pis_to_pic 19.03.09, 00:31 Jak się wyprowadzą i znikną obie hale to można jakiś koncert na tą cześć. Pod hasłem witamy centrum warszawy w XXI wieku... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mil1231 Wykopmy sqrwykupców na zawsze z Warszawy!! 19.03.09, 00:43 Hanka, musisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan i znowu makuchy będą się na sesji pochylały nad IP: *.eranet.pl 19.03.09, 06:36 chinolami i wietnamami, którzy głównie tam handlują podróbkami, nie na darmo pielegniarka szczypińska się u nich zopatrywała, to od kaczki przykaz dostali bronić hali do upadłego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: i znowu makuchy będą się na sesji pochylały n IP: *.chello.pl 19.03.09, 09:40 muszą uważać, żeby jak się pochylą, to ich skośni nie za...kowali od ty...a, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basfalt Re: Ciszej nad tą halą IP: *.ibib.waw.pl 19.03.09, 09:31 Koncert, to można urządzić dopiero jak cos normalnego postawią w zamian, a obserwując hgw podobnych, ciężko będzie. ps. to nie kaczki kazały, tylko jaminik, kumpel Bogusia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb Re: Ciszej nad tą halą IP: *.aster.pl 19.03.09, 09:47 A dlaczego mają coś stawiać w zamian? Niech kupcy kupią sobie działke i sami zbudują. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Ciszej nad tą halą 19.03.09, 12:38 Gość portalu: Basfalt napisał(a): > Koncert, to można urządzić dopiero jak cos normalnego postawią w > zamian, a obserwując hgw podobnych, ciężko będzie. > > ps. to nie kaczki kazały, tylko jaminik, kumpel Bogusia... Kaczki, kaczki!! Tylko to kacze badziewie ma w tyłku stolicę. Precz z KDT!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: Ciszej nad tą halą IP: *.acn.waw.pl 19.03.09, 13:17 akurat to Kaczor w 2005 r. im wymówil dzierżawę Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-316 Ciszej nad tą halą 19.03.09, 10:10 Apeluję o jak największe poparcie dla działań ratusza w tej sprawie, wpisujmy się , zróbmy akcję - popieramy władzę ,im więcej wpisów , tym mniejsza siła oddziaływania tych , którzy nie chcą zmian. Pokażmy siłę i determinację - Warzawiacy do dzieła, nie dajmy się zakrzyczeć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AQQ Ciszej nad tą halą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 11:47 ja się w 100% zgadzam, pamiętam jak tam rozkładały się lezaczki i łóżka polowe, potem wybudowano te hale "na chwilę, na 2 lata" z dwóch zrobiło się ile? dziesięć? i nagle oni chcą zająć ten plac przez zasiedzenie... no to ja sobie położę kocyk 10x10 m koło Łazienek, za 2 lata wybuduję tam kiosk, a potem powiem że "zabierają mi miejsce pracy" albo "mieszkanie" i co? może każdy tak może sobie położyć łóżko polowe, potem zadaszyć, a potem zrobić aferę, że się go wypędza.... Odpowiedz Link Zgłoś
czubak2 Ciszej nad tą halą 19.03.09, 13:10 Po co ta cała dyskusja,wiadomo jaka była umowa a ona dawno wygasła,więc nie ma o czym mówić! Nie chcą po dobremu to wziąć za tyłek w imieniu prawa i po kłopocie! Odpowiedz Link Zgłoś