bosa_i_nova 29.10.03, 21:31 Moja faworytka - Zyta Gilowska w Dwójce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: OH! Zyta! 29.10.03, 22:16 poleje sie krew. Ps poprosze zdjecie tej Zyty. Tez chce ja zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: OH! Zyta! 29.10.03, 22:36 Buuuuuu, Buggi - nie umiem Ci pokazać, buuuuuu, bo jeszcze nie umiem... Może jakby Niech albo pndzelek się zlitował... PS.Pndzelek to kiedyś nawet zdjęcie posłanki Filek tu przywołał i udowodnił, jaka niedouczona była moja najlepsza koleżanka Rumba... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: OH! Zyta! 29.10.03, 23:05 Nie pokaze ci Zyty bo i tak nie uwierzysz. Zyta ma duzy power, ale za to Bog (niech) odebral jej ostatnie odcienie szarosci w mozgu. Szkoda - bo jak zostanie wicepremierem w przyszlym rzadzie to trzeba bedzie sp.... Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: OH! Zyta! 29.10.03, 23:25 Niechu! Ty szowinisto wstrętny! Czasem wydaje mi się, że nie na tym ziemskim padole nikogo, o kim mógłbyś się pozytywnie wypowiedzieć. PS. Jak dotrzeć do "ktoś inny"? Ten od muzyki z innego wątku, chyba "w obronie taksówkarzy"- by Meg Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: OH! Zyta! 29.10.03, 23:34 Co ty, po prostu uwazam ze polaczenie trzech cech w kobiecie - zapalczywosc + debilizm + brzydota = bolszewizm. Jest to specjalnosc cor Syjonu, ale zdarza sie tez innym. PS. Inny Bog, inna bajka. A skad ja moge wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: OH! Zyta! 29.10.03, 23:50 Tancz, glupia, tancz. PS. Czy tez spiewaj. Moze cos wyspiewasz. PS2. Spiewasz jeszcze? No wiesz, tak na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: OH! Zyta! 29.10.03, 23:59 Jak na serio, to bez głupiej, bo przesadziłeś! W ogóle jakoś sztywniejesz i cyniczniejesz w mojej obecności dziwnie. A ja jestem taka sama. PS. A może mi się wydaje.. Śpiewm jak śpiewałam. W niszy i kiedy chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: OH! Zyta! 30.10.03, 00:18 A na przyszłość nie wykorzystuj informacji, które uzyskałeś poza forum - na forum, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: OH! Zyta! 30.10.03, 00:42 Ja ci tez poradze - to jest forum. Uwazaj. Spotkasz tu dziwnych swirow - kazde twoje slowo bedzie uzyte przeciw tobie. Po to oni tu sa. PS. A ja tylko zazartowalem. Myslisz ze ktos skumal baze? PS2. Mam gorzej. ONI wiedza kim jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: OH! Zyta! 30.10.03, 01:19 1. To dlaczego jesteś? 2. To dlaczego ja jestem? 3. To dlaczego my jesteśmy? Dla nich? TO JAKAŚ PARANOJA KOSMICZNA! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: OH! Zyta! 30.10.03, 01:32 Misiaczku, to ty sie zdradzilas. Mialas farta. Ale uwazaj w przyszlosci. A jak chcesz jeszcze cos w tej sprawie powiedziec to tylko na @. Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: OH! Zyta! 30.10.03, 10:39 niech napisała: > ... Zyta ma duzy power, ale za to Bog (niech) odebral jej ostatnie odcienie szarosci w mozgu. Szkoda - bo jak zostanie wicepremierem w przyszlym rzadzie to trzeba bedzie sp.... Jeszcze wczoraj być może polemizowałabym z tą opinią, ale dzisiaj - po usłyszeniu w radiu wypowiedzi rzeczonej pani nie pozostaje mi nic innego, jak tylko przyklasnąć. Otóż Zyta wyraziła poparcie dla taksówkarzy stwierdzając, że przecież powinno się wymagać od nich rejestracji obrotów, ale czy to musi być aż tak dokładnie?? Nie bardzo rozumiem, o co chodzi z tym "aż tak" ale nie raczyła wyjaśnić, zastosowała natomiast analogię, po usłyszeniu której po prostu zwątpiłam. Chodziło w niej o to, że precyzja i dokładność wymagana jest przy produkcji czegoś, co zawiera np. cyjanek potasu i wtedy trzeba ten cyjanek dokładnie odmierzyć, bo inaczej można kogoś otruć. A przy taksometrach takiego niebezpieczeństwa nie ma, więc po co ta precyzja. Z całej wypowiedzi, która była wyraźnie obliczona na zjednanie całej rzeczy cierpów i ich rodzin, przebijała jeszcze obrażona godność posłanki z komisji finansów, która to komisja była za prowadzeniem rozmów, a MF to zignorowało. Oh, Zyta, tym razem zacisnęłaś W Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: OH! Zyta! 30.10.03, 12:01 wydra10 napisała: Oj, Wyderko, też zniezmaczona jestem tą wypowiedzią okrutnie...kolejny mój ideał sięga bruku... PS. Balcerowicz musi zostać! On jeden nie ulega tłuszczy wszelakiej! Samotny - ale biały - żagiel... Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: OH! Zyta! 30.10.03, 13:02 Rumbo, ja też go kocham! Zyta nie była nigdy moją ulubienicą, ale we wczorajszej linii mówiła z sensem i nawet miała mniej menelikowaty wygląd niż zazwyczaj. Podobała mi się! A dziś coś takiego, tfu! Pozdrawiam W Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: OH! Zyta! 30.10.03, 13:10 wydra10 napisała: > Rumbo, ja też go kocham! > Zyta nie była nigdy moją ulubienicą, ale we wczorajszej linii mówiła z sensem > i nawet miała mniej menelikowaty wygląd niż zazwyczaj. Podobała mi się! > A dziś coś takiego, tfu! Z ust mi to wyjęłaś, Wyderko! PS.No to jest nas dwie! Ale myślę, że tak naprawdę dużo, dużo więcej! PS.PS.Codziennie rano słucham TOK FM. Ziemkiewicza szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: OH! Zyta! 30.10.03, 13:12 Jakiego Ziemkiewicza? Rafała? Odpowiedź przeczytam wieczorem. na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: OH! Zyta! 30.10.03, 01:59 Dobranoc, Niechu. PS. Dzięki, że ilekroć zbytnio się rozbrykam, przywołujesz mnie do porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: OH! Zyta! 30.10.03, 02:01 Spij juz. Ja nie spie - bo mam prawo. A ty nie - a wiec spij. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: OH! Zyta! 30.10.03, 02:10 No to pośpię za Ciebie i za siebie PS. Czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: OH! Zyta! 30.10.03, 13:08 Zyta jest OK.A to ,że używa skrajności w swoich perorach jest spowodowane prawdopodobnie tym,że do Polaków niuanse i szarości nie docieraja. No,chyba,że nie mam racji-wtedy Niech ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: OH! Zyta! 30.10.03, 13:16 Wedlug mnie ona mowi bez sensu - i jak trafi na przeciwnika w dyskusji z IQ > 100 to on ja roznosi w trzy minuty, a ona wtedy patrzy mu gleboko w oczy jak straznik w judasza. Bo nie wie ani co powiedziala, ani o co poszlo, ani o co temu gosciowi chodzi. Po co tu przyszla, co tu robia kamerzysci, stolik i szklanka z woda. A ona musi szybko isc do domu, bo zostawila zupe na gazie. Ona mnie po prostu mentalnie przeraza. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: OH! Zyta! 30.10.03, 13:21 Mnie zaczęła - przerażać. PS. Ale socjotechnika - to narzędzie wszystkich partii. Być ZA a nawet PRZECIW weszło do obiegu zatrważająco... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: OH! Zyta! 30.10.03, 13:27 Widzialem juz takie sytuacje z jej udzialem: wyjmuje jakis kwit i mowi - to dowod w sprawie. Na to rozmowca: czy moge zobaczyc... przeciez to kwit z pralni? Zyta: naprawde? To bez znaczenia - i tokuje dalej. Ona juz nie ma kontaktu z rzeczywistoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: OH! Zyta! 30.10.03, 13:34 Znam Ją z czasów, kiedy ten kontakt jeszcze miała. PS. Tego incydentu nie widziałam. Dlatego lecę na sentymentach. Ale od dzisiejszego ranka (TOK FM) poważnie je zweryfikowałam. PSPS...choć wczoraj u Czajkowskiej nic nie zapowiadało dzisiejszego blamażu... PSPSPS. I znowu masz rację... Odpowiedz Link Zgłoś