Gość: Drzevo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 22:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Śmierć pobitej dziewczynki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 22:58 Kara smierci to za malo... ciekawe czy sie wykpia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro RODZICE-MORDERCY IP: *.gpw.com.pl 02.12.03, 08:01 Kiedyś prawo było prostsze: za dzieciobójstwo był publiczny lincz. Prawo się od tamtych czasów zmieniło, ale ludzie nie! Więc może czas wrócić do publicznych linczów. Po śmierci Michałka, utopionego w Wiśle, proces karny jego morderców to istna tragiparodia. Ot, taka zabawa prawników (sędziów, prokuratorów, obrońców) w prawo. A elementarne poczucie sprawiedliwości wymaga kary dla sprawcy. Tak powinno być i w sprawie malutkiej Julii. Surowe kary dla morderców !!! Aby nie powtórzyła sie historia Michałka i Julii ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBYWATEL KARA ŚMIERCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 02.12.03, 10:00 Niech mnie ktoś przekona że w Polsce nie powinno być kary śmierci ja już na pierdzistołków płacę podatki i z moich podatków są więzienia utrzymywane. Wiem że to trudna decyzja pozbawić człowieka życia ale czy dzieciobujcę i inne kanalie można nazwać człowiekiem?????? Może wprowadzić do kodeksu karnego definicję CZŁOWIEK i ludzka szmata ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Śmierć pobitej dziewczynki IP: *.interdesign.com.pl 02.12.03, 11:11 Dajcie ich mnie a ja już zrobię z nimi to czego sąd nigdy nie zrobi. Połamię ręce, nogi, a na koniec urwę głowy. Oko za oko, ząb za ząb!!!!! Tak powinno być.A sąd i tak da karę w zawiasach bo powie że mała szkodliwość czynu, albo że dziecko spadło z krzesła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Śmierć pobitej dziewczynki IP: *.mofnet.gov.pl 02.12.03, 11:36 To rzeczywiście tragedia. Ale przy okazji nasuwa się pytanie. Czy to było małżeństwo czy znowu konkubinat, na co wskazywałyby inicjały rodziców. Odnoszę wrażenie, że większośc tzw. przemocy w rodzinie, przynajmniej tej, o której pisze prasa, ma miejsce nie w prawdziwych rodzinach, tylko właśnie w związkach nieformalnych, wśród par żyjących na "kocią łapę" itp.. Może któryś z dziennikarzy GW zrobiłby taką analizę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: Śmierć pobitej dziewczynki IP: *.dialup.tiscali.it 02.12.03, 15:17 Nie sadze, aby tak bylo. W takich zwiazkach latwiej sie rozstac, a przeciez przemoc w rodzinie moze trwac latami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max [...] IP: 212.160.235.* 02.12.03, 11:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Śmierć pobitej dziewczynki IP: 195.94.193.* 02.12.03, 13:12 nie chce mi sie juz pisac co powinno zrobic sie z tymi rodzicami wiem jedno sprawiedliwie beda osadzeni dopiero na Sadzie Ostatecznym!!!!!!!!! PANIE WŚWIEC NAD DUSZA TEJ MALEJ JULI MAM NADZIEJE ZE JUSZ CIESZY SIE WSROD TWOICH ANIOŁÓW (i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Śmierć pobitej dziewczynki IP: 195.94.193.* 02.12.03, 13:13 nie chce mi sie juz pisac co powinno zrobic sie z tymi rodzicami wiem jedno sprawiedliwie beda osadzeni dopiero na Sadzie Ostatecznym!!!!!!!!! PANIE ŚWIEC NAD DUSZA TEJ MALEJ JULI MAM NADZIEJE ZE JUŻ CIESZY SIE WSROD TWOICH ANIOŁÓW (i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i) Odpowiedz Link Zgłoś