doris65 20.04.08, 11:13 Chciałabym w wakacje zrobic taki kurs. Może ktos wie, gdzie szukac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? 20.04.08, 12:40 W mięsnym? U fryzjera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? IP: *.aster.pl 20.04.08, 18:41 PTTK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? IP: *.aster.pl 31.05.08, 21:18 www.trakt.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malg Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? IP: *.sggw.waw.pl 11.06.08, 12:46 Orion. ponoć najwyższa zdawalność. Odpowiedz Link Zgłoś
sonoras Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? 29.08.08, 20:47 pttk, kończyłam w ubiegłym roku, wykładowcy w porządku, przerabiają pytania egzaminacyjne, poza tym elastyczni jeżeli chodzi o raty, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fylgjur Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? IP: *.gprs.plus.pl 12.02.09, 10:12 Uczęszczałam na kurs w Warszawie organizowany przez to biuro. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!!!! Wykładowcy- starzy i niekompetentni emeryci, którzy absolutnie nie potrafią przygotowac do egzaminu. Byłabym jednak niesprawiedliwa wrzucając to tego worka Panią Agnieszkę, która była wyjątkiem wśród prowadzących. Jedyna młoda, świetna i czynna pilotka, ale 2 godziny zajęc z tą osobą nie wynagrodzą długich godzin nudy z Panem Kisielem, który nie miał kompletnie NIC do powiedzenia!!!! Na domiar złego biuro zgubiło moje dokumenty, więc na kilka dni przed egzaminem musiałam biegac po urzędach i kompletowac wszystko, oczywiście na swój kosz!!!! Pani Walentyna z Guide Service tłumaczyła się, że na pewno nie oddałam dokumentów, bo nie mam potwierdzenia. Fakt, jak grupa 30 osobowa daje kobiecie zaświadczenia lekarskie, czy świadectwa i zdjęcia na zajęciach, to każdy dostaje w zamian podpisane krwią zaświadczenie, że dokumenty wpłynęły! Takiej niekompetencji, nieodpowiedzialności dawno nie widziałam. Jeśli chcecie dobrze wydac pieniądze na kurs, to TYLKO NIE W GUIDE SERVICE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca w Orbisie IP: 157.166.216.* 12.02.09, 14:17 bardzo fajne kursy robili swego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? 12.02.09, 21:53 Moze tu cos znajdziesz: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30389 fotoforum.gazeta.pl/u/mimbla.londyn.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? IP: *.furnel.pl 05.03.09, 13:51 Ja skończyłem kurs pilotów w Furnel travel na Kopernika 3 w Warszawie - super wykłady, rewelacyjne zajęcia i świetna atmosfera. Egzamin zdałem bez trudu. Mogę polecić każdemu - naprawdę było warto - pozdrawiam aktualny już pilot wycieczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Idiota ;) 05.03.09, 14:04 Idioto, wyświetlił ci się początek twojego IP co oznacza, że wszyscy widzą, że piszesz z biura Furnela. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Idiota ;) - Dlaczego ???? IP: *.furnel.pl 05.03.09, 15:27 Po pierwsze nie rozumiem dlaczego idiota - wcale nie ukrywam tego że napisałem tamtego posta i tego posta również z Furnela - w końcu skończyłem tutaj kurs i tutaj jeżdżę jako pilot, co w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Nie idiota, ale zapobiegliwy :) 05.03.09, 15:37 Nie wyzywajcie , to nieładnie. Właściciel Furnela jest jednocześnie szefem Mazowieckiej Izby Turystyki, czy może mazowieckiego oddziału Polskiej Izby Turystyki, w każdym razie jakby Piotrek napisał coś innego, to następnego dnia nie miałby już po co do pracy przychodzić, ani pracy jako pilot też by nie znalazł :) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek FuRNel Travel, a nie Funeral :)) 05.03.09, 15:39 WBK, masz depresję, że takie skojarzenia ci się nasuwają? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Idiota ;) IP: *.aster.pl 05.03.09, 20:16 Nie rozumiem tego Brr..? Ja też robiłam taki kurs w Furnel Travel i jestem bardzo zadowolona. Wykłady były naprawdę ciekawie prowadzone i ogólna atmosfera była pozytywna. Do ogólnej organizacji też nie mam zażutów, o wszystkim byliśmy zawczasu powiadamiani. Cena - względna, w końcu za jakość trzeba swoją cenę zapłacić. Biuro to po kursie umożliwiało też zatrudnienie. Zgadzam się z Piotrkiem i polecam kurs pilotów w biurze Furnel Travel. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: Idiota ;) 05.03.09, 22:03 Jak już widzę Piotrze, po ciężkiej pracy wróciłeś do domu. Zamiast zniechęcać do swojego miejsca pracy natrętną i nieuczciwą reklamą może poczytaj słownik ortograficzny w wolnych chwilach, tak by nikt nie miał do "zażutów" do twojej pisowni. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Brrr... :) 06.03.09, 10:08 Gość portalu: Jula napisał(a): > Nie rozumiem tego Brr..? WBK omyłkowo przeczytał "Furnel" jako "Funeral". Sprawdź w słowniku angielsko-polskim co znaczy funeral, to też zrobisz brrr... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bjacku Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? 09.03.09, 23:14 Taki intensywny kurs polecam w wakacje w Zakopanem (z noclegami itp.) Fajna przygoda przy okazji :) A kurs bardzo fachowy choć niesamowicie intensywny. Co roku robi go w sierpniu ATUT - więcej na www.kurspilotow.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woppttk Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 10:10 Centrum szkolenia warszawskiego Oddziału Przewodników PTTK zaprasza na kurs pilota - rezydenta wycieczek krajowych i zagranicznych od 9 maja do 5 lipca 2009, cena 970 zł raty. Cena zawiera: 120 godzin wykładów i zajęć praktycznych. Szczegóły dot. kursu na stronie: www.pttk.waw.pl. Wysoki wskaźnik zdawalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? IP: *.furnel.pl 03.07.09, 13:46 Bardzo serdecznie zapraszam na najbliższą edycję Kursu Pilotów Wycieczek organizowaną w biurze Furnel Travel w Warszawie w terminie 04.08-08.10.2009. Jest to wersja wakacyjne, czyli wykłady będą odbywać się we wtorek, środę i czwartek od 17:15-20:30. Atrakcyjna Cena i sympatyczna atmosfera. Prawie 100% zdawalność. Wszelkie informacje znajdziecie na stronie www.furnel-wyjazdy.pl lub pod numerem tel. (22) 826-45-50 Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? 06.07.09, 08:48 O, cześć Piotrek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? IP: *.furnel.pl 09.07.09, 12:28 Cześć, ale wybacz nie jestem Piotrek, nie ta płeć. A może ty masz ochote zapisać się na taki kurs? Zapraszam też na Jesienną edycję w terminach 13.10-17.12.2009 (zajęcia w tygodniu) oraz 17.10-06.12.2009 (zajęcia w weekend). Wszelkie informacje znajdziecie na stronie www.furnel-wyjazdy.pl lub pod numerem tel. (22) 826-45-50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? IP: *.compi.net.pl 30.08.09, 20:57 jak poprzednicy odradzam biuro ORION z W-wy. .Kompletny brak kompetencji, wycieczka szkoleniowa to istny obłęd. Odpowiedz Link Zgłoś
victoria1985 Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? 21.09.09, 21:00 U mnie w szkole organizują kurs pilota wycieczek w cenie 550zł Sporo moich znajomych go ukończyło i byli bardzo zadowoleni. Wyższa szkoła turystyki i języków obcych wstijo.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzaTT kurs pilotów wycieczek na warszawskiej Pradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 11:20 witam, na Warszawskiej Pradze rozpoczyna się wkrótce kolejna edycja kursu pilotów wycieczek kurs trwa 6 tygodni, kosztuje 700 zł plus koszt wycieczki szkoleniowo egzaminacyjnej informacje: izatt@wp.pl tel 022 - 67 00 156 zapraszam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
adventure Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? 26.11.09, 21:52 Zapraszam : adv-travel.pl/131.html Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? 27.11.09, 10:27 A ja mam pytanie do tych, ktorzy ukonczyli juz taki kurs i sa po egzaminie. Jestem wlasnie w trakcie i interesuje mnie jak wyglada egzamin panstwowy? Na co trzeba zwrocic uwage? Czy dlugo przygotowywaliscie sie do niego? I jak jest pozniej z zatrudnieniem - wiadomo, jezyk obcy nie jest wymagany, ale czy bez wbitej informacji dotyczacej jezyka w legitymacji mozna znalezc prace? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? IP: *.furnel.pl 25.01.10, 12:50 Na stronie Urzędu Marszałkowskiego można znaleść pytania egzaminacyjne z poprzednich lat, to pomaga. Co do języka to napewno przydal by ci się. Poszerza on możliwości znalezienia pracy. Ale zawsze też można sobie taki język dorobić. Urząd M. organizuje czysto językowe egzaminy. POwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_p Re: kurs pilotów wycieczek zagranicznych - gdzie? IP: *.derby.waw.pl 08.03.10, 23:17 PTTK,rzetelnie przygotowuje do egzaminu; dla mnie super;przebiegał w profesjonalnej i miłej atmosferze; pomagają w znalezieniu pracy; www.wop-pttk.pl Odpowiedz Link Zgłoś