dropser 11.09.08, 21:09 Na forum Bielany Żoliborz wątek o korkach na Arkuszowej. Widziałam ten sięgający przejazdu kolejowego i nie były to godziny szczytu (jeśli teraz takie bywają) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlosliwy.janek Re: Arkuszowa 11.09.08, 23:35 właściwie nic ciekawego tam nie napisali. Ciekaw jestem tylko z czego wynika ten korek bo praktycznie nie ma żadnego uzasadnienia... ale ostrzegałem ZTM w mailu wysłanym w sprawie konsultacji tras autobusowych. Natomiast dziś jechałem koło góry śmieci i tam było pusto - wylany nowy asfalt, całkiem spokojowo się jechało, tyle że dojazd do metra wygląda generalnie MASAKRYCZNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
mamagda3 Re: Arkuszowa 12.09.08, 14:32 Ostatnio z Lasek do McDonalda jedzie się ponad 20 minut, nawet w ciągu dnia. Jeszcze niedawno ten czas był 3 razy krótszy. Myślę, że korek może być spowodowany kończaniem metra przy Hucie - ludzie jadący od strony Gdańska wjeżdżają teraz do W-wy przez Estrady lub Wólczyńską, bo Pstrowskiego jest zamknięta, albo są na niej utrudnienia. Naprawdę, dojazd na Bielany jest dla nas teraz okropny! A przecież nie dokończono jeszcze tych wszystkich osiedli segmentów i bloków przy Arkuszowej. Boję się, co będzie, kiedy ruszą ich mieszkańcy. Szkoda, że nikt nie przewidział dla nich drogi gdzieś tam tyłem, przy górze śmieciowej. Odpowiedz Link Zgłoś