Gość: x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 23:45 prosze poprawic: syren NiE BYLO SLYCHAC - Warszawa Radosc. Jedynie z daleka dzwony koscielne. Mojej babci bylo b przykro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kr Re: Godzinę "W" było słychać w całej Warszawie IP: *.k2.pl 03.08.09, 02:47 na Kabatach podobnie - nic nie było słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipo Godzinę "W" było słychać w całej Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 10:16 w miasteczku wilanów też nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Godzinę "W" było słychać w całej Warszawie IP: 213.17.162.* 03.08.09, 10:20 Na Ursynowie kompletna cisza - skandal nie mówiąc już o godzinie W - co będzie jak naprawdę trzeba będzie ostrzec mieszkańców - jak zwykle nic..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Godzinę "W" było słychać w całej Warszawie IP: *.stat.gov.pl 03.08.09, 12:30 Jestem z Ursynowa "Stokłosy" - było słychać, nawet małe dzieci(w piaskownicy) z rodzicami stały na baczność. Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Godzinę "W" było słychać w całej Warszawie 03.08.09, 14:40 bardzo mi przykro, że w ursynowskim ratuszu sprawę olano. syreny, dwie, było słychać ledwo ledwo i to chyba z pobliskich budów... plus dzwony ale nie w kościele św. tomasza.. o nie. ogólnie niezbyt odświętnie wypadła ta minuta ciszy na imielinie. za rok może się uda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamta Re: Godzinę "W" było słychać w całej Warszawie IP: 83.238.13.* 03.08.09, 14:56 Natolin wył kilkoma syrenami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Godzinę "W" było słychać w całej Warszawie IP: *.stat.gov.pl 03.08.09, 12:33 Było słychać-Ursynów "Stokłosy" Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro syreny w Radości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 12:50 Co do Warszawy Radość (w okolicach ul. Izbickiej) słyszałam sygnał z kilku stron (trudno odróżnić - syrena, autoalarm, syrena nadawana przez radio?). Mój mąż na Pradze, na Inżynierskiej, nie słyszał nic. Odpowiedz Link Zgłoś
liii_taam Godzinę "W" było słychać w całej Warszawie 03.08.09, 13:05 Nic podobnego!! Wcale nie było słychać. Byłam w tym czasie na Bemowie i nic nie było słychać. W związku czym po powrocie do domu zastanawiałam się, dlaczego syreny wyły tylko w centrum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atka Re: Godzinę "W" było słychać w całej Warszawie IP: *.aster.pl 03.08.09, 13:18 Nie mogę się z Tobą zgodzić, u nas, na Bemowie, było słychać czysty dźwięk syreny, do którego dołączyły dźwięki dzwonów i klaskonów. Ale ja mam blisko do Powązek, więc może dlatego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lun Re: Godzinę "W" było słychać w całej Warszawie IP: *.spray.net.pl 03.08.09, 14:25 Bemowo-Górce. Wszystko było słychać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Godzinę "W" było słychać w całej Warszawie IP: *.aster.pl 03.08.09, 14:13 Na Powązkach nie było słychać syren. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokoko Re: Godzinę "W" było słychać w całej Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 15:39 Wstyd! Na Mokotowie ani na Puławskiej w pobliżu Dąbrowskiego ani na Niepodległości w okolicy Odyńca nie było nic a nic słychać. Zdezorientowani kierowcy nie wiedzieli kiedy się zatrzymać. Tylko nieliczni sami włączyli klaksony. Jeśli przy tych głównych ulicach Mokotowa nic nie było słychać na dworze, to niby gdzie wyli? Na Siekierkach? Czy to się wreszcie kiedyś zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś