Gość: blah IP: 195.242.183.* 05.12.08, 21:12 na a gdzie zdjęcie??????!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mzb Chyba żenada trochę wyszła :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 21:28 We Wrocławiu w 70 roku światła było widać z wielu kilometrów, a w Warszawie postawili jakieś reflektorki estradowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poenari Re: Chyba żenada trochę wyszła :) 05.12.08, 23:51 Qrde ! Wylazłem na dach bloku i zmarzłem :-/ Widziałem zdjęcia z Wrocławia i miałem nadzieję, że w Warszawie będzie podobnie. Tyle dobrego, że parę fajnych zdjęć Warszawy nocą zrobiłem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_ski Re: Chała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 01:01 Powłóczylim się przy okazji z Młodą, zaciekawiona nawet tymi latarkami. Naprawdę, ledwo co było widać, mgła nie mgła. Głupio mi było, bo zapowiadałem jej bógwico, ale jako że jej trochę radości sprawiło - to dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Tak wyglądał obraz "namalowany" na niebie IP: *.chello.pl 05.12.08, 21:31 Tak powinno być częściej - np. każdy piątek to dzień kolorowych świateł. Może np oświetlanie PKINu na jakieś kolory też było by ciekawe? Centrum nabrało by jakiegoś blasku - mogła by to być niejako atrakcja turystyczna Warszawy - no a też okolica PKINu który budzi tak mieszane uczucia zyskałaby na renomie. Proponuję np. wieczór różowy, wieczór ruchomych świateł, wieczór zielonego palacu, itd. Byłoby super! Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kominiarczyk Re: Tak wyglądał obraz "namalowany" na niebie IP: *.aster.pl 05.12.08, 21:59 I wieczór tęczowy, koniecznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tak wyglądał obraz "namalowany" na niebie IP: *.chello.pl 05.12.08, 22:31 Tylko ciekawe jak ktoś by to wtedy oprotestował hehe - zaczeli by świecić innymi kolorami z samochodów, czy jak? To jest jakiś pomysł na akcję, które nie da się zakłócić. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Tak wyglądał obraz "namalowany" na niebie 05.12.08, 22:55 ość portalu: Ania napisał(a): > Tak powinno być częściej - np. każdy piątek to dzień kolorowych > świateł. Zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehe Tak wyglądał obraz "namalowany" na niebie IP: *.centertel.pl 05.12.08, 22:09 Lipa. Wieżowiec na saskiej kępie - 10piętro. Nic nie widać.. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Katastrofa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 23:12 Po prostu wyszła katastrofa moim zdaniem zamiast dobrego pokazu. Reflektory miały BARDZO małą średnicę i świeciły mdło, słabo A NA PEWNO słabiej niż w 1970 roku kiedy użyto naprawde dużych reflektorów Ludowego Wojska Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
part_of_the_game DNO! Latarkami świecili, czy co? 05.12.08, 23:20 Gdyby użyto potężnych reflektorów wojskowych, to iluminacje byłoby widać z wielu kilometrów jak we Wrocławiu. Ale użyto większych latarek, które już z kilkuset metrów były słabo widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Tak wyglądał obraz "namalowany" na niebie IP: *.rtr.bait.pl 05.12.08, 23:13 Totalna lipa! Byłam pod PKiN, jakieś nędzne reflektorki, których światła z niewielkiej odległości były niemal niewidoczne! A fajerwerki? Kilka sztucznych ogni, także ledwie dostrzegalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ci3r Tak wyglądał obraz "namalowany" na niebie 05.12.08, 23:43 specjalnie przewlokłem się z kabat zobaczyć ... stracone 40 minut życia ;< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan dno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 23:59 Trzeba było pożyczyć reflektory o dużej średnicy od wojska. Widać ORGANIZATORZY NIE POMYŚLELI i wyszło słabo. (Byłem, widziałem.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfi Re: Tak wyglądał obraz "namalowany" na niebie IP: *.pete.cable.ntl.com 06.12.08, 00:06 Jak wyglądał? Na tych tu zdjęciach wg mnie nic nie wygląda, komórką robione z roweru? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Tak wyglądał obraz "namalowany" na niebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 00:49 Fajnie, fajnie, ale nikt nie myśli o tym ile energii potrzeba na taką "imprezę". Dla mnie byłoby super, gdyby zamiast takich pseudoakcji zainwestowali w coś naprawdę ważnego dla Warszawy, a nie światełka i fajerwerki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Tak wyglądał obraz "namalowany" na niebie IP: *.acn.waw.pl 06.12.08, 00:55 > Fajnie, fajnie, ale nikt nie myśli o tym ile energii > potrzeba na taką "imprezę". wylacz komputer, prunt marnujesz a tam dzieci w etiopii gloduja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek JAK wyglądał obraz "namalowany" na niebie? IP: *.acn.waw.pl 06.12.08, 01:36 Ja tu nie widziałem żadnej fotki jakiegoś obrazu. Czy ja ślepy jestem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid W Parku Świętokrzyskim było niesamowicie IP: *.sferia.net 06.12.08, 09:48 Faktycznie, poza obszarem zgaszonym było słabo widać, ale jak się weszło do Parku Świętokrzyskiego, wyglądało super! Gratulacje za fajny pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś