Dodaj do ulubionych

Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi.

IP: *.devs.futuro.pl 20.05.08, 19:01
No więc bardzo proszę o wszelkie propozycje takich restauracji i żeby cennik
był odpowiedni, oczywiście w Warszawie.. Prosiłbym o podawanie namiarów
internetowych bądź adresów i najlepiej jak by to były sprawdzone przez was
Restauracje.

Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 08:35
      Ja polecam Maguro na Wilczej, obsluga i smak super ceny znosne
      • Gość: Rybny Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.devs.futuro.pl 21.05.08, 20:48
        Dzięki monika, już obczaiłem stronkę tego sushi-baru. Co do goog lee to sory ale
        tak robiłem... Nie rób z ludzi idiotów. ;] A kolega co szuka pałacu kultury -
        życzę powodzenia :D
    • Gość: Mr. Goog Lee Ask Mr. Goog Lee! IP: *.ip.netia.com.pl 21.05.08, 08:41
      www.google.pl/search?q=sushi+warszawa&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
    • Gość: Cazares Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.compi.net.pl 21.05.08, 17:34
      Ja zaś poszukuję Pałacu Kultury i Nauki. Prosiłbym o podawanie
      namiarów internetowych oraz adresów, pod którymi ktoś z Was mógł go
      widzieć. No i żeby cennik był odpowiedni. Dotyczy oczywiście
      Warszawy;-))))))))))))))
    • marghe_72 Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. 23.05.08, 22:24
      Zdecydowanie Tomo Sushi
    • Gość: mariannka Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.chello.pl 16.03.09, 15:15
      Ja polecam Soto Sushi!
      Smacznie i nie drogo.
      I przywożą do domu - tak jak chciałaś

Możesz zamówić on-line na stronie
      www.netkelner.pl/sotosushi

tak jest chyba najwygodniej!
    • marta.r.8.5 Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. 23.03.09, 17:48
      restauracje.pl/restauracja/pokaz/Warszawa/Kobe%20Sushi/9313/
      restauracje.pl/restauracja/pokaz/Warszawa/Kobe%20Sushi/9312/
      restauracje.pl/restauracja/pokaz/Warszawa/Kobe%20Sushi/9314/
      restauracje.pl/restauracja/pokaz/Warszawa/Akashia%20Sushi/4199/
      restauracje.pl/restauracja/pokaz/Warszawa/Inaba/4277/
      restauracje.pl/restauracja/pokaz/Warszawa/Sakana/4581/
      to są linki do namiarów restauracji w Warszawie, które podają Sushi :-)
      • Gość: DoMariankaAkaFraje Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:17
        Przestan reklamowac swoja beznadziejna restauracje! Zygałam pół dnia jak zjadłam
        u nich! Bleeee

Akashia rządzi!
        • Gość: sushi-yakuza Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.centertel.pl 24.03.09, 14:12
          Zapraszam do sushi yakuza w galerii rembielińskiej

www.sushi-yakuza.pl
          • Gość: zdzichu Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 18:15
            A ja polecam Sushi Box jesli chodzi o Warszawe.Dawno nie spotkalem sie z tak
            swietnie przyrzadzonym sushi.Ryz idealny, nic sie nie rozpada.Produkty swieze w
            smaku i zapachu.Po prostu super.A i mozna zamawiac przez internet na netkelner.pl.
            pozdrawiam
            • Gość: miu Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.fbx.proxad.net 01.05.09, 10:49
              Oho, Zdzichu reklamuje swoja knajpe w kazdym warku.
    • kasia-siasia Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. 05.05.09, 18:37
      www.mirabella.pl/mirabella.php?p=372
      Tutaj masz fajną restaurację, oprócz informacji możesz na klipie
      zobaczyć, jak jest w środku!

Polecam! :)
    • Gość: Kostek Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.stansat.pl 12.05.09, 20:17
      Polecam osobiscie:
      1.Suiro Sushi przy Grzybowskiej- najlepsza, zreszta inni tez sie ze mna zgadzaja
      www.poliszcity.pl/warszawa/view.php?what=280
      2.Sushi Bonsai na Mokotowie przy Powsińskiej- tez polecam, opinie tez maja dobre na
      www.poliszcity.pl/warszawa/view.php?what=279
      3.Sensi Sushi na Ochocie - www.poliszcity.pl/warszawa/view.php?what=218

www.poliszcity.pl
      • Gość: Heniutek SATORI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 15:32
        Byłem w sobotę w nowej restauracji sushi - satori przy rondzie
        wiatraczna w nowym budynku z martwą galerią handlową (żyje tam tylko
        luxmed). Jedzonko smakowite, szybkie, nienajdroższe, wystrój jak
        najbardziej w porządku, bardzo BARDZO miła obsługa, spokojny
        klimacik. I ta pusta galeryjka - to dopiero niezła akcyja :)

mają stonę www.satori-sushi.pl/
        jedliśmy we dwoje FUKUORI
        • Gość: Królowa Bona Re: SATORI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:09
          Ja jestem zdania iz Sushi Akashi jest najlepsze w Warszawie.Raz ze względu na
          jakość, dwa ze względu na milą obsługę.Do tego niedawno uruchomili możliwość
          zamawiania przez internet, więc teraz jem w domu z mężem.Pozdrawiam
          • remislanc Akashi 19.05.09, 18:08
            Nie jestem wymagającym klientem, ale akashi ( Na JP II) załamała
            mnie kompletnie. Bylem z rodzinką i dostałem CIEPŁE sushi!!!!

Nigdy tam więcej nie pójdę....................
            • radiomis Re: Akashi 27.05.09, 18:05
              cieple? to znaczy, ze bylo swieze!!
              choc idealem byloby drgajace w konwulsjach...
    • Gość: MB Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.acn.waw.pl 29.06.09, 22:03
      Mi obecnie najbardziej smakuje sushi z Yoshi Sushi przy Al. Stanów Zjednoczonych - przy okazji ceny jedne z niższych w Warszawie. Z droższych to Tomo i 77 sushi. Natomiast zdecydowanie odradzam Nigiri - najgorsze sushi jakie jadlem w zyciu, bylem tylko 1 lokalu tej sieci, ale znajomy, ktory byl w innym ma dokladnie takie same odczucia, wiec to chyba standard u nich.
      • Gość: BUC Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 22:58
        rzucam sie w konwulsjach z ciekawosci, gdzie poza Polska jadales sushi? W kraju
        kwitnacej wisni zapewne poznales ideal smaku? Czy dopiero od 2 lat w Polsce
        poznajesz? Robionych przez tych, ktorzy w Japonii nie pracowali w restauracjach
        ani barach
        • Gość: bywalec Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 08:09
          Ja poznalem smak suszi kiedy pani kucharce w stolowce szkolnej cos sie pomylilo
          i nie dosmazyla ryby ktora weszla na stol prawie surowa.
          Rzygalem dalej niz widzialem. NO, ale wtedy nie wiedzialem jeszcze ze to modne
          suszi jest
          • Gość: marlboro_fan Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 14:23
            moim osobistym i wypracowanym zdaniem najlepsza restauracja sushi w Warszawie
            jest Sensi Sushi.Ostatnio zdarzyło mi się namierzyć ich nowy oddział, a
            mianowicie na Mokotowie.Bardzo miłe wnętrze, obsługa nienagannie podchodzi do
            klienta.Aż nie chciało się wychodzić...
        • Gość: MB Re: Poszukuję Restauracji w której serwują Sushi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 23:15
          Zgadles - jadlem miedzy innymi w Japonii. I faktycznie bylo to najsmaczniejsze sushi jakie spotkalem, a na dodatek najtansze. Ale sushi w Warszawie nie odstaje az tak bardzo jakoscia w niektorych miejscach, to co traci na jakosci ryb nadrabia pomyslowoscia przygotowujacych. Dla porownania np. w Londynie nie udalo mi sie zjesc dobrego sushi, wszedzie bylo paskudne. Co do stazu gastronomicznego to juz gorzej ci poszlo zgadywanie, bo pierwsza surowa rybe na ryzu zjadlem znacznie wiecej niz 2 lata temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka