Gość: N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 18:31 Soto sushi, rewelacyjny sushi bar na warszawskim ursynowie, miła atmosfera miła obsługa, jedzenie na wynos ..polecamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Soto Sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 18:30 słyszałem ze tam jakiś frajer staszek sprzedaje :) nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Soto Sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 14:26 ciekawe czy staszkowi powiedzial bys to samo w twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaraObciągara Re: Soto Sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 23:25 staszek ch...aszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa Powiedziałbym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 11:44 Bo to parówa jest co udaje gangstera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszyn soto sushi najwiekszy shit... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 18:37 nie polecam!!! nie świeze składniki, obsługa aż zal sciska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: soto sushi najwiekszy shit... IP: *.chello.pl 16.03.09, 15:21 a ja się nie zgadzam. Sushi w Soto jest zawsze pyszne i świeże... Z obsługa też nie było problemów, a byłam już wiele razy. A jak nie idę do lokalu to zamawiam, online poprzez stronę www.netkelner.pl/sotosushi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soto_błoto Re: soto sushi najwiekszy shit... IP: 212.180.160.* 16.03.09, 19:50 Jedyne sushi z karaluchem i białymi robakami to tylko tam. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Mroziński Re: soto sushi najwiekszy shit... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 13:08 Miej odwagę podpisać się pod swoimi bzdurami. Ja SOTO Sushi szczerze mogę polecić. Składniki świeże, porcje ryby niespotykane nigdzie indziej więc wielki plus za to. Co do obsługi to jest miła i szybka, więc nie wiem czego oczekiwać więcej. W tym momencie dla mnie to numer jeden na Ursynowie i na pewno ścisła czołówka w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat soto sushi najwiekszy shit... IP: *.chello.pl 21.03.09, 01:14 kupuja pange w tesco i sprzedaja na surowo polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;D Re: soto sushi najwiekszy shit... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 00:55 hehehe nie dosc ze panga z tesco to ryż britta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: soto sushi najwiekszy hit... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 23:01 hahahahaha net kelner, net stashek ch...ashek;) Odpowiedz Link Zgłoś