Dodaj do ulubionych

O warszawkę pytamy Maxa Cegielskiego, dziennikarza

22.11.03, 10:33
"To użyteczna strona "warszawki", a są też pozytywne". Tego nie
zrozumialem. Dlaczego uzyteczne nie moze byc pozytywne?
PS. Kolejna ladna fryzura. Chyba juz zaczynam cos czaic.
Obserwuj wątek
    • Gość: stolaSZ Re: O warszawkę pytamy Maxa Cegielskiego, dzienni IP: *.proxy.aol.com 23.11.03, 05:30
      Ty tych jointow musiales wypalic chyba za duzo...
    • rumba_negro Re: O warszawkę pytamy Maxa Cegielskiego, dzienni 23.11.03, 11:25
      Chi, chi...wszędzie działa ten mechanizm i zawsze jest skuteczny!
      Patrz na FORUM i POTWORUM :-)
      PS. Proszę nie poprawiać! Nie ma tu żadnego błędu
      ortograficznego!
    • Gość: wanda Re: O warszawkę pytamy Maxa Cegielskiego, dzienni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 23:49
      Maxie, kocham cię - Roman. Proszę, nie ćpaj tyle.
    • Gość: konar Re: O warszawkę pytamy Maxa Cegielskiego, dzienni IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.11.03, 10:36
      Mozesz podac kilka nazwisk i telefonow bo musze zalatwic pare
      spraw? :)
    • Gość: fanMaxa O warszawkę pytamy Maxa Cegielskiego, dziennikarza IP: *.stacje.agora.pl 02.12.03, 12:08
      Max rulez
    • Gość: CYBIAN RZYGAĆ MI SIĘ CHCE JAK CZYTAM O TEJ WARSZAWCE!!! IP: 80.50.5.* 02.12.03, 12:23
      MIEZSKAM W ŁODZI I MY WSZYSCY Z INNYCH MIAST POZA WARSZWĄ ROBIMY NA TE WASZE
      ZASRANE IMPREZKI W INNYCH MIASTACH NIE MA SZANS NA ROZWÓJ DZIĘKI "WARSZAWCE"
      • niech Re: RZYGAĆ MI SIĘ CHCE JAK CZYTAM O TEJ WARSZAWCE 02.12.03, 12:52
        Sa zasrane bo na nie robicie. Jakbyscie sie powstrzymali to moze nie bylyby
        takie zasrane.
        • Gość: cybian Re: RZYGAĆ MI SIĘ CHCE JAK CZYTAM O TEJ WARSZAWCE IP: 80.50.5.* 03.12.03, 12:31
          walnij się w w swój głupi łeb burasie z Tłuszcza lub innej nory pod Warszawą!!!
          • niech Re: RZYGAĆ MI SIĘ CHCE JAK CZYTAM O TEJ WARSZAWCE 03.12.03, 13:50
            Ciebie nawet na dyskoteke w Tluszczu by nie wpuscili. I nie bez racji...
    • Gość: nev WYBIÓRCZOŚĆ RÓLES!!!! IP: *.net.autocom.pl 02.01.04, 14:56
      Tak bardzo kochamy Pana Maxa, że usuwamy wszystkie posty tu pojawiające się, a
      zawierające choćby cień krytyki skierowany wobec Wielkiego Podróżnika. Maxsie,
      trzymaj się! Jezdeśmy z Tobom! Niech żyje cenzura!

Redakcja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka