Dodaj do ulubionych

najdziwniejsze imiona

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 13:01
Anastazy, Kleofas
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.zigzag.pl 06.08.01, 18:48
      Onufry,Ekspadyt
      • Gość: max Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 19:32
        nie mam przy sobie kalendzarza z imionami to bym Ci napisał
        • Gość: palker Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 20:10
          Miałem chomika, który miał na imię Maurycy i wcale sobie z tego nie zdawał
          sprawy. Inni mówili, że to najdziwniejsze imię dla chomika, ale mnie się ono
          do dziś podoba.
          • Gość: grama Re: najdziwniejsze imiona IP: *.chello.pl 06.08.01, 20:21
            Ja miałam psa - boksera - o imieniu Bungo. To było na cześć książki Witkacego,
            którą wtedy przeczytałam - "622 upadki Bunga, czyli demoniczna kobieta"
            • Gość: beata Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 06.08.01, 20:29
              Dezyderiusz - baaaardzo mi się podoba.
              • Gość: v Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 12:02
                Animozy
                • Gość: Anna26 Re: najdziwniejsze imiona IP: *.dialinx.net 08.08.01, 06:51
                  PAFNUCY, PANKracy
                  • Gość: req Re: najdziwniejsze imiona IP: *.telia.com 08.08.01, 13:02
                    erazm - zgadnijcie z czym sie kojarzy...
                    • Gość: macgav Re: najdziwniejsze imiona IP: *.iba.waw.pl 08.08.01, 15:16
                      Radocieciech, Jarogniew, Siedmiodrog, Stężymił.
                      To niektóre kwiatki z kalendarza u sąsiadki mojej babci.
                      • Gość: michal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.zigzag.pl 09.08.01, 19:01
                        Delfina
                        • Gość: michal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.zigzag.pl 11.08.01, 14:48
                          Lukrecja
              • Gość: palker Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 19:29
                Gość portalu: beata napisał(a):

> Dezyderiusz - baaaardzo mi się podoba.

Dezynteriusz brzmiałby atrakcyjniej (dla epidemiologów)
                • Gość: palker Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 10:28
                  Gość portalu: palker napisał(a):

> Gość portalu: beata napisał(a):
                  >
                  > > Dezyderiusz - baaaardzo mi się podoba.
                  >
                  > Dezynteriusz brzmiałby atrakcyjniej (dla epidemiologów)

Oczywiście, dla niedouczonych epidemiologów. Ci bardziej biegli zareagowaliby
                  dopiero na imię Dyzenteriusz.

• marobin Re: najdziwniejsze imiona 11.08.01, 14:50
        Dobrochna
        • Gość: michal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.zigzag.pl 11.08.01, 14:53
          Emeryk, Zytomir,Lenart,Sewer
          • Gość: michal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.zigzag.pl 11.08.01, 14:53
            Flora,Felicyta,Salomea
            • Gość: michal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.zigzag.pl 11.08.01, 14:55
              Wilma,Swiatozar,Kasjan,Balbina,Damazy,Otylia,Gracjan,Honorata,Noe
              • Gość: michal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.zigzag.pl 11.08.01, 17:18
                Agaton,Mscislaw,Roscislaw,Gilda
    • Gość: Rafal Re: najdziwniejsze imiona IP: *.telia.com 12.08.01, 15:14
      Znam faceta ci sie nazywa Msciwoj Swigon
      • Gość: grysia Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 12.08.01, 20:58
        Bożydar, Jurgen, Hermenegilda, Szczęsna, Gniewomir, Kai
        • Gość: palker Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 19:36
          Gość portalu: grysia napisał(a):

> Bożydar, Jurgen, Hermenegilda, Szczęsna, Gniewomir, Kai

O ile dobrze pamiętam, któryś z bohaterów Hłaski był bardzo niepocieszony z
          powodu długości imienia Hermenegilda i krótkości imienia Ola w zestawieniu z
          przemijającym czasem
    • Gość: Ela Re: najdziwniejsze imiona IP: *.ilot.edu.pl 13.08.01, 10:11
      Moja kolezanka miała na imię Otylia
      • Gość: Pasjo Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 13.08.01, 10:27

Pasjo jest dziwne
        :P
        :))))))))))))
      • Gość: Pasjo Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 13.08.01, 10:37

Pasjo jest dziwne
        :P
        :))))))))))))
        • Gość: Pasjo Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 13.08.01, 11:28
          slyszalem tez grysienka
          > :))))))))))))

• Gość: Warschau Re: najdziwniejsze imiona IP: *.nm.matrix.pl 13.08.01, 11:38
      Mój znajomy zwie się Tymoteusz. A w połączeniu z nazwiskiem (Windyga) brzmi
      komicznie i wywołuje salwy smiechu u kobiet, którym Tymek się przedstawia w
      zamiarze podrywu...
      • Gość: grysia Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 13.08.01, 11:49
        oj Pasjo Pasjo nie podoba Ci sie moje imie? :)))
        • Gość: Andrzej Re: najdziwniejsze imiona IP: 10.9.33.* 15.08.01, 16:55
          Bozyslaw
          • Gość: tom Re: najdziwniejsze imiona IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 19:04
            to sadyzm dawać na imię chłopcu Denis ,dzieci są okrutne i w przedszkolu będą
            wołać p...(no może trochę starsze dzieci)
      • Gość: palker Re: najdziwniejsze imiona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 19:28
        Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Mój znajomy zwie się Tymoteusz. A w połączeniu z nazwiskiem (Windyga) brzmi
        > komicznie i wywołuje salwy smiechu u kobiet, którym Tymek się przedstawia w
        > zamiarze podrywu...

Po takim poście - chyba straciłeś znajomego...
    • Gość: jawa Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 15.08.01, 20:12
      Dajana - tak pisane
      Kurtyzana-tak chciał nazwać córkę pewien tatuś
      • Gość: KASIA Re: najdziwniejsze imiona IP: 195.187.84.* 16.08.01, 13:52
        DOBRZYNA - tak ma na imię moja kuzynka.
        • Gość: grysia Re: najdziwniejsze imiona IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 08:57
          Tak wlasnie sobie mysle, ze niektorzy rodzice to maja niezlego swira na punkcie
          tego kto wymysli co orginalniejsze imie. A dzieciaki potem cierpia. Albo te
          mamuski co daja imoina z filmow. Pomyslcie ile kiedys bylo Isaur ("niewolnica
          Isaura") itp. bleeeeee Czy teraz doczekamy sie kolejnej lawiny imion z
          glupawych seriali?
          • Gość: Adam Re: najdziwniejsze imiona IP: *.wsisiz.edu.pl 17.08.01, 13:22
            Alfons - przeciez to krolewskie imie.Moj tesc wlasnie tak sie zwal.Zona
            opowiadala mi,ze jej rodzenstwo w szkole podawalo pani rozne imiona a to
            Alek,Aleksander,Albin itp.Nauczycielka myslala,ze dzieci maja iinych ojcow.
            To ci dopiero ciekawe imie.
            • Gość: sloggi Re: najdziwniejsze imiona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.system.net.pl 23.08.01, 16:06
              w liceum gdzie uczęszczałem przemiła pani sekretarka zwała się nie inaczej niż :
              Modesta Szelest - pozdrawiam ją serdecznie
              • Gość: max Re: najdziwniejsze imiona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 16:11
                a może sędzie który na stadionie Legii prowadził mecz raprezentacji aktorów z
                reprezentacją TVN+BB, nazywał sie Wit Żelazko
                • Gość: rafi Re: najdziwniejsze imiona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 17:02
                  Tercytiusz ,czy jakoś podobnie,taki właśnie gość jest kandydatem do parlamentu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka