Gość: rowdy IP: *.chello.pl 03.04.08, 00:49 co za bzury tu się pisze to głowa mała.Skąd takie info, chyba od milicji, heh. Precz z komuną !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojciec kumaty Kibice Lechii pod nadzorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 00:53 ok 2 tys. kibiców to pan dziennikarz widzial po ilu flaszkach? Na stadionie Lechistów było ok 700 osób. Ustawki były ostatnio ze trzy. Za kazdym razem Lechia ratowała się ucieczką, wiec z czym do ludzi mieszkancy Gdańska? Potrenujcie jakies sporty walki, a nie tylko biegi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)eon Re: Kibice Lechii pod nadzorem IP: *.chello.pl 03.04.08, 09:28 ustawka... może jeszcze na agrykoli? :) nieoficjalnie sie dowiedzieli hehehe - lollllllllllll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legiak Re: Kibice Lechii pod nadzorem IP: *.net.exatel.pl 03.04.08, 15:05 smieszne artykul w smieszne gazecie wybiorczej, na sile robiacym z kibicow bydlo a te cynki i ta liczba to neizla fantastyka jak caly opis. Ludzie to artykuly nie o bydle tylko dla bydla czyli niesamodzielnie myslacych jednostek...to sie posmialem niema co GW trzymacie poziom niski poziom;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lL&P Legia & Pogoń IP: *.acn.waw.pl 03.04.08, 09:55 j...ć lechię ps. niezły stek bzdur z tego artykułu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobromir Kibice Lechii pod nadzorem IP: 213.17.245.* 03.04.08, 10:07 A kto za to wszystko zapłacił? 1) Za pociąg? 2) Za autobusy MZA? 3) Za zaangażowane siły policji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawron Re: Kibice Lechii pod nadzorem IP: *.wip.pl 03.04.08, 10:52 nieoficjalnie dowiedziałem się, że autor tego artykułu to poszukiwany pedofil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kibice Lechii pod nadzorem IP: *.csk.pl 03.04.08, 11:17 > A kto za to wszystko zapłacił? > 1) Za pociąg? Kibice Lechii > 2) Za autobusy MZA? KP Legia Warszawa > 3) Za zaangażowane siły policji? miedzy innymi Pan, ale z tym to już do Komendanta Policji Stołecznej, bo kibice Lechii raczej nie zamawiali sobie eskorty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enrico Palazzo Bydło pod specjalnym nadzorem IP: *.aster.pl 03.04.08, 12:05 Tyle sił policyjnych a po co... Wystarczyło by Parę wynalazków wypożyczonych z byłego NRD i byłby spokój na stadionach. Zamiast pociągami z przedziałami powinno się ich wozić wagonami bydlęcymi ze strażnikami z ostrą amunicją gotową do strzału. Na stadionach zamiast policji automaty z muru berlińskiego i każdego bydlaka strzałem w głowe z automatu za przekroczenie określonej linii... A tak bydło czy to Legii, Lechii czy jakiejś tam innej sralimuchy drużyny będzie królowało na ulicach. Nadmieniam że mam w d*** nie określoną drużynę piłki nożnej a każdą drużynę. Powinno się ich napalmem potraktować jak Vietcong... I wtedy byłby spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enrico Palazzo Re: Bydło pod specjalnym nadzorem IP: *.aster.pl 03.04.08, 12:07 Wiem że moje poglądy nie są popularne... ale nigdy nie zależało mi na popularności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawron Re: Bydło pod specjalnym nadzorem IP: *.wip.pl 03.04.08, 13:53 jeśli nie zależy ci na popularności to nie ujawniaj swoich poglądów na forum publicznym gowno wybiórcze więcej piszcie prawdy bo to się po mału robi gazeta fantasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek do: Enrico Palazzo - zły dotyk ciagle boli? IP: *.chello.pl 03.04.08, 20:20 lecz sie frustracie bo szkoda zycia na nienawisc i zółć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TLG Re: Bydło pod specjalnym nadzorem IP: *.chello.pl 04.04.08, 12:07 Ile w Tobie agresji i nienawisci - nie jestes lepszy od najwiekszych chuliganów. Zalosny jestes kolego... Boisz sie kibicow i wylewasz swoje strachy na necie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx I po co wydawać tyle pieniędzy na takich debili 03.04.08, 14:19 Taniej byłoby zamknąć stadiony niż wydawać tyle pieniędzy na eskortę policji itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: I po co wydawać tyle pieniędzy na takich deb IP: *.abaks.pl 03.04.08, 16:26 Ja byłem na meczu. A ty co robiłeś w tym czasie ? Pewnie molestowałeś swoją rodzinę !!! Mam nadzieję ze nie dotykałeś swoich dzieci w intymnych miejscach. STOP PRZEMOCY W RODZINIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: I po co wydawać tyle pieniędzy na takich deb 08.04.08, 20:26 kpaxxx napisał: > Taniej byłoby zamknąć stadiony niż wydawać tyle pieniędzy na eskortę policji it > d Jest to jakaś idea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirus Filipiński Kibice Lechii pod nadzorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 14:32 Juz na pierwszy rzut oka widać, że autor tego artykułu nie ma zielonego pojęcia o czym pisze:/ "do policjantów dotarły informacje o "ustawkach", więc szalikowcy byli pilnowani przez policjantów przez cały pobyt w obrębie aglomeracji warszawskiej. - a jakby nie dotarały, to by ich nie pilnowali? Poza tym jakby "sportowcy" chieli się ustawić to i tak by się ustawili i raczej nikt nie zainteresowany by o tym wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Kibice Lechii pod nadzorem IP: *.chello.pl 03.04.08, 15:28 Około godz. 22 pociąg wiozący ich do Gdańska minął granice Legionowa. Tam stołeczni policjanci przestali go eskortować. Nie chciałbym być w skórze maszynisty takiego pociągu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECHISTA Kibice Lechii pod nadzorem IP: *.chello.pl 03.04.08, 16:21 Na dworcu nie było żadnych wyzwisk w stronę Legii!! Kto takie głupoty wypisuje?! Spisany? Jeśli pokazanie dowodu uznac, za spisanie, to tak, byliśmy spisani. Prawda, że kamera była, gdyż ją widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neptunsawa Legia, Lechia dwa bratanki!!! Forever!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 19:17 naprawdę fajne że do 1 ligi wracacie!!! Gdańsk 1 liga!!!! arka gdynia k... świnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LP_PGD Kibice Lechii pod nadzorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 23:23 Kto to pisał? Łganie w żywe oczy! Taką bajeczkę to sam mogę napisać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECHISTA Nareszcie przyjaźń: Lechia + Legia + Arka IP: *.chello.pl 04.04.08, 18:01 Pocałujmy się chłopcy i przytulmy się w rozkroku jak na ieustraszonych SKINHAENDS przystało !!! Odpowiedz Link Zgłoś