Dodaj do ulubionych

Internet na Woli-Obozowa

IP: *.ipartners.pl 19.06.01, 12:16
Szukam jakiejkolwiek formy stalego dostepu do Internetu - Wola, Koło, ul.
Obozowa, blisko Trasy AK. Tele2 niestety dalo dupy - nie obsluguja juz klientow
prywatnych, a SDi - marzenia... A moze jest jakas siec blokowa w ktoryms z
okolicznych blokow?
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: Internet na Woli-Obozowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.01, 21:45
      dlaczego SDI to marzenia ???
      • Gość: michalll Re: Internet na Woli-Obozowa IP: *.ports.pol.pl 20.06.01, 08:23
        bylem w telekomunie i powiedzieli mi, ze na centrali Koło -
        836xxxx/837xxxx/877xxxx owszem jest SDI, ale wszystkie terminale dostępowe są
        już wykorzystane i nie wiedzą, kiedy dołożą nowe... kicha... Mieszkasz na
        Obozowej? Ja 71 :)
        • Gość: Gusia Re: Internet na Woli-Obozowa IP: *.man.polbox.pl 21.06.01, 08:34
          Dowiedz się w Spółdzielni Mieszkaniowej Mszczonowska na Olbrachta 64.
          Podłączali u nas stałe łącze przez jakiegoś providera (nie pamiętam). Założenie
          560 PLN brutto. Opłata stała co miesiąc 90 PLN brutto. Dostęp 24 h/dobę i to
          nawet jakiś przyzwoity transfer. Może i u WAS da się to załatwić przez
          Spółdzielnie.
          Powodzenia.Pozdrawiam
          • Gość: michalll Re: Internet na Woli-Obozowa IP: *.ipartners.pl 21.06.01, 09:39
            Dzieki :))) choc watpie, czy to przejdzie - tak mi sie widzi, ze spoldzielnia
            podpisala umowe z providerem tylko na swoje bloki... a ja jestem w innej
            spoldzielni - ABK Koło. Ale zawsze mozna sprobowac ;) jeszcze dzis moze uda mi
            sie tam zawitac i bede wiedzial :) jeszcze raz dzieki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka