość wolno po boisku, być może z tego
                      > powodu nie zrobił kariery w Anglii. A to świadczy (wolne poruszanie po
                      boisku),
                      >
                      > że wielkim piłkarzem nie był, a jedynie grał w otoczeniu wielkich i szybkich
                      > (Lato, Gadocha, Lubański itd.). Nie znaczy, że był zły, ale nie wielki.

Gratuluje - szybkosc Twoim zdaniem decyduje o wielkosci talentu pilkarskiego.
                      Biedni Ci pilkarze. A taki Carl Lewis glupek do biegania poszedl zamiast grac
                      w pilke - bylby megagwiazda bo nikt nie bylby szybszy. Dla wlasciwej
                      informacji - w latach 70 nie biegalo sie tak jak teraz - inna pilka, inne
                      czasy. Gdyby nie byl wielkim pilkarzem zadne otoczenie by mu nie pomoglo.
                      Niejaki Leszek Pisz w Legii rozgrywal znakomicie, ale byl delikatnej postury i
                      wolny - poza Legia nie zaistnial. Idac Twoim tokiem rozumowania moznaby
                      stwierdzic, ze w Legii byli lepsi skrzydlowi niz w reprezentacji. Anglia konca
                      lat 70 to prymitywna pilka w stylu kopnij i biegnij. Jakbys tam wstawil Pele
                      to tez by sie nie sprawdzil.

> 3. Człowiek, który siada za kierownicę po pijanemu zasługuje na pogardę.

Ale kto Ci powiedzial, ze on byl pijany?

> 4. Jeżeli ktoś uważa, że nazwanie kogoś Żydem stanowi obrazę, sam
                      reprezentuje
                      > poziom debila.

Nazwanie kogos zydem obraza sama w sobie nie jest, ale w polaczeniu z innymi
                      slowami i w pewnym kontekscie jest. Pseudo-fani Polonii nie nazwali Deyny
                      zydem z sympatii - uwierz w to.

• Gość: kixx Re: Kazimierz Deyna IP: *.kixx.com 04.09.03, 12:53
                        Tylko odnośnie tego:
                        3. Człowiek, który siada za kierownicę po pijanemu zasługuje na pogardę.
                        >
                        > Ale kto Ci powiedzial, ze on byl pijany?
                        €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
                        Niestety to prawda.
                        Ale różnie się układa życie.Z tą pogardą to jednak przesada.Ja powiedziałbym ,że
                        ten postępek nie przynosi chluby Kace.Za ten postępek poniósł już zresztą
                        karę,najwyższą.Lepiej go zapamiętać jako wirtuoza piłki nożnej.
                    • normaal Re: Kazimierz Deyna - szacunek!!! 04.09.03, 13:26
                      Gość portalu: dareksp napisał(a):

Na początku - przewrotnie - podsumowanie: Jesteś głupi.

> 2. Z tego co wiem, Deyna poruszał się dość wolno po boisku, być może z tego
                      > powodu nie zrobił kariery w Anglii. A to świadczy (wolne poruszanie po
                      boisku),
                      >
                      > że wielkim piłkarzem nie był, a jedynie grał w otoczeniu wielkich i szybkich
                      > (Lato, Gadocha, Lubański itd.). Nie znaczy, że był zły, ale nie wielki.

Tak, Deyna był fatalny, bo nie biegał szybko. Marion Jones bije go o glowę.

> 3. Człowiek, który siada za kierownicę po pijanemu zasługuje na pogardę.

Zamilcz, idioto!!!

> 4. Jeżeli ktoś uważa, że nazwanie kogoś Żydem stanowi obrazę, sam
                      reprezentuje
                      > poziom debila.

A tak właśnie myślą pseudokibice Poloni, którzy stawiają znak równości pomiędzy
                      słowami Żyd i pogarda. Jako prawdziwemu kibicowi Polonii, jest mi za nich wstyd.

• Gość: dareksp Re: Kazimierz Deyna - szacunek!!! IP: *.crowley.pl 04.09.03, 14:12
                        normaal napisał:

>>
                        > Na początku - przewrotnie - podsumowanie: Jesteś głupi.
                        >
                        >
                        > >
                        > Zamilcz, idioto!!!
                        >
                        > Czy uważasz, że to jest odpowiedni poziom dyskusji?
                        >

A tak właśnie myślą pseudokibice Poloni, którzy stawiają znak równości pomiędzy
                        >
                        > słowami Żyd i pogarda. Jako prawdziwemu kibicowi Polonii, jest mi za nich
                        wstyd
                        > Ja też jestem kibicem Polonii i też mi jest wstyd i czuję niesmak (a raczej
                        obrzydzenie). I też wiem że ci debile wywieszając szmatę z Deyną i gwiazdą
                        Dawida chcieli go obrazić. Ale nie będę się zniżał do ich poziomu twierdząc że
                        obrazili w ten sposób Deynę. Oni tylko przynieśli wstyd klubowi, o którym teraz
                        można mówic, że ma kibiców debili.
                        A co do pijanych kierowców (sam jestem kierowcą) zdania nie zmienię, ce im w
                        de, Deynie też.
                        >
                        >
                        • normaal Re: Kazimierz Deyna - szacunek!!! 04.09.03, 14:47
                          Ok. Przyznaje się. Przesadziłem. Ale ten temat mnie wkurza strasznie. "Kibice"
                          Polonii obrażają własny klub.

A co do tego, że był pijany, wiem, że to żaden argument, ale to chyba była
                          próba samobójstwa. Stracił pieniądze całego życia. Smuda był ciut mocniejszy i
                          się nie zalamal. Deyna - tak.
                  • Gość: tomcat Ja reprezentuję inną kulturę chłopcze IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 04.09.03, 18:00
                    O zmarłych nie piszę żle czego ty nie rozumiesz bo nikt ciebie
                    nie wychował na odpowiednim poziomie. Dlatego pisałem o
                    elokwencji a nie poziomie intelektualnym Deyny. Poza tym
                    przebija przez ciebie takie chamstwo że żal mi czasu na dyskusję.
                    • Gość: mikos Re: Ja reprezentuję inną kulturę chłopcze IP: *.acn.waw.pl 04.09.03, 18:36
                      O mojej kulturze szanowny Pan nie ma zielonego pojęcia więc niech nie strzępi
                      jezyka. W mojej wypowiedzi zarzuty mialem 2. Po pierwsze nie zgadzam sie z wami
                      ze Deyna nie byl wielkim sportowcem, a po drugie mam za kretynow ludzi ktorzy w
                      ten sposob prowadza walke miedzy dwoma nie lubiacymi sie klubami. Nie wiem i
                      nie rozumiem dlaczego Pan ma mnie za niekulturalnego jesli ja tylko pozwolilem
                      sobie na publiczny sprzeciw wobec Panskiego wladczego potraktowania tej
                      dyskusji - otoz nie jest Pan jedynym znajacym prawde , bo takiej nie ma. Mozemy
                      dyskutowac i przerzucac sie argumentami ale niech beda one chociaz logiczne.
                      Panskie argumenty do nie nie trafiaja zupelnie i dlatego radzilem Panu tego
                      typu rzeczy nie rozpowiadac. Powiem Panu wiecej , ja sie nie czuje od Pana
                      gorszy i to nie z powodu buty czy pychy, staram sie jedynie dyskutowac , nie
                      chce wszakze dopuscic do jednostronnego traktowania tej sprawy. Cieszesie takze
                      ze moje wychowanie nie zostalo powierzone osobie takiej jak Pan...
                    • Gość: mikos Re: Ja reprezentuję inną kulturę chłopcze IP: *.acn.waw.pl 04.09.03, 18:38
                      jesli Panu zal czasu na dyskusję to po co Pan ja prowadzi. Ps. Chamstwo to
                      przemawia przez Pana bo wydaje sie Panu ze pozjadal wszystkie rozumy i wie
                      wszystko najlepiej. Zal mi Pana. Zalaczam szczere pozdrowienia.
                • Gość: tomcat Wyjaśnienie dla nie rozumiejących prostych tekstów IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 05.09.03, 16:54
                  Wyraz a jest spójnikiem więc zdanie Deyna w Arentynie był już
                  przeciętny a nie strzelił karnego można by napisać ... i nie
                  strzelił karnego.
                  Zadziwiające jest jak niektórzy Polacy nie rozumieją bardzo
                  prostych tekstów pisanych w języku ojczystym. Potwierdzają to
                  badania.
                  Brak rozumienia tekstów zazwyczaj idzie w parze z chamstwem.
                  To logicznie uzasadnione.
                  • Gość: mikos Re: Wyjaśnienie dla nie rozumiejących prostych te IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 10:52
                    Alez sie Pan zagmatwal, nic sie nie zrozumiec. Brak jasnosci wyrazanych mysli,
                    objaw uposledzenia intelektualnego ;) A jeszcze jedno, co do Panskiej pierwszej
                    w ogole tu wypowiedzi ze Kus chce z Legia Lige Mistrzow zdobywac. Panie , nie
                    krytykuj Pan ludzi ze nie rozumieja co Pan pisze, bo Pan tez nie rozumie co Kus
                    powiedzial. A on jedynie wyrazil sluszna opinie ze Legia walczy o najwyzsze
                    cele. Nie mowil nic o Lidze Mistrzow, nie podniecal sie tez potega Legii.
                    Zauwazyl tylko ze Legia jest w tej chwili lepsza od Polonii z czym trudno sie
                    nie zgodzic. Wiec niech Pan najpierw ppopatrzy na siebie zanim Pan zacznie
                    jakies glupoty gadac , malo zwiazane z rzeczywistoscia, notabene, poniewaz
                    puryzm jezykowy to moje drugie po pilce noznej hobby ;)
        • Gość: tomcat Będzie gwiazdą jak dziś Kiełbowicz IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 02.09.03, 21:40
          Ale w nawiązaniu do faktu iż od dwóch lat opowiada o swoich
          marzeniach sportowych to nie wiem czy to nie koresponduje z
          załamaniem finansowym Polonii. Teraz dla wielu liczy się tylko
          pieniądz a dla niektórych jest wszystkim.
    • Gość: GRBIĆ NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TĄ PIŁKĄ NOŻNĄ IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 00:12
      NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TĄ PIŁKĄ NOŻNĄ. DYSCYPLINA JEST
      NAJSŁABSZĄ WŚRÓD POLSKICH GIER ZESPOŁOWYCH, ZAWODNICY W
      WIĘKSZOŚCI TO ZEPSUTE SZMALEM MANEKINY DO GRY BEZ POLOTU I
      ELEGANCJI A DO TEGO PYSKACI I PEWNI SIEBIE. POMIMO TEGO
      POŚWIĘCA SIĘ TEMU „ZJAWISKU” TYLE CZASU I MIEJSCA, ŻE CZUJĘ SIĘ
      NIERAZ JAKBY POLSKA BYŁA KOLEBKĄ I CENTRUM ŚWIATOWEGO FUTBOLU.
      NA ZACHODZIE ŚMIEJĄ SIĘ Z TEGO PO PACHY. I CZASAMI JA TEŻ.
      • Gość: mikos Re: NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TĄ PIŁKĄ NOŻNĄ IP: *.acn.waw.pl 03.09.03, 00:15
        A Ty jak widze siatkarz i to z Serbii, Nikola czy Vladimir?? Siatkowka tez sie
        interesuje...
      • Gość: abi Re: NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TĄ PIŁKĄ NOŻNĄ IP: hpcache:* 03.09.03, 08:07
        Gość portalu: GRBIĆ napisał(a):

> NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TĄ PIŁKĄ NOŻNĄ. DYSCYPLINA JEST
        > NAJSŁABSZĄ WŚRÓD POLSKICH GIER ZESPOŁOWYCH, ZAWODNICY W
        > WIĘKSZOŚCI TO ZEPSUTE SZMALEM MANEKINY DO GRY BEZ POLOTU I
        > ELEGANCJI A DO TEGO PYSKACI I PEWNI SIEBIE. POMIMO TEGO
        > POŚWIĘCA SIĘ TEMU „ZJAWISKU” TYLE CZASU I MIEJSCA, ŻE CZUJĘ SIĘ
        > NIERAZ JAKBY POLSKA BYŁA KOLEBKĄ I CENTRUM ŚWIATOWEGO FUTBOLU.
        > NA ZACHODZIE ŚMIEJĄ SIĘ Z TEGO PO PACHY. I CZASAMI JA TEŻ.

Z czego się śmiejesz to twój problem, pewnie i tak częściej śmieją się z
        ciebie. A to, że tyle czasu poświęca się temu "zjawisku" świadczy tylko o tym,
        że kogoś to interesuje, ktoś to ogląda i się tym pasjonuje, więc nie pieprz tu
        głupot.
    • Gość: sympatyk Marcina z Tarchomina Re: Marcin Kuś dla Gazety: Muszę się porozumieć z IP: *.chello.pl 03.09.03, 13:07
      Bardzo słuszna decyzja, polskie porzekadło mówi, jak jesteś w
      potrzebie (tut. w tarapatach) możesz liczyć tylko na siebie.
      Wierzę, ba jestem przekonany, że twoja skromność pozwoli Ci
      osiągnąć to co straciłeś wskutek kontuzji. Powodzenia i
      sukcesów w Legii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka