Gość: dam IP: *.stacje.agora.pl 31.01.02, 08:59 Witam Gdzie proponujecie (chodzi o urocza kolacje), zeby zaprosic ukachana kobiete ten szczegolny wieczor. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naska Re: Walentynkowa kolacja 31.01.02, 10:54 mysle, ze dobrym wyjsciem bedzie Flik przy Morskim Oku Pulawska maja swietna tradycyjna kuchnie pyszne desery( nalesniki rozplywajace sie w ustach, szarlotka zlodami cynamonowymi na cieplo, gruszka itp) prawie aktualne menu podal jakis czas temu vinc na forum restauracje. Co wazne kelnerzy sa rewelacyjni a nie rozwydrzeni jak np w Kredensie Tam Tam czy Blue Cactus. Nie bedziecie zalowali. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilny Re: Walentynkowa kolacja IP: *.chello.pl 31.01.02, 18:33 ja bym pojechał do Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Walentynkowa kolacja 31.01.02, 22:10 Ty je amerykan? Ukochana kobieta zaprasza sie bez powodu ,choc nie bo powodem dla ktorego Ja zapraszasz jest to ze Ja kochasz Badz POLAKIEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś