Gość: vinc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 13:01 Anastazy, Kleofas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.zigzag.pl 06.08.01, 18:48 Onufry,Ekspadyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 19:32 nie mam przy sobie kalendzarza z imionami to bym Ci napisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 20:10 Miałem chomika, który miał na imię Maurycy i wcale sobie z tego nie zdawał sprawy. Inni mówili, że to najdziwniejsze imię dla chomika, ale mnie się ono do dziś podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grama Re: najdziwniejsze imiona IP: *.chello.pl 06.08.01, 20:21 Ja miałam psa - boksera - o imieniu Bungo. To było na cześć książki Witkacego, którą wtedy przeczytałam - "622 upadki Bunga, czyli demoniczna kobieta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 06.08.01, 20:29 Dezyderiusz - baaaardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 12:02 Animozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: najdziwniejsze imiona IP: *.dialinx.net 08.08.01, 06:51 PAFNUCY, PANKracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: req Re: najdziwniejsze imiona IP: *.telia.com 08.08.01, 13:02 erazm - zgadnijcie z czym sie kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macgav Re: najdziwniejsze imiona IP: *.iba.waw.pl 08.08.01, 15:16 Radocieciech, Jarogniew, Siedmiodrog, Stężymił. To niektóre kwiatki z kalendarza u sąsiadki mojej babci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 19:29 Gość portalu: beata napisał(a): > Dezyderiusz - baaaardzo mi się podoba. Dezynteriusz brzmiałby atrakcyjniej (dla epidemiologów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 10:28 Gość portalu: palker napisał(a): > Gość portalu: beata napisał(a): > > > Dezyderiusz - baaaardzo mi się podoba. > > Dezynteriusz brzmiałby atrakcyjniej (dla epidemiologów) Oczywiście, dla niedouczonych epidemiologów. Ci bardziej biegli zareagowaliby dopiero na imię Dyzenteriusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.zigzag.pl 11.08.01, 14:53 Emeryk, Zytomir,Lenart,Sewer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.zigzag.pl 11.08.01, 14:53 Flora,Felicyta,Salomea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.zigzag.pl 11.08.01, 14:55 Wilma,Swiatozar,Kasjan,Balbina,Damazy,Otylia,Gracjan,Honorata,Noe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.zigzag.pl 11.08.01, 17:18 Agaton,Mscislaw,Roscislaw,Gilda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.telia.com 12.08.01, 15:14 Znam faceta ci sie nazywa Msciwoj Swigon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 12.08.01, 20:58 Bożydar, Jurgen, Hermenegilda, Szczęsna, Gniewomir, Kai Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 19:36 Gość portalu: grysia napisał(a): > Bożydar, Jurgen, Hermenegilda, Szczęsna, Gniewomir, Kai O ile dobrze pamiętam, któryś z bohaterów Hłaski był bardzo niepocieszony z powodu długości imienia Hermenegilda i krótkości imienia Ola w zestawieniu z przemijającym czasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: najdziwniejsze imiona IP: *.ilot.edu.pl 13.08.01, 10:11 Moja kolezanka miała na imię Otylia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjo Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 13.08.01, 10:27 Pasjo jest dziwne :P :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjo Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 13.08.01, 10:37 Pasjo jest dziwne :P :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjo Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 13.08.01, 11:28 slyszalem tez grysienka > :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: najdziwniejsze imiona IP: *.nm.matrix.pl 13.08.01, 11:38 Mój znajomy zwie się Tymoteusz. A w połączeniu z nazwiskiem (Windyga) brzmi komicznie i wywołuje salwy smiechu u kobiet, którym Tymek się przedstawia w zamiarze podrywu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 13.08.01, 11:49 oj Pasjo Pasjo nie podoba Ci sie moje imie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: najdziwniejsze imiona IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 19:04 to sadyzm dawać na imię chłopcu Denis ,dzieci są okrutne i w przedszkolu będą wołać p...(no może trochę starsze dzieci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 19:28 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Mój znajomy zwie się Tymoteusz. A w połączeniu z nazwiskiem (Windyga) brzmi > komicznie i wywołuje salwy smiechu u kobiet, którym Tymek się przedstawia w > zamiarze podrywu... Po takim poście - chyba straciłeś znajomego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawa Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 15.08.01, 20:12 Dajana - tak pisane Kurtyzana-tak chciał nazwać córkę pewien tatuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: najdziwniejsze imiona IP: 195.187.84.* 16.08.01, 13:52 DOBRZYNA - tak ma na imię moja kuzynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 08:57 Tak wlasnie sobie mysle, ze niektorzy rodzice to maja niezlego swira na punkcie tego kto wymysli co orginalniejsze imie. A dzieciaki potem cierpia. Albo te mamuski co daja imoina z filmow. Pomyslcie ile kiedys bylo Isaur ("niewolnica Isaura") itp. bleeeeee Czy teraz doczekamy sie kolejnej lawiny imion z glupawych seriali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: najdziwniejsze imiona IP: *.wsisiz.edu.pl 17.08.01, 13:22 Alfons - przeciez to krolewskie imie.Moj tesc wlasnie tak sie zwal.Zona opowiadala mi,ze jej rodzenstwo w szkole podawalo pani rozne imiona a to Alek,Aleksander,Albin itp.Nauczycielka myslala,ze dzieci maja iinych ojcow. To ci dopiero ciekawe imie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: najdziwniejsze imiona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.system.net.pl 23.08.01, 16:06 w liceum gdzie uczęszczałem przemiła pani sekretarka zwała się nie inaczej niż : Modesta Szelest - pozdrawiam ją serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: najdziwniejsze imiona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 16:11 a może sędzie który na stadionie Legii prowadził mecz raprezentacji aktorów z reprezentacją TVN+BB, nazywał sie Wit Żelazko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: najdziwniejsze imiona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 17:02 Tercytiusz ,czy jakoś podobnie,taki właśnie gość jest kandydatem do parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś