j_karolak 13.11.03, 14:28 Ponieważ nastąpić ma prywatyzacja, proponuję zagłosować na adminousera. Każdy ma tylko jeden głos. Mozna głosować na siebie. Mój typ: Karolak Janusz - mick: j_karolak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_hab.rocznik1960 Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:29 Ja też głosuję na Pana o nicku j_karolak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balcerakmitrz Re: Prywatyzacja forum Warszawa. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 18:42 balcerakmistrzgospodarki: karolaku któremu nie obca jest siłownia,sprywatyzuj najpierw swoją własną żonę,bo ona może dorabiać po cichu po bokach a potem zajmuj się prywatyzacją poronionego forum "koszernej". Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidze_wszystkich_na_okolo Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:30 Ja też oddaję swój głos na j_karolaka Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:36 ja też głosuję na kolegę Karolaka, pod warunkiem, że będzie miał biuro w samym sercu Starego Miasta, np. w hotelu Ibis czy ktoś będzie sprawdzał te głosy? jeżeli tak, to dobrze byłoby oddawać głos do analizy w szczelnym pojemniczku Odpowiedz Link Zgłoś
a_jednak_uzalezniony Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:32 Myślę, że zdecydowanie najpoważniejszym kandydatem jest albo basia, albo j_karolak, ale ostatecznie wolę mężczyzną, więc oddaję głos na: j_karolak Odpowiedz Link Zgłoś
byt_internetowy Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:34 Ja mam w zasadzie troje kandydatów: miltonię, anielę i j_karolaka, ponieważ jednak kobiety rodzą dzieci oddaję głos na j_karolaka Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:35 Te nie urodza. PS. Ale czy Mick Jagger znajdzie czas na adminowanie na tym forum? Moze lepiej wybrac mniej zajetego muzyka? Czesio Niemen? Odpowiedz Link Zgłoś
ello_horizonte Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:36 No cóż, waham się. Albo niech, albo j_karolak. Chyba jednak wybiorę tego drugiego, bo jest odpowiedniejszy i nie tylko. Tak więc mój typ to j_karolak Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_bem Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:39 poniewaz uwazam ze to bardzo wazna sprawa takie glosowanie bo to decyduje kto bedzie wycinal a to decyduje o poziomie i kulturyzmie dyskusji to ja glosuje na sibie bo mam kompetencje i jestem wykrztalcona. takrze joanna_bem i zachecam by inni tez glosowali na mnie bo jestem zdecydowanie najmilsza i umiem sie zahwac Odpowiedz Link Zgłoś
jam_normals Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:40 Zdecydowanie Karolak. On ma Klasę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
japoneczka Mój typ to j_karolak 13.11.03, 14:41 Lubię go. Mam z nim wiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jms Re: Mój typ to j_karolak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 14:42 dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
lukullus_sloggi Re: Mój typ to j_karolak 13.11.03, 21:08 japoneczka napisała: > Lubię go. Mam z nim wiele wspólnego. Kochana, dawno Cię tu nie było. Na mnie głosuj, NA MNIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
normalsadmin Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:42 No cóż, albo willy2, albo j_karolak. Ponieważ jednak ten pierwszy ostatnio się nie pokazuje wybieram j_karolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
odchodze_z_tego_forum_na_wieki Zanim odejdę - zagłosuję! 13.11.03, 14:44 j_karolak Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik_ipn Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:45 Ja też wybieram j_karolaka. To klawy gość! Odpowiedz Link Zgłoś
pedalfighter Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:46 ja wybieram tez tego karolka bo nie wiem o coc chodzi a dzuo ludzi na noego glosuje to ja im wierze Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi_i_normals Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:47 Wybór jest prosty - Janusz Karolak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielce_powazny_autorytet Re: Jako Warszawiak wybieram... 13.11.03, 14:50 Zgadzam się z przedmówcą. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:55 Żeby było śmieszniej ja też wybieram Karolaka, z zwłaszcza Jołasię... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 14:59 Tylko Znawca! Tylko on zna to forum! Odpowiedz Link Zgłoś
raczyca Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 15:28 normalnie karolak, jak babcie kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 13.11.03, 17:26 Zgadzam się na Karolaka (Janusza), ale pozostaje dość ważne pytanie - co z udziałami prywatyzowanego przedsiębiorstwa? ?? W Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Zostałem współadminem................ 13.11.03, 17:28 ..........forum miasta Łomianki. Odpowiedz Link Zgłoś
lukullus_sloggi Re: Zostałem współadminem................ 13.11.03, 18:37 Będzie bajecznie,ciotowsko i kolorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Prywatyzacja Forum Warszawa 13.11.03, 19:30 O ile mi wiadomo prywatyzacja tego aurat forum nie jest możliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Prywatyzacja Forum Warszawa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.11.03, 08:03 Kto to jest karolak? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 14.11.03, 09:01 Dziękuje wszystkim za poparcie! Załatwię wam ciepłe posadki na podforach. Niechowi dam podforum Warszawka. Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 14.11.03, 13:36 Ja też za j_karolakiem. Murem! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 14.11.03, 13:37 Karolak nie spelnia kryteriow. Nie ma sztywnego. Lacza. Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 15.11.03, 13:01 A właśnie, że ma sztywne łącze. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 15.11.03, 13:05 Polaczyles sie z zaswiatami? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 16.11.03, 14:45 Głosuj ! na j_Karolaka ! On będzie Adminem Ja będę z Jołasią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolnik Do Zakompleksionego pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 18:54 zakompleksiony napisał: > Ja też za j_karolakiem. Murem! A gdzie Grarzynka się podziewa? Słyszałeś coś o niej? PS. I co zrobiłeś Zakompleksiony Drogi Normalsie, że Niech przestał Cię słowem wulgarnem a obrzydliwem traktować? Tak przecie robił, jak tu ostatnio jakiś czas temu bywałem - oczywista pod innym nickiem, bom się wstydził, żem rolnik. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Do Zakompleksionego pytanie 14.11.03, 20:42 Zbladzilem - ale teraz blad swoj naprawiam oddajac glos na admina Karolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Prywatyzacja forum Warszawa. IP: 195.94.207.* 17.11.03, 08:37 Oddaję głos na j_karolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 17.11.03, 17:54 mam fajne haslo przewodnie Twojej kampani wyborczej "glosujac na karolaka oddajesz glos niewazny". ps. przykro mi ale nie przebieram w srodkach. chyba ze trafi sie zloty Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 17.11.03, 19:11 hyhy, chyba tombak na uzębieniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Prywatyzacja forum Warszawa. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.11.03, 20:31 aha plomba to nie jest srodek ktory uswiecilby cel akurat. przemoc chocby slowna jest naganna wiec sie nia brzydze Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 18.11.03, 09:41 aniela napisała: > mam fajne haslo przewodnie Twojej kampani wyborczej > "glosujac na karolaka oddajesz glos niewazny". > > ps. przykro mi ale nie przebieram w srodkach. chyba ze trafi sie zloty Zasadniczo to dobre hasło. Konstrukcja pozostanie ta sama, bo chwytliwą jest, ale zmienię trochę treść: "GŁOSUJESZ NA KAROLAKA - JESTEŚ FAJOWY" Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 19.11.03, 09:10 Wybory trwają!!! Nie pozwólmy unieważnić ich końcowego rezultatu, bo znowu władzę przejmą w naszym mieście Żydzi, Pedały, Komuniści, Innowiercy, Poganie, New-age'owcy, Pedofile, Cykliści, Złodzieje, Kolesie, Ordynacka, Komuchy, Obrazoburcy, Swołocz, Hitlerowcy, Oszołomy i inni Heteroseksualiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Prywatyzacja forum Warszawa. IP: *.torun.dialup.inetia.pl 19.11.03, 20:45 i Przyjezdni w spisku z Przejezdnymi Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 20.11.03, 08:57 Nie bij Anielo w przejezdnych, albowiem sama takową jesteś w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Prywatyzacja forum Warszawa. IP: 213.199.192.* 20.11.03, 12:10 a nene. teraz jestem przejezdna w poznaniu. przemieszczam sie z szybkoscia pekape Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Prywatyzacja forum Warszawa. 20.11.03, 15:12 Na czas trwania kampani wyborczej przyjmuję na stopkę post Anieli do Admina: " przepraszam, nie przeczytalam wymagan tak sie spieszylam zeby byc pierwsza: zamawiam "warszawę"! /Aniela/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Prywatyzacja forum Warszawa. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 16:58 aha nie wiem jak mam to rozumiec wiec poczekam z zajeciem stanowiska (nie mam tu na mysli stanowiska admina, w kazdym razie udaje ze nie mam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Prywatyzacja forum Warszawa. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 16:58 aha nie wiem jak mam to rozumiec wiec poczekam z zajeciem stanowiska (nie mam tu na mysli stanowiska admina, w kazdym razie udaje ze nie mam) Odpowiedz Link Zgłoś