rumba_negro 24.10.03, 13:42 Właśnie wystartował z lotniska JFK na Heathrow w swój ostatni rejs... Piękny był z niego ptak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: Ostatni lot Concorda... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 13:51 rumba_negro napisała: > Właśnie wystartował z lotniska JFK na Heathrow w swój ostatni rejs... > Piękny był z niego ptak... I dobrze! Precz z concordami! Niech żyją rowery! Precz z Okęciem! Zablokować Okęcie, potem je zburzyć, a potem las tam posadzić! To samo pod Pałacem Kultury - ścieżki rowerowe i las posadzić! Zablokować Pałac Kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Ostatni lot Concorda... 24.10.03, 13:55 Do Jacka: kim chciałbyś zostać, jak dorośniesz, chłopczyku?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Ostatni lot Concorda... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 14:01 rumba_negro napisała: > Do Jacka: kim chciałbyś zostać, jak dorośniesz, chłopczyku?... Rowerowym pilotem - oglądałem ET i tak rower latał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Ostatni lot Concorda... IP: *.u.mcnet.pl 24.10.03, 14:03 to nie ja, to ubek, ktory sie za mnie podszywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Ostatni lot Concorda... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 14:05 Gość portalu: jacek napisał(a): > to nie ja, to ubek, ktory sie za mnie podszywa ALE POZIOM WYPOWIEDZI TEN SAM, HE HE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Ostatni lot Concorda... IP: *.u.mcnet.pl 24.10.03, 14:18 jak ktos lubi ubekow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Ostatni lot Concorda... IP: *.u.mcnet.pl 24.10.03, 14:00 spadaj ubeku podobaja mi sie ceny zaplacone za przelot Palac Kultury chroni pol Warszawy przed halasem - oryginalny trzeci - zamkniety juz pas prowadzil wprost na PKIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behi Re: Ostatni lot Concorda... IP: *.int.warszawa.sint.pl 24.10.03, 14:07 Gość portalu: jacek napisał(a): > Palac Kultury chroni pol Warszawy przed halasem - oryginalny trzeci - zamkniety I TO JEST MYSL!!!! Moze zamiast protestowac przeciwko rozbudowie, w najwiekszym skryciu budowac na wprost kazdego planowanego i obecnych pasow kolejne Palace Kultury? W ten sposob oddolnie i znienacka zablokujemy cale lotnisko. Juz ide przed Waltera z Media Marktem i stawiam pierwsze trzy cegowki wyjete ze sciany piwnicznej w mojej kamienicy. Jak cala warszawa dorzuci po trzy cegowki, bedzie znienacka wybudowany dodatkowy Palac Kultury na wprost pasa!! Nazwijmy go imieniem godnym wpisania w poczet napoczetej kultury pierwowzoru. Proponuje Trockiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Ostatni lot Concorda... IP: *.u.mcnet.pl 24.10.03, 14:21 niestety - tam jest ograniczenie wysokosci zabudowy slyszalem ze Mercedes mial miec 45 metrow wysokosci - taki mial projekt - ale jak kupil ziemie w alejach - bez dojazdu zreszta - to obnizyli niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behi Oddolny czyn z nienacka - ma byc samowola ludu /nt IP: *.int.warszawa.sint.pl 24.10.03, 14:24 Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Ostatni lot Concorda... 24.10.03, 17:03 17.00. Jest nad lotniskiem Heathrow...schodzi...już nad pasem...wylądował! Żegnaj, najpiękniejszy stalowy ptaku przestworzy! Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Ostatni lot Concorda... 24.10.03, 17:15 Skończyła się 34-letnia historia pasażerskiego samolotu ponaddźwiękowego Concorde. Pozostaną niepobite do dziś rekordy: 1.Prędkość - 2380 km/godz. 2.Przelot przez Atlantyk - 2godz.56 min.35 sek. 3.Przelot Londyn - Sydney - 17 godz. 03 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behi Re: Ostatni lot Concorda... IP: *.int.warszawa.sint.pl 24.10.03, 17:30 A tak btw jako milosnik (od niedawna) stania na wirazowej i oddychania spalinami lotniczymi, drzaca ziemia i glosnym hukiem startu, z ciekawosci sie zapytam: Kiedys chyba u nasz na okeciu wyladowal takowy.. czy sie myle? Jesli sie nie myle to kiedy to bylo? I czy Tupolew 144 tez u nas kiedys wyladowal? Odpowiedz Link Zgłoś