Gość: k.w. IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 09:15 No, to facet ma problem: czapka to nie taca w kościele! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Domcia Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.chello.pl 23.07.09, 09:36 Na tym i na wielu innych filmikach widać, jak prymitywni, chamscy i w ogóle poniżej wszelkiej krytyki są ci handlarze. A jeśli rzeczywiście ten motłoch spróbuje rozstawić się ze swoim szmatławym towarem na łóżkach wokół Pałacu, czy gdziekolwiek, to powinien być odrazu stanowczo pacyfikowany i usuwany stamtąd a ich towar raz na zawsze zarekwirowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.acn.waw.pl 23.07.09, 10:44 juz powinien byc skonfiskowany. wiedzieli, ze maja sie wyniesc, nie zrobili tego, zrobili szopke, niech teraz placa... swienie glupie, ludzie jak traca prace to nie rzucaja od razu kamieniami w swojego ex-szefa, tylko psychopaci. ciekawe czy ktos z tych handlowcow w ogole skonczyl jakas szkole, bo poziom reprezentuja gorszy niz bydlo na stadionach - po nich przynajmneij nikt nie spodziewa sie ludzkich odruchow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.chello.pl 25.07.09, 01:19 Przepraszam ale czy to znaczy ze nie bedzie mozna sie tam rozstawic.Szkoda takie dobre miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.ichf.edu.pl 23.07.09, 09:53 Sądom pod uwagę. Tym się kończy zwracanie majątku bydłu" "Pojawił się też elegancko ubrany Tadeusz Koss, który niedawno odzyskał od miasta działkę z kawałkiem parku Świętokrzyskiego niedaleko głównego wejścia do hali. - Zapraszam, postawicie u mnie łóżka z towarem, a ja raz dziennie przyjadę z czapką i zbiorę coś "po uprzejmości"" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.acn.waw.pl 23.07.09, 10:45 uwaga urzad sjkarbowy - tego pana prosze zaczac dokladnie kontrolowac, najwyrazniej ukrywa zyski... Odpowiedz Link Zgłoś
wujotte Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? 23.07.09, 12:36 Gość portalu: fx napisał(a): > uwaga urzad sjkarbowy - tego pana prosze zaczac dokladnie kontrolowac, > najwyrazniej ukrywa zyski... on to sobie moze zapraszac...na kawe do cioci na imieniny.,plan zagospodarowania przestrzennego nie pozwala na grodzenie czesci parku (vide sytuacja z pol Mokotowskich)i nie zezwala na handel w tym miejscu. To ze odzyskał ziemie jeszcze nie upowaznia go do postawienia na niej sracza czy budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filomena Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.aster.pl 24.07.09, 23:21 S -j dziadu :)))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.aster.pl 24.07.09, 23:21 Bydło .... to kibicuje takim wydarzeniom, nieudolnie zresztą próbując wciągać Sądy do niby czego. Żartobliwego tekstu starszego Pana, któremu po latach mitręgi wreszcie jakiś urzędas wydal jego świętą własność ????? Te "Orient" wracaj lepiej na Białoruś, bo Warszawie twoje dni się już skończyły razem z utrwalaczami Polski Ludowej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prahnitz Pan Koss nie moze prowadzić działalnosci handlowej IP: 212.244.73.* 23.07.09, 09:54 Może postawić conajwyżej ogródek piwny. Odpowiedz Link Zgłoś
wujotte Re: Pan Koss nie moze prowadzić działalnosci hand 23.07.09, 12:37 Gość portalu: Prahnitz napisał(a): > Może postawić conajwyżej ogródek piwny. Zareczam ze nawet tego nie moze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom9876 Re: Pan Koss nie moze prowadzić działalnosci hand IP: *.aster.pl 24.07.09, 23:22 Bo co ??? Urzędas z Ratusza może go zastrzeli? Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Prymitywy i chamy 23.07.09, 09:57 Cóż więcej można dodać wszystko widać doskonale. Gotowiec dla prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Prymitywy i chamy IP: 194.183.57.* 23.07.09, 10:00 niech sobie to chamstwo wystawi coś na kształt maximusa pod warszawą. Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Re: Prymitywy i chamy 23.07.09, 10:04 Mam nadzieję, że HGW zrezygnuje już ostatecznie z jakichkolwiek rozmów z tymi "ludźmi". Proponowanie im jeszcze jakiś korzystnych lokalizacji na preferencyjnych warunkach byłoby dużym nietaktem z jej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirk Re: Prymitywy i chamy IP: *.aster.pl 23.07.09, 10:20 Z innych filmów wynika że dwie z "gwiazd" z tego filmu dostały zarzuty. Jak ich zatrzymywali to już tacy kozacy nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
wujotte Re: Prymitywy i chamy 23.07.09, 12:43 Gość portalu: dirk napisał(a): > Z innych filmów wynika że dwie z "gwiazd" z tego filmu dostały zarzuty. Jak ich > zatrzymywali to już tacy kozacy nie byli. daj namiary,chetnie zobacze jak tego szmaciarza w niebieskiej koszuli pałuja i jak sra w gacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damias Re: Prymitywy i chamy IP: *.aster.pl 23.07.09, 14:33 bydlo nie ludzie! przeciez oni sa chorzy psychicznie szacun dla HGW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poleszuk To nie żadni kupcy, tylko zwykli chuligani!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 10:14 Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol I warchoły? I w ogóle wrogi element! 23.07.09, 10:22 handlować im się zachciewa, burżuje wstrętne. Tu człowiek tyra od ósmej do szesnastej w urzędzie za trzy i pół patyka, kawą sobie zdrowie rujnuje, a ci by go tylko wyzyskiwali. Jak to dobrze że władza jest stanowcza. Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Kolejny pustak 23.07.09, 10:27 Jednak komuna zrobiła większe spustoszenie niż można było się spodziewać! Teraz każdy bandzior będzie sobie gębe wycierał solidarnością a policję od zomo wyzywał! Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Gdybyś spróbował pomyśleć to mógłbyś 23.07.09, 10:34 się łatwo zorientować, że konflikt jest w gruncie rzeczy ten sam co wtedy, co w całym PRL: ludzie walczący o szansę na godne życie vs władza myśląca "państwo to ja". Plus prawo do wolnej przedsiębiorczości vs "urzędnik wie lepiej". Co do tego kto wygra na dłuższą metę nie mam złudzeń. Wiesz ile strajków stłumiono przed 1980? Pewnie o tym nie słyszałeś, bo z Wyborczej dowiesz się przecież że Sierpień to dzieło Michnika z Geremkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany A o strajkach w XX leciu międzywojennym 23.07.09, 10:47 słyszałeś? Tam też postkomunistyczna władza i zomo niedawało ludziom godnie żyć? W każdym państwie ludzie strajkują a władza czuwa nad zachowaniem porządku publicznego! Ale tylko u nas bandyta z cegłą śmie pluć na policjantów i wyzywać ich od zomo poczym bezczelnie porównywać działania legalnej władzy realizującej wyrok sądu do retoryki narzuconego siłą komunizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnikliwy Re: Gdybyś spróbował pomyśleć to mógłbyś IP: *.ca-ib.com.pl 23.07.09, 10:50 Chyba Ci się koleś, epoki i ludzie pomieszali bo o faktach już nie wspomnę. Nikt nie ma nic przeciwko wolnej przedsiębiorczości i swobodzie handlu. Ale w każdym normalnym cywilizowanym kraju jest prawo którego należy przestrzegać. Jeżeli ktoś je łamie tak jak ci tzw. "kupcy" to musi sie liczyć z określonymi konsekwencjami. A szantaż na władzach miejskich jaki w tym wypadku miał miejsce jest tym bardziej niedopuszczalny. Poza tym mam jedno pytanie: skoro na skutek likwidacji KDT aż 2 tys. ludzi straci pracę to ja jestem ciekawy, na czym ta ich "praca" polegała? Na siedzenie na dupie i liczeniu kasy? Handel to ciągły ruch, zabieganie o Klienta, eleastyczność a nie, "nic nie robienie" bo w takim miejscu interes sam sie kręci. Dla mnie sprawa jest jasna i dobrze, że wreszcie znalazł się ktoś kto miał odwagę się temu przeciwstawić i zrobić, z tym bałaganem przykrytym blachą, porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delli Re: Kolejny pustak IP: *.aster.pl 23.07.09, 14:35 <Jednak komuna zrobiła większe spustoszenie niż można było się <spodziewać! Teraz każdy bandzior będzie sobie gębe wycierał <solidarnością a policję od zomo wyzywał! to przez kaczora, on zaczal wszytskich nazywac zomo Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: I warchoły? I w ogóle wrogi element! 23.07.09, 12:52 r_mol napisał: > handlować im się zachciewa, burżuje wstrętne. Tu człowiek tyra od ósmej do > szesnastej w urzędzie za trzy i pół patyka, kawą sobie zdrowie rujnuje, a ci by > go tylko wyzyskiwali. Jak to dobrze że władza jest stanowcza. Coś cię uciska komuszku??? Może moherowy berecik masz za ciasny??? Odpowiedz Link Zgłoś
robmar2007 Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? 23.07.09, 10:31 Wróciłem z urlopu. Przez kilka dni nie wiedziałem co się dzieje w kraju. Byłem spokojny i wyciszony. Wróciłem i po dwóch dniach mam dość... Oglądam materiały telewizyjne i prywatne filmiki. Z nich, z wiadomości i komentarzy, bije obraz Polski, jako kraju frustratów, oszołomów, malkontentów i najzwyczajniejszych chamów. A w dodatku obywateli, którzy nadal nie rozumieją i nie chcą zrozumieć, że skończył się czas barykad i pacierzy, a zaczął czas wolności. Czym jest wolność w świadomości przeciętnego Polaka? Prawem do robienia "co chcę i kiedy chcę"? Prawem do demonstrowania, że "szlachcic na zagrodzie równy wojewodzie? Warcholstwem? Tak, warcholstwem, bo dziś to słowo powinno być używane w pełnym i aktualnym zanczeniu... Tadeusz Koss chce zrobić targ na odzyskanej działce w centrum stolicy? Może zrobi tam wysypisko śmieci? Przecież nikt mu nie zabroni, a jak przyjdzie policja czy straż miejska to zawoła kilku oszołomów i będzie mówił "Ojcze nasz". Przecież ma prawo! Ma święte prawo, jak tysiące Gmurków, którzy zamieszkują ten dziwny kraj. Jakże tragicznie wygląda Pan w niebieskiej koszuli, który miota się przed policjantami, używając na zmianę słów patetycznych i wulgarnych. Oto czym stała się polskość na oczach widzów - wulgarnym potworkiem do straszenia młodszych pokoleń. Takich "pseudo - Rejtanów" jest wielu. A środków w narodowym funduszu zdrowia by ich leczyć zbyt mało... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Przygotowanie dok. do rozbiórki 23.07.09, 10:37 zajmie kilka miesięcy.... No k....a śmiech na sali, jak ma coś powstać w tym je...nym kraju. CZy naprawdę tylko prywatna inicjatywa może działaś szybko i precyzyjnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: A gdzie byles? IP: *.chello.pl 25.07.09, 01:33 A jak pogoda w Izraelu?I kulture przywiazles... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.acn.waw.pl 23.07.09, 10:42 a to gnida z tego tadeusza... jak to zrobi, to mandat dla niego za wszystkich kupcow zasmiecajacych i osmieszajacych stolice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: 193.27.6.* 23.07.09, 11:18 Brawa dla policji, zachowanie spokoju w obliczu bezprzykładnego chamstwa świadczy o najwyższym profesjonaliżmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policmajster Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 11:43 cieszę się że pracuję w Policji bo mogę codziennie dawać nauczkę takim burakom jak ten w niebieskiej koszuli. podpisuje taki mandat,albo wywożę go na izbę wytrzeźwień a jak lezy z wykręconą łapą to mówi "panie dowódco to nieporozumienie, no dowódca mnie puści pójdę sobie do domu grzecznie i po kłopocie. co dowódco? proszę proszę" Pewnie odezwa się teraz głosy internetowych kozaków co marzą o sexie analnym z policjantem ale prawda jest jedna i w realu ci którzy najbardziej będą się tu wymądrzać własnie tak łkają i proszą. i dobrze o tym wiedzą, że tak jest. Tu niestey na filmie mamy klasyczne odreagowanie niewolnika który raz w zyciu może bezkarnie pogrozić palcem władzy - mam nadzieję że jednak nie bezkarnie. Ci którzy popierają "kupców" niech podadza tu adresy do siebie - wybiorę cos i się wprowadzę do nich na chatę - przeciez siła mnie nie wyrzucą bo to nieetyczne, wbrew polakowi i ...ja tez płace podatki. do zobaczenia na ulicy a wszystkich spod znaku hwdp serdecznie pozdrawiam i życze powodzenia na zmywaku, z miotłom w tesco czy gdzie tam pracujecie nieuki. wiem wiem ...piszcie sobie...jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policmajster Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 11:48 a ztą miotłom to tak specjalnie. *dla pseudokibiców wyjaśnienie że powinno się napisać z miotłą, no ale skąd wy to możecie wiedzieć. dobra już wystarczy pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HGW Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:45 Nie rób zboków z policjantów głupia cioto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-wiak Szacunek dla policji IP: *.skynet.net.pl 23.07.09, 16:42 Gość portalu: policmajster napisał(a): > cieszę się że pracuję w Policji bo mogę codziennie dawać nauczkę > takim burakom jak ten w niebieskiej koszuli. Brawo Panowie. Pełen profesjonalizm pokazaliście. Chylę czoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greger handel uliczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 11:50 ja się obawiam czegoś strasznego. ci ludzie zapowiadają, że teraz będą handlować z łóżek na ulicy. znając Warszawę taki nielegalny handel istnieje tam dobrych kilka lat i jej włodarze nie potrafią sobie z tym poradzić. handlarze wliczają sobie mandaty w koszta prowadzenia działalności. dlaczego nielegalny handel nie jest sankcjonowany konfiskatą towaru? odechciałoby się raz na zawsze. pragnę dodać, że tacy nielegalni z ulic to jest dopiero buractwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: handel uliczny IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 23.07.09, 13:00 po 1 - Trzeba bylo zatrzymac wszystkich agresywnych zadymiarzy, a nie tylko najbardziej krewkich po 2 wyliczyc straty + koszt interwencji poilicji, ochrony, plus dolozyc do tego 40 % zeby ich bardziej zabolalo po 3 tymi kosztami obciazyc zadymiarzy - na poczet tego komornik powinien nie wydawac im towarow do czasu, az nie pokryja strat poprzez zwrocenie kosztow i darmowej karnej pracy spolecznej - nosząc odpowiednie ubranko z informacja co zrobili po 100h kazdy weekendami po 4 rodzicom co durnie poprzyprowadzali swoje dzieci na zadyme, odpowiednio pouczyc palą w lep , ze dzieci sie chroni a nie glupio naraza na niebezpieczenstwo i uzywa jako zywych tarcz po 5 ja sie handlu na lozkach nie obawiam - mysle ze zrobili sobie swoim chamtwem taka antyreklame, ze malo kto znizy sie do takiego poziomu zeby isc cos tam kupowac -( zakladawszy ze w Warszawiacy sa inteligentni ) Mozna zainicjowac tez kilka fajnych akcji " bojkotujacych zakupy " dla kazdego z tych zadymiarzy brak klienta = koniec, sami sie zwina - i to jest najskuteczniejze wyjscie z sytuacji po 6 A niech Pan Koss sobie zbiera - dlugo tak nie pozbiera :) PS celowo nie nazywam tego barachla kupcami - w jezyku polskim brakuje slow okreslajacych dosadnietakich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pompon Re: handel uliczny IP: *.aster.pl 24.07.09, 23:41 Frajerze skąd się urwałeś? Z ratusza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daku Re: handel uliczny IP: *.aster.pl 23.07.09, 14:41 a moze to dobrze ze sie przeniosa na ulice - wtedy bedzie wieksza motywcja zeby zrobic porzadek z tym handlem co to sobie warszawa od lat nie radzi. nie radzi albo nie chce poradzic. na wszytsko jest sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
mendza Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? 23.07.09, 12:41 Czy tencw... w okularach to kupiec? bo mnie się wydaje że to jakaś menda z psiego kutasa. Ostatnio widziałem czubek jego głowy jak robił mi loda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: 10.201.59.* 23.07.09, 13:06 po oglądnięciu relacji z tych wydarzeń, zdecydowanie wolę dać zarobić zagranicznym firmom, byleby taki motłoch trzymać jak najdalej od siebie - na pewno będę uważniej się przyglądać, czy aby nie u takiego ;kupca; kupuję ciuszki... Siły porządkowe jak działały - każdy wie i pewnie można by wiele złego na ten temat powiedzieć, ale podziwiam ich za opanowanie. Bo pomimo, że milczenie było najlepszym wyjściem, to jednak nie łatwo było zachować spokój. Uważam nawet, że policja powinna była w zarodku ucinać takie 'harce' oszołomów, którzy najwyraźniej znaleźli miejsce do ujścia swoich kompleksów i frustracji. nie ma nawet co komentować zachowań 'kupców', myśleli, że znów im się upiecze, a skoro nie, to grupka podjudzaczy skutecznie żonglowała nastrojami tych ludzi, którzy bądź co bądź nielegalnie chcieli ugrać tam swoje. wstyd, jak się na to patrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greger a co robiła policja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 13:39 za to wszystko jest paragraf, powinni wziąć takiego czy jednego z miejsca i mu pałą przypieprzyć, a potem od razu przed sąd. szkoda, że zlikwwidowali sądy 24 godzinne, byłoby już po sprawie. zomo by się nie patyczkowało jak współczesna policja. za obrażanie funkcjonariuszy na służbie spałowali by z miejsca do krwi. byłby szacujek Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Re: a co robiła policja? 23.07.09, 14:48 Prawdziwa policja to była przed wojną. Jak by się za nich zabrali to jeszcze by błagali o to zomo! Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Ostrą amunicją było strzelać! 23.07.09, 13:49 Ta banda pijanych gnoi i tak by nic nie poczuła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtr-235 Re: Ostrą amunicją było strzelać! IP: *.aster.pl 24.07.09, 23:38 Upał ci gnojku doskwiera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rechot Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:30 A panu Kossow to ta torba HGW może...natrukać...ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Ten ćwaniaczek Kossow najpierw 23.07.09, 14:55 musi dostać zgodę z urzędu miasta żeby mógł cokolwiek zrobić na tej działce, bo narazie to ma kawałeczek parku i tyle buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parkan Re: Ten ćwaniaczek Kossow najpierw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 15:02 Na ogrodzenie nie musi mędrcu a działalność może zarejestrować w Pcimiu i prowadzić ją na swojej działce...dotarło do móżdżka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admiral Re: Ten ćwaniaczek Kossow najpierw IP: 195.216.250.* 23.07.09, 16:17 A właśnie, że musi dostać zogodę na grodzenie. Co więcej, powiem Ci, że jej NIE DOSTANIE. Zgodnie z prawem miejscowym, które tam obowiązuje. Bowiem w chwili obecnej cały czas obowiazuje uchwalony za Kaczora miejcowy plan zagospodarowania przestrzennego rejonu PKiN, który tego zabrania. Tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Prymitywna swołocz-do wora z nimi!!! 23.07.09, 14:57 Na tym filmiku widać,co za element w budzie KDT handlował.A już szczególnie temu leszczowi w niebieskiej koszuli oraz kibolowi z plecakiem,gliniarze powinni zrobić porządną"ścieżkę zdrowia". To nie do pomyślenia,żeby banda kmiotów dyktowała warunki i domagała się ulgowego traktowania.Dobrze,że ktoś się w końcu odważył i z tym bydłem się rozprawił,jak na mój gust,zbyt łagodnie i delikatnie.Ale pewnie obiektywny nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rechot Re: Prymitywna swołocz-do wora z nimi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 15:06 Urzędasku pani HGW załóż kapcie i skocz panu Kossowi..tyle ci zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Prymitywna swołocz-do wora z nimi!!! 24.07.09, 17:27 Gość portalu: Rechot napisał(a): > Urzędasku pani HGW załóż kapcie i skocz panu Kossowi..tyle ci zostało... buhaha,nie obrażaj mnie.HGW nie trawię a tym bardziej nie jestem jej urzędasem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-316 Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? 23.07.09, 15:31 WIELKIE DZIĘKI DLA PANI GRONKIEWICZ ZA KONSEKWE DOPROWADZENIE SPRAWY DO KOŃCA , JAK WIDAĆ TRZEBA BYŁO W RATUSZU ZDECYDOWANEJ KOBIETY BO PANOWIE POPRZEDNICY BYLI MOCNI W GĘBIE A NIE W DZIAŁANIU!!! OKLASKI RÓWNIEŻ ZA ZROBIENIE PORZĄDKU Z WARCHOLSTWEM GMURKÓW. BRAWO PANI PREZYDENT :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naje Fraje Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 15:36 Powyżej post z Urzędu m.st Warszawy...mamo chwalą nas... Odpowiedz Link Zgłoś
iza650 kobietę biją!!! 23.07.09, 15:46 Pomijając chamstwo i prymitywizm osób, które "broniły" KDT i które wg prezesa oczekiwały dialogu ( widać jak wygląda wg nich dialog) chcę napisać o tym, że panie, które ramię w ramię protestowały z mężczyznami, rzucały kamieniami, lżyły, pluły i stawiały opór, powinny liczyć się z konsekwencjami swojego postępowania. Jak przychodzi co do czego i policja musi użyć siły, to zaraz wrzask: "kobiety biją, kobiety biją!!!". Drogie Panie. Jak już na barykady to konsekwentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Oddać? 24.07.09, 17:32 Za darmo to nawet w pysk nie chcą lać. Chcą handlować w Śródmieściu niech płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjc Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.kielce.vectranet.pl 23.07.09, 16:39 Niestety żal na to patrzec :/ Przykre jest jak w XXI wieku, w demokratycznym kraju bedacym czlonkiem UE dorosli ludzie moga sie zachowywac, a wlasciwie ''zachowywac''... Chamstwo, prymitywizm, zwierzecy instynkt, niby uzasadniany patriotyzmem biora gore... Jedna wielka zenada. Jak najsurowsze konsekwencje powinny byc wyciagniete wzgledem tych prymitywów cwanych tylko w tlumie... I za ty gineli nasi przodkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żenia Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.aster.pl 24.07.09, 23:36 A co może za bierutowskie dekrety,które okradły z majątku poległych Warszawskich powstańców i ich rodziny ??????????????? Do dnia dzisiejszego nie zwrócono skradzionych Warszawiakom nieruchomości, ani też nie wypłacono należnych odskodowań za ukradzione im mienia, i to pominmo tego, że nawet bolszewicki dekret takie odszkodowania przewidywał !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka Demona Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 23:10 KDT-owcy won z Warszawy do swoich zasranych mazowieckich przysiółków, skąd do miasta przypełzli. Handlować tandetą po swoich obszczanych Piastowach, Brwinowach, Łomiankach i Markach, a nie w sercu stolicy! WON! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.kuki Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.chello.pl 25.07.09, 00:48 Jade rozstawic sobie poloweczke KUPO DEMONA na dzilce u p.Kossa.ha,ha,haha leszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.chello.pl 25.07.09, 00:54 Przepraszam a czy moglbym zarezerwowac miejsce na grudzien, zostalo mi troche chinskich bombek z zeszlego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markowski Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.chello.pl 25.07.09, 00:56 naprawde mozna tam handlowac??Super mam znicze ale juz trzeba zaczac a gerbery dowioze w pazdzierniku ha ha frajerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurtownik Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.chello.pl 25.07.09, 01:00 a macie gastronomie?? mam panska skorke ,popcorn i obwazanki.Szwagier ma saturator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biznesmen Re: Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.chello.pl 25.07.09, 01:15 hopaki a ja z prkinga dojade na ten placyk wozeczkiem,no taka kolaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinokio Hala do rozbiórki, kupcy będą handlować obok? IP: *.aster.pl 24.07.09, 23:30 A najzabawniejsze jest tu to, że tak się oburzając na kupców, że niby chcieli przejąć bezprawnie działkę - HGW sama zarządza ukradzionymi Warszawiakom nieruchomościami, a kto i kiedy ją od tego uwolni ? Jakoś ona sama tego uczynić nie chce, jeżdżąc z ofertami działek do sprzedaży po targach nieruchomości np. do Francji ? Odpowiedz Link Zgłoś