Dodaj do ulubionych

Mistrz okradania "na misia"

IP: *.aster.pl 08.01.09, 22:16
szacun dla prawdziwych dolinarzy
Obserwuj wątek
    • Gość: Kazik Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 02:08
      > szacun dla prawdziwych dolinarzy

I żebyście wszystkie palce połamali.
      • Gość: robert Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 07:09
        moze trzeba go wreszcie uspic

i tego ch...a, ktory jest jesgo obronca
        • tekameka olśnienie: komuchy witały się "na niedźwiedzia" 09.01.09, 08:38
          teraz zrozumiałem dlaczego - jeden drugiego okradał
          • janvalek Re: olśnienie: komuchy witały się "na niedźwiedzi 09.01.09, 10:16
            trenuję 2 miesiące krav magę i powiem Wam szczerze moi mili że taki
            chłoptaś na 195 cm wytrzymałby ze mną najwyżej 3 sekundy. Wogóle
            kiedyś napadła mnie grupa łysych kolesi i spuściłem im takie manto
            ze do dzisiaj mi się kłaniają w pas.
            • Gość: mix Re: olśnienie: komuchy witały się "na niedźwiedzi IP: *.acn.waw.pl 09.01.09, 10:19
              chyba na PlayStejszyn
              • janvalek Re: olśnienie: komuchy witały się "na niedźwiedzi 09.01.09, 10:24
                na stejszyn to kolega mieszka chyba
                • Gość: ju Re: olśnienie: komuchy witały się "na niedźwiedzi IP: *.cable.ubr02.wake.blueyonder.co.uk 09.01.09, 12:10
                  2 miechy chlopie ja 7 lat trenowalem karate tsunami- do i cos tam
                  jeszcze , taki lomot ci spuszczam ze nawet twoja magia ci nie pomoze
                  • Gość: janvalek Re: olśnienie: komuchy witały się "na niedźwiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 12:30
                    nawet nie wiesz z kim zaczynasz! takie Twoje cunami to ja mam w
                    jednej technice na leżaco z pilotem w ręku przez tiwi.
                    • Gość: D Re: olśnienie: komuchy witały się "na niedźwiedzi IP: 155.136.80.* 09.01.09, 15:09
                      Dostaniesz kose w bebechy to pomoze ci krav maga hehe.

Fajnie to wyglada ale na treningach obrona przed nozem hehe

Jak slysze takich ludzi nie wiem czy smiac sie czy plakac.Mistrzowie
                      wschodnich walk.
                      • Gość: janvalek Re: olśnienie: komuchy witały się "na niedźwiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 09:32
                        Kose? Synuś kosą to Cię dziadek uczył jak byłeś mały ale że byłeś
                        niepojętny pozostało Ci jałowe skamlanie na forum gazety pozostało.
                        Krav maga to nie żadna sztuka walki tylko system bolesnych sztuczek.
                        Zaręczam Ci że mie mniej boli paluch uciskający na nerw w oku jak
                        atak nożem. Wiem bo jak byłem w Afryce oberwałem nożem od
                        Dżandżawidżi.
                        Tak więc jak się nie znasz to bąź łaskaw zamknąć jadaczkę i się nie
                        wypowiadać o kolorach gdy ś ślepy.
                    • Gość: hahar Re: olśnienie: komuchy witały się "na niedźwiedzi IP: *.chello.pl 09.01.09, 15:35
                      Czyżby nowy Antek emigrant ? :-))
            • andrzejto1 Re: olśnienie: komuchy witały się "na niedźwiedzi 09.01.09, 12:48
              janvalek napisał:

> trenuję 2 miesiące krav magę i powiem Wam szczerze moi mili że taki
              > chłoptaś na 195 cm wytrzymałby ze mną najwyżej 3 sekundy. Wogóle
              > kiedyś napadła mnie grupa łysych kolesi i spuściłem im takie manto
              > ze do dzisiaj mi się kłaniają w pas.

A gzie to tak szybko i skutecznie nauczają??
              Ja ćwiczę 3 rok i te twoje opowiastki mnie żenują. Potem się mówi, że systemy walki ćwiczą idioci...
              A jak jesteś taki wyczesany to SKMP robi obozy i staże. Przjedź kiedyś i pokaż co potrafisz.... <rotfl>
              • Gość: janvalek Re: olśnienie: komuchy witały się "na niedźwiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 09:25
                Gościuuuu nie wnerwiaj mnie! To nie żaden system walki tylko system
                bolesnych sztuczek!!!
            • Gość: loginn99 Re: olśnienie: komuchy witały się "na niedźwiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 14:35
              >trenuję 2 miesiące krav magę i powiem Wam szczerze moi mili że taki
              chłoptaś na 195 cm wytrzymałby ze mną najwyżej 3 sekundy. Wogóle
              kiedyś napadła mnie grupa łysych kolesi i spuściłem im takie manto
              ze do dzisiaj mi się kłaniają w pas. <

2 miesiące to nawet nie przedszkole ,to żłobek !
              Dlaczego od razu zakładasz że "chłopteś" nic nie trenuje/trenował ?, Może ma
              czarny pas w Aikido i Karate tylko się nie chwali na prawo i lewo .
              >napadła mnie grupa łysych kolesi i spuściłem im takie manto< -AŻ IM KREDKI
              WYPADŁY Z TORNISTRA !
              • Gość: janvalek Re: olśnienie: komuchy witały się "na niedźwiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 09:27
                Tobie kredki z plecaka wystają! Jak Ci mówię że położyłem tych
                łysoli to Ci mówię i 2 miesiące spokojnie starcza zeby się tych
                bolesnych sztuczek nauczyć.
    • o90 a wystarczylo po pierwszym razie 09.01.09, 07:46
      obciac raczke delikwentowi

to takie proste i skuteczne
      • znajomy_jennifer_lopez Re: a wystarczylo po pierwszym razie 09.01.09, 12:30
        Znając życie w PL dostałby rentę więc nie wiem czy to dobry pomysł
    • Gość: dziadek Mistrz okradania "na misia" IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.09, 08:07
      Głupie prawo bo polskie,za kazdy czyn powina być kara sumowana, a nie branie
      przez sad średniej.
      • eti.gda Re: Mistrz okradania "na misia" 09.01.09, 10:03
        Gość portalu: dziadek napisał(a):

> Głupie prawo bo polskie,za kazdy czyn powina być kara sumowana, a
        nie branie
        > przez sad średniej.

Potem byłoby jak w niektórych stanach USA albo w Hiszpanii: 500 lat
        więzienia z mozliwością wcześniejszego zwolnienia po odbyciu połowy
        kary... No, 500 to może za dużo, ale kary rzędu 200 lat już się
        trafiały.
        • Gość: mikroos Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.sk2.am.poznan.pl 09.01.09, 10:11
          Ale w czym problem? Jak zasłuży, to powinien dostać.
          • Gość: klm Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.mysmart.ie 09.01.09, 14:15
            Prroblem w tym, ze za morderstwo moznaby dostac 25 lat, a za kradzieze
            samochodow 50.
        • Gość: dziadek Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.09, 10:14
          I tak ma być,odpowiadasz za swoje czyny, a jak nie jesteś przystosowany do życia
          w społeczeństwie to zdychaj w więzieniu.
    • washner Kolejne rządy okradaja nas wszystkich 09.01.09, 08:09
      Jesteśmy wszyscy okradani przez polityków każdej opcji - patrzcie ile biorą
      odpraw np TVP a zarząd wstawił nie kto inny ja kaczyński
    • kozaki_wiesi Re: Mistrz okradania "na misia" 09.01.09, 09:02
      195cm, postawny i 'potrafił się wtopić w tłum'. U mnie tłum jest
      niższy ale zapewne pismak wie lepiej.
      • Gość: wing Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 94.254.205.* 09.01.09, 09:55
        tak tak, pismaki są mistrzami w wymyślaniu takich pierdoł i super nagłówków,
        czasami aż oczy bolą.
        • Gość: lopez Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 195.117.118.* 09.01.09, 10:04
          pismak sobie nie wymyślił, tylko napisał to, co mu powiedzieli policjanci:
          "Wysoki (195 cm), postawny mężczyzna, -->>>>jak podkreślali policjanci<<<<----,
          sprawnością dorównywał adeptom sztuki cyrkowej. Perfekcyjnie wybierał ofiary,
          potrafił wtopić się w tłum." co byście wiedzieli i nie bredzili, gdybyście
          głabie jeden z drugim czytali ze zrozumieniem.
          • janvalek Re: Mistrz okradania "na misia" 09.01.09, 10:19
            niech no tylko by mnie wybrał, daję mu maksymalnie 3 sekundy i
            leżałby skulony na glebie. Ale ja trenuję 2 miesiące krav magę-
            izraelską sztukę władania bolesnymi sztuczkami. Nie jestem jakimś
            karatekowcem co to kopie powietrze i bije tlen w atmosferze.
            • Gość: szmatan Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 91.198.246.* 09.01.09, 10:21
              a ja ci daję co najwyżej 13 lat
              • Gość: janvalek Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 10:37
                a ja Ci mówię że się mylisz:)i to sporo chłopcze:D
                • Gość: szmatan Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 91.198.246.* 09.01.09, 11:03
                  nie obchodzi mnie twój wiek ani umiejętności, ale przechwalasz się jak szczyl w
                  piaskownicy. nawet jak masz więcej lat to jak 13-latek się zachowujesz.
                  • sokolasty Re: Mistrz okradania "na misia" 09.01.09, 12:44
                    Ech, zero skumania ironii...
                    • Gość: szmatan Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 91.198.246.* 09.01.09, 14:17
                      no, teraz widzę :D
                      • Gość: janvalek Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 09:34
                        lepiej późno niż później;)))
                • stara_twojej_starej Re: Mistrz okradania "na misia" 09.01.09, 11:30
                  Gość portalu: janvalek napisał(a):

> a ja Ci mówię że się mylisz:)i to sporo chłopcze:D

no to 16... tak na moje oko.
                  • Gość: janvalek Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:39
                    babciu słabo widzisz;)))
            • stara_twojej_starej Re: Mistrz okradania "na misia" 09.01.09, 11:29
              janvalek napisał:

> niech no tylko by mnie wybrał, daję mu maksymalnie 3 sekundy i
              > leżałby skulony na glebie. Ale ja trenuję 2 miesiące krav magę-
              > izraelską sztukę władania bolesnymi sztuczkami. Nie jestem jakimś
              > karatekowcem co to kopie powietrze i bije tlen w atmosferze.

Słaby jesteś. Ja trenowałem KM przez tydzień i mam potrójny czarny pas.
              • Gość: janvalek Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:42
                chodzisz w nim? Ja oczywiście w swoim chodzę. Wzbudzam w ten sposób
                respekt i czuję że się mnie boją jak mało kogo. Nawet Brusli nie
                miałby odwagi zaczepić takiego kozaka jak ja na ulicy. Bo oczywiście
                w ringu nie miałby szans.
      • zalobanarodowa Re: Mistrz okradania "na misia" 09.01.09, 10:14
        Może chodził z ugiętymi kolanami? Pomyśl zanim zaczniesz obrażać dziennnikarzy.
        • darr.darek Re: Mistrz okradania "na misia" 09.01.09, 15:48
          zalobanarodowa napisała:
          > Może chodził z ugiętymi kolanami?

Z wianuszkiem gapiów dookoła - jak ten koleś dziwnie łazi.
          Wtapiałby się w tłum :)

• Gość: kps Mistrz okradania "na misia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 09:16
      swietny temat na komedie
    • Gość: ciekawy Ciekawe sumy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 09:23
      Jednorazowo wyjął cztery tysiące gotówką? Dwie rzeczy są tu ciekawe - 1. po co
      nosić takie pieniądze 2. Jak skurczybyk wyczuł kto tyle ma
      • Gość: Soze Re: Ciekawe sumy IP: 94.251.154.* 09.01.09, 09:43
        Jeśli okradany ma na sobie buty za 500zł+kurtke/płaszcz za 1500zł i
        wysiada z auta za 300tyś zł z dużą dozą prawdopodobieństwa można
        założyć że ma w portfelu więcej niż gość który ma chińskie
        buty+kurtkę z marketu w promocji a wysiadł z autobusu. Tyle ad 2.
        Wracając do 1: wielu ludziom sprawianie wrażenia majętnych przynosi
        ogromną radość. W tym celu kupują np S-klasse 600 choć stoją nią w
        korkach tak samo jak S 350. Nie chodzi tu o osiągi lecz o napis z
        tyłu-mają wszyscy widzieć że to najdroższa wersja! I podobnie jest z
        portfelem: płacąc kartą za drobne zakupy zabiegana kasjerka
        nie "doceni" zamożności klienta bo nie wie ile on ma na koncie.
        Jeśli zaś zobaczy 5-10tyś w portfelu to "zbieleją" jej oczy, a
        wiadomo że o to chodzi wszystkim szpanerom
        • kashpir_pl Re: Ciekawe sumy 09.01.09, 09:52
          też się zastanawiałem po co tyle nosić w portfelu, ale juz
          zrozumiałem :-)
        • 3cik Re: Ciekawe sumy 09.01.09, 09:55
          1 masz coś do chińskich kurtek ?
          2 skrót od "tysiąc" to "tys." a nie "tyś.".

Pzdr.
          • Gość: Soze Re: Ciekawe sumy IP: 94.251.154.* 09.01.09, 10:01
            1)Sam noszę chińską, 2)ortografia nie jest moją mocną stroną+szybko
            piszę na klawiaturze więc błędy się zdarzają. Ale skapowałeś o co
            idzie więc szafa gra
          • Gość: elmo Re: Ciekawe sumy IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.01.09, 11:37
            Nie ma to jak wpis wnoszacy cos do tematu :)
            (tak, ten takze ;)
    • Gość: szmatan Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 91.198.246.* 09.01.09, 09:24
      > szacun dla prawdziwych dolinarzy

brak szacunku dla frajerów gloryfikujących złodziei. mam nadzieję, że zwędzi ci
      taki fluś ostatnią kasę gdzieś daleko od domu
      • Gość: Abgan Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 09:33
        Z dwojga złego wolę być zrobiony przez fachowego doliniarza, niż obity przez
        dresów... Z kasą i tak się pożegnam, ale zęby i kości będę miał całe.
        • Gość: szmatan Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 91.198.246.* 09.01.09, 09:39
          ale to chyba trochę za mało żeby szanować złodzieja?

z drugiej strony dres cię w tłumie nie napadnie.
          • Gość: Abgan Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 09:45
            Jeśli jest profesjonalistą, to można go darzyć swego rodzaju szacunkiem. Jest
            dużo profesji, których nie lubię i nie chciałbym wykonywać, ale jeśli ktoś jest
            w niej fachowcem - mogę to docenić i szanować wysiłek który włożył w to by tym
            fachowcem zostać. Złodziej to zawód, nielegalny, ale zawód. Dlatego
            resocjalizacja nie działa - Ci ludzie mają swój fach i więzienie traktują jako
            ryzyko zawodowe.

A zdarzyło mi się 2 razy być napadniętym przez dresów. Raz na przystanku
            tramwajowym (było ok. 10 innych osób), a raz w centrum Warszawy, dosłownie - w
            tłumie. I wszyscy nagle mieli bardzo ważne sprawy i bardzo się spieszyli. W obu
            przypadkach wolałbym trafić na profesjonalnego doliniarza... gdybym mógł
            wybierać ;-)
            • Gość: Soze Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 94.251.154.* 09.01.09, 09:59
              Wyobraź sobie że mafia/zboczeńcy/CIA/KGB nasyła na
              ciebie "profesjonaliste" od tortur. Włożył on wiele wysiłku by
              zostać fachowcem i będzie teraz profesjonalnie ciebie torturował.
              Opisz nam proszę twój szacunek do niego. Pamiętaj że nie pozwoli ci
              skonać od razu jak byle partacz. Uważam że szacunek należy się tym
              ludziom którzy mimo trudów wstają rano, idą do pracy i płacą podatki
              a nie złodzieją/bandytom/dresiarzom itp
              • Gość: Abgan Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 10:12
                Oczywiście, że szacunek należy się uczciwym ludziom - nie neguję tego. Sam rano
                wstaję, idę do pracy i (niestety) płacę też podatki.

Oczywiście, nie kochałbym fachowca od tortur który mnie by torturował. Ale
                gdybym po 10 dniach wciąż żył, to pewnie bym podziwiał jego fachowość, choć
                liczyłbym na jego błąd i szybką śmierć...
              • Gość: szmatan Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 91.198.246.* 09.01.09, 10:20
                uznanie za zdolności/talent/zacięcie do nauki - rozumiem: np. Hitlera zdolności
                oratorskie - uznaję je, był dobry.
                ale szanując kogoś, IMHO afirmujesz rzeczy które dana osoba robi - nigdy nie
                będę szanować osoby, która zamiast zająć się pracą zajmuje się okradaniem czy
                inną formą szkodzenia innym ludziom.
                mógłby zostać iluzjonistą - podobne umiejętności, tylko to jest praca, a nie
                sposób na szybki zarobek
                • Gość: Abgan Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 10:22
                  Uznaję swój błąd. Faktycznie, chodziło mi raczej o uznanie za
                  zdolności/talent/wytrwałość, a nie o szacunek.

Dzięki za zwrócenie uwagi :-)
                  • Gość: szmatan Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 91.198.246.* 09.01.09, 11:00
                    zawsze do usług :)

miło widzieć że są jeszcze internauci, którzy dyskutują nie tylko dla samej
                    kłótni, ale dla wymiany poglądów
                    • Gość: janvalek Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:44
                      czuję że poczułeś się dowartościowany przez kolegę;D
                      • Gość: szmatan Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 91.198.246.* 09.01.09, 14:19
                        nawet w połowie nie tak jak przez ciebie ;)
            • Gość: janvalek Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:48
              powiem Ci szczerze. Miałeś pecha że akurat mnie na przystanku nie
              było. Nie pozwoliłbym Cię okraść. Zapewne w 19 sekund położyłbym ich
              wszystkich na glebie i tak by sobie leżeli do przyjazdu policjantów.
              Nieraz już pomagałem słabszym i zawsze mi się udawało dołożyć
              zbirom. Więc się ich nie boję totalnie i wkładam całą swoją moc i
              siłę oraz technikę której nauczyłem się na treningach krav magi-
              skutecznego władania bolesnymi sztuczkami.
              • Gość: e7th04sh Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 62.61.58.* 09.01.09, 11:51
                Na bramce stoję, nikogo się nie boję.
                • Gość: javalek Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 12:31
                  masz szczeście prawdziwe od Boga że na mnie nie trafiłeś.
        • Gość: Soze Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 94.251.154.* 09.01.09, 09:49
          "Szacun" dla "z dwojga złego"? Brak logiki to cecha idiotów!
          • Gość: Abgan Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 09:57
            Nie można szanować potęgi przyrody? A przecież powódź czy huragan w Twoim domu
            to zło. Czemu nie można mieć szacunku do 'złego'? Logika zabrania? Z tego co
            pamiętam z wykładów z logiki, to logika nie uwzględnia moralności ani etyki.
            • Gość: Soze Re: Mistrz okradania "na misia" IP: 94.251.154.* 09.01.09, 10:12
              Robi się bardzo ciekawa dyskusja niestety ja muszę już kończyć, a
              szkoda :-(
    • Gość: maly Mistrz okradania "na misia" IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.09, 09:35
      mam 190cm i nie potrfię "wtopić się w tłum". Jak temu panu sie to
      udaje. Mieszkam w Warszawie i raczej jestem "widoczny". Moja kobieta
      twierdzi, Ze uwielbia wielkich.
      • goy68 Próbował tego z moją starą i ona go skroiła! 09.01.09, 09:40
        hahaha!
      • janvalek Re: Mistrz okradania "na misia" 09.01.09, 10:23
        wcale nie jesteś wielki tylko trochę powyżej sredniej. wielki to ma
        210 albo 220 a nie jakieś śmieszne, zwykłe 190 cm. Ja mam 189 i nie
        czuje się wyróżniony szczególnie ani wytykany palcami chyba że to o
        ten 1 cm chodzi...
        • sharn.1 janvalek..witam 09.01.09, 10:27
          Mamy to samo, mam 189{w wojsku190} ale waże 108 !..
          My duzi mamy za to większe poczucie humoru!.. no to....na misia!
          • Gość: Alicja Ja znam fajniejszą metodę "na misia" IP: *.chello.pl 09.01.09, 11:17
            Bara-bara "na misia polarnego" czyli łeb do lodówki albo zamrażarki,
            tyłek na zewnątrz, a pingwin ładuje od tyłu.
            • Gość: janvalek Re: Ja znam fajniejszą metodę "na misia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:38
              aloha piękny kawalerze:)))
    • Gość: Gary Kupersztajn Mistrz okradania "na misia" IP: 212.160.227.* 09.01.09, 09:52
      Szkoda że nie trafił na osobę która nosi zardzewiałe żyletki w
      kieszeniach. To by miał przygodę i niespodziankę...
      • eti.gda Re: Mistrz okradania "na misia" 09.01.09, 10:07
        Gość portalu: Gary Kupersztajn napisał(a):

> Szkoda że nie trafił na osobę która nosi zardzewiałe żyletki w
        > kieszeniach. To by miał przygodę i niespodziankę...

Dawno temu słyszałem o doliniarzu, który próbował okraść gościa
        mającego w kieszeni płaszcza haczyki do wędki.
    • Gość: Yossarian Mistrz okradania "na misia" IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.09, 10:00
      "Wysoki (195 cm), postawny mężczyzna(...) potrafił wtopić się w tłum"

O_o
    • Gość: bywalec... Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.3s.pl 09.01.09, 10:05
      Dres jest nieobliczalny. Nie zdziw się jak w centrum miasta wyizoluje Cię z tłumu poprzez odciagnięcie w ustronne miejsce, obije buźkę, pozbawi wszelkich walorów i niepokojony przez nikogo odejdzie w swoją stronę. A zręczam, nie będzie chętnych żeby Ci pomóc. Dlatego mimo moralnego rozdarcia dla gościa, który nie demoluje auta, żeby zdobyc pozostawioną w nim reklamówkę, nie powoduje uszczerbku na zdrowiu wymagającego ponad siedmiodniowej hospitalizacji dla 20tu PLNów z Twojego portfela i.t.p. pewien rodzaj szacunku można miec.
      • Gość: janvalek Re: Mistrz okradania "na misia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 09:43
        na szczęście czasem pojawiam się ja. I wtedy dresy mają ciężkie
        przeżycia, traumę i podziwianie krajobrazu z punktu widzenia płytki
        chodnikowej. Kiedyś jak stałem na przystanku stała tam dziewczyna i
        zaczepiali ją czterej kolesie. No to sobie podszedłem do jednego i
        mu mówię że byłem a Afryce, widziałem wojnę i wogóle...mówię mu że
        jest brzydki, a on mnie od razu z pięchy. Spokojnie przyjąłem cios
        na szczękę, leżę i czekam co będzie dalej. On patrzy na mnie i mówi:
        K.....a Ty C....u p.........y zaraz Cię z..........ę. I wtedy sie
        wkurzyłem, bo jeden z tych grubasów szarpnął dfziewczyną z
        przystanku za włosy. Wstałem........................i po 3 sekundach
        błyskotliwej akcji bolesnych sztuczek każdy z nich trzymał się za
        oko, nos czy też jądra.
        Dziewczyna się uśmiechnęła a ja poszedłem w swoją stronę zadowolony
        z dobrze wykonanego zadania.
    • Gość: marianowic Mistrz okradania "na misia" IP: *.kruk-inkaso.com.pl 09.01.09, 10:15
      A w Barcleonie kradna metoda na "Ronaldinho". Podbiegaja do ofiary i pokazuja jak gra Ronaldinho, i w tym czasie wyciagaja wszystko co mogą z kieszeni, plecaków, itp. Mojemu kumplowi na moich oczach wyciągneli tak aparat z przedniej kieszeni spodni. Ja oczywiscie tego nie zauwazylem, bo pomyslalem, iz Hiszpanie to po prostu mili i rozbawieni ludzie.
    • Gość: das spiel ist aus wilno czyli akademia doliny IP: *.adsl.alicedsl.de 09.01.09, 10:17
      szkola arsenow lupinow zlodziejskiej arystokracji
      a dzisaj co
      za pare zloty dranie bez zadnych zasad
      gotowi do wszystkiego
      wniosek
      nawet zlodzieje i k rwy mialy kiedys kodeks honorowy
      a dzisiaj pierwszy lepszy general policjant lub biskup kradnie
      na wydre i jeszcze pali glupa jak kretyn urodzony w chlewie
      do szkoly analfabeci w kazdej profesji
    • Gość: Darek całowanie Warszawiaków:)) IP: *.chello.pl 09.01.09, 10:22
      Za żadne pieniądze nie pocałowałbym Warszawiaka:))o obejmowaniu już nie
      wspomnę. Ten złodziejaszek musiał być w potężnej potrzebie albo już przywykł
      do tak niehigienicznych i nieetycznych zachowań.
    • Gość: sma hahaha, sorry ale.,. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:07
      .,.watpie abym takiego typa nie przekopał za jakies pedalskie numery. LOL
    • Gość: Stary_Frajer Wolę już "na misia" niż "po mordzie" IP: *.chello.pl 09.01.09, 11:13
      Przynajmniej facet kombinuje, do tego trzeba inteligencji, a nie
      chamstwa i siły, którą reprezentują teraz przestępcy nowej
      generacji, którzy idąc w pięciu napadają na staruszkę pod kościołem
      i zabierają jej resztki z portmonetki, co pozostały z głodowej
      emerytury. Poza tym, dziwi mnie, że Polacy tak narzekają na biedę,
      że tak im się źle powodzi, że podatki przytłaczają, że drożyzna, a
      noszą przy sobie w gotówce parę tysięcy. Ten koleś raczej biednych
      nie okrada, ale za to głupich, że hej...
      • Gość: elmo Re: Wolę już "na misia" niż "po mordzie" IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.01.09, 11:38
        Bo sa zlodzieje, sa bandyci, sa zezimieszkowie i sa idioci :)
    • Gość: CWEL3 Mistrz okradania "na misia" IP: *.81.76-86.rev.gaoland.net 09.01.09, 11:52
      ZAPEWNE CHODZI O POLITYKOW PISu....lub o jedna z pozycji milosnych
    • Gość: Malwina "na kolędę" , "na caritas" , "na remont organów IP: *.chello.pl 09.01.09, 12:06
      ci to mają doświadczenie
    • Gość: jj nie Okradaja tylko okrada to jedna osoba IP: *.cable.ubr02.wake.blueyonder.co.uk 09.01.09, 12:08
      nauczcie sie ludzi szanowac chyba wam weszlo w nawyk jesli ktos cos
      zrobi be (jako jedna osoba) zwalacie na wszystkich
    • Gość: Rico Mistrz okradania "na misia" IP: *.unizh.ch 09.01.09, 12:17
      Ten drugi, to szczegolnie dobrze mogl wtopic sie w tlum majac 195 cm
      wzrostu?
    • Gość: Karłoś Mistrz okradania "na misia" IP: *.chello.pl 09.01.09, 12:29
      niezły koleś :)

--------
      Badanie aulentyczności pisma, podpisów, paraf. Grafolog - analiza pisama ręcznego, maszynowego, wydruków komputerowych.
      Psychografolog - analiza psychologiczna pisama ręcznego.
      Grafolog - Grafologia - Analiza pisma - badania kryminalistyczne pisma ręcznego i dokumentów.
    • Gość: MonX W USA za trzecim razem facet dostaje 25 lat. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 12:31
      Niewazne, że to drobny kieszonkowiec, zlodziej samochodow czy inny
      dupek. Nie potrafisz przestrzegac prawa - ladujesz w pierdlu na
      reszte zycia. Proste?
      Jak widac, nie dla wszystkich.
      • fckin Re: W USA za trzecim razem facet dostaje 25 lat. 09.01.09, 13:01
        niestety nie w polsce, my nadal jestesmy 100 lat za murzynami i 200 lat za
        eskimosami.
      • Gość: usa_smierdzi Wypalisz 3 jointy i lądujesz na 25 lat w pierdlu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 13:39

> Niewazne, że to drobny kieszonkowiec, zlodziej samochodow czy inny
        > dupek. Nie potrafisz przestrzegac prawa - ladujesz w pierdlu na
        > reszte zycia. Proste?

I co, nie można tam zarobić w ryja ani zostać okradzionym? Jako dodatkową
        specjalność USA masz całkiem realne prawdopodobieństwo postrzału z broni palnej.
    • Gość: miś a ta metoda jaką ma nazwę? IP: *.centertel.pl 09.01.09, 13:26
      pl.youtube.com/watch?v=i5e60lTmves

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka