Gość: girl IP: *.zrel.com.pl / 192.168.0.* 13.11.03, 12:11 Coz, szczera kreacja zrobila swoje. Chlopcy graja, bo ich kreci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boy Re: Mówią o mnie IP: *.zrel.com.pl / 192.168.0.* 13.11.03, 12:19 Proponuje rozwazyc temat: "Krecenie altruistyczne jako nowa forma sztuki autoprezentacji" Odpowiedz Link Zgłoś
niech Marcin, nie jestes "tryndy"!!! 13.11.03, 12:31 "Jadlodajnia Filozoficzna" juz dziala, Aurora rusza od stycznia, nowy klub Krzysi Gorniak (tez na Dobrej 35) pewnie jeszcze w tym roku, tylko losy Czarnego Lwa sa mi na razie nieznane. Wracaj tam, nie szlajaj sie po jakis spelunach dla warszafkowiczow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Marcin, nie jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 08:15 Jadłodajnia niby dziala a nie dziala - bylam tydzien temu w srode - pusto, głucho, ciemno. Ale mam nadzieje ze to chwilowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pampalini Re: Mówią o mnie IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 15:42 Koles mówi przynajmniej bez sciemy ze jest własnie takim "bananem" tak jak inne słynne hehe dzieciaki tatusiów i mamuś na posadkach :Walter,Rosatti,Markowska,Kukulska które oprócz tego że ich rodzice mają posadki oraz występują w super czasopismach nic nie maja ciekawego do pokazania ,bo po prostu juz od malego mieli wszystko podane na tacy i juz. Tylko nju redaktor nie wali dyrdymałów otym że on chce sam i że jest wogóle taki odpowiedzialny i dorosły tylko wali prosto z mostu : Jestem banan i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyb Re: Mówią o mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 18:38 Córka Rosatti to niezłą laska... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: Mówią o mnie IP: 193.201.167.* 14.11.03, 09:13 w takim razie warszawa to jakaś republika "bananowa" :-) nie rozumiem po co się te wszystkie banany z warszawki eksportują na jacht na mazury, nad morze do międzyzdrojów, na narty do zakopanego, a na piwko do krakowa???? nam na "prowincji" ich nie potrzeba! ! ! pozdrowienia z wolnego miasta gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Mówią o mnie IP: puhit:* / 10.254.254.* 17.11.03, 12:41 ty jak rozumiem gdańszczanin z dziada pradziada miałeś pecha , że pradziad nie załapał sie na ewakuację w 45-tym ? ale może i dużo szczęscia , bo dzięki temu może wogóle jesteś . Mnie tam jest obojętne gdzie jest stolica , możecie zabrać ją nad morze , ale wtedy to już nikt tam nie przyjedzie na wakacje bo ceny będą jak na lazurowym wybrzeżu . A tak my z centrum czasami przyjeżdzamy aby odpocząć i zostawić trochę kasy . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Meller, ty buraku, po to konczyłeś Reja żeby teraz IP: *.acn.waw.pl 13.11.03, 19:32 na dziwkach zarabiać ? Na wypietych tyłkach ? Zeszmaciło się wielu, ale ty zamieniłeś się w szmatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natan dla mnie warszawka to przewalacze i cwaniacy.. IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 22:32 i nic na to nie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ A najzabawniejsze jest to... IP: *.interkom.pl / 192.168.93.* / *.interkom.pl 13.11.03, 22:58 że "warszawkowicze" za jeden z ważnych wątków swojej "warszawkowości" uważają to, żeby choć przez chwilę, w wyjątkowych "warszawkowatych" miejscach poczuć się jak w... Krakowie :-))) Pozdrawiam z Bronowic. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Nie rozumiem... 13.11.03, 23:08 ...co chcecie od Mellera? Przeciez nie jest pedofilem czy rywinem tylko odwala jakas fuche w mediach. Pisze szczerze, jest w jakims towarzystwie - czemu chcecie odebrac mu do tego prawo? A ze pismo wam sie nie podoba - nie kupujcie. A ze jest zamozny - popracujcie tak jak on. Nawet nad doskonaleniem koneksji. Urawnilowka juz byla - nie bylo co prawda Playboya ale byl Mis i Zielony Sztandar. Tesknicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinp Re: A najzabawniejsze jest to... IP: 81.210.125.* 22.11.03, 15:54 coś w tym jest ja tam Kraków uwielbiam żyje się tam spokojnym rytmem ... a pozdrawiam z Warszawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messenger Re: Mówią o mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 23:10 niefajnie byc naczelnym playboya. TAKIM naczelnym. meler, powyrzucales z pracy naprawde wartosciowych ludzi - nic nie tworzysz tylko niszczysz. nie masz pojecia o tym co robisz a udajesz swiatowca. sprzedaz ci spada na leb na szyje. zgrywasz czlowieka sukcesu a jestes NIKIM. wracaj na pole, buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
ospjankiel Mówią o mnie 14.11.03, 11:29 wszystko fajnie tylko pan tomasz pytania chyba ukladal na miejscu. warszafka warszafka i warszafka... mozna by zapytac o cos innego roznie ciekawego (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waltorq MEELLLLLLLEEEERRRRR OUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 04:00 im byl Pan meller kilka lat temu ? Tu sie przyczepia do Delaga i Dobwora.Duzy blad.Mam nadzieje, jest w polsce gazeta w ktorej mozemy odpisac cos powaznego, o tym co mentor warszawki zarzuca delagawi,dowborowi i konarskiej.Gdzies tam trzeba zapytac sie Mellera kim by byl bez pomocy ojca.ja wiem duzo.jak chce Marcin Wszechmogacy Meller odpisac-to opdisze na bank.My tu duza grupa teorzace nieformalene warszawskie zwiazki formalne jestesmy zrozpaczeni.Bo co???Tereza mamy zaczac liczyc ile butelek whiskey wypil na naszych imprach????????zenadaniech sie broni jak chce, ale skoro jego najwiekszym frandem jest kydrynski, ktory 3!!!!!!!!!! dni temu wrod 8 osob mil"per koles z playboya, ktoremu cos odjebalo" -przykre.zaloz sobie panoe meller firme "Marcin 69" to nie oznacza daty urodzenia , a le tylko tyle ze .l amiesz 6 i 9 przykazanie. pozdro.Przed tymi Twoimi wypocinami bylismyu przyjaciolmi Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: MEELLLLLLLEEEERRRRR OUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.03, 13:24 Meller zawsze wydawał mi się sympatycznym, szczerym facetem "po przejściach" Nie przydawał sobie cnót, więc nie musi być hipokrytą. Potwierdził to, co o Nim myślałam - 0% bufona, 0% snoba, 100% "mężczyzny po wojsku". Ma dystans, a trzeba dużo przeżyć, aby go mieć. Dołączam Go do "ulubionych"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Mówią o mnie & & #35 34warszawka& & #35 34 IP: 217.153.182.* 01.12.03, 10:42 No i spoko koleś. Odpowiedz Link Zgłoś