Gość: Ballack IP: 213.77.28.* 05.08.09, 09:24 Siostra cukierkotki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ziuk Radna partii Tuska, ale nie córka księcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 09:33 Radna właśnie dlatego dostała mieszkanie, żeby wzmocniła szeregi PO w radzie miasta. Dopiero teraz PO ma ją w ręku. Teraz już tej pani nikt w partii nie zechce. Zostając w PO, nadal będzie głosowała tak jak chce darczyńca wszelkich warszawskich nieruchomości. Właśnie tworzą się nowe w tej materii uchwały. Ktoś musi je pozytywnie dla Jakubiaka przegłosować. Teraz trzeba: skasować resztę bazarków osiedlowych, pozabierać ludziom mieszkania, sprywatyzować miejskie spółki, potworzyć nowe spółki, sprywatyzować nowe spółki, oddać za długi spółki i nieruchomości, sprzedać szejkom warszawskie działki i pałace, oddać nieruchomości urzędnikom, którzy wykupili za bezcen roszczenia, nie oddać nieruchomości tym, którzy roszczeń nie sprzedali, dokonać reprywatyzacji w Warszawie tak, żeby powstał Fundusz Nieruchomości Warszawskich. Dopiero wtedy zagrabi się wszystko. Do tego potrzebna jest radna. Nawet taka, która siłą pcha się do nieprawego łoża. To mieszkanie musi się władzy zwrócić. Radna musi je odpracować - podnosząc (książęcą?) rączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loe Re: Radna partii Tuska, ale nie córka księcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 10:36 Durna baba z PO tak jak reszta tej partii, i kłamczucha tak jak jej wódz Ryży Donald Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Radna partii Tuska, ale nie córka księcia 05.08.09, 11:02 Gość portalu: loe napisał(a): > Durna baba z PO tak jak reszta tej partii, i kłamczucha tak jak jej wódz Ryży D > onald Ciekawe, że tak skrupulatnie pomijasz fakt, ze do polityki dostała się (w końcu) dzięki PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Radna partii Tuska, ale nie córka księcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 15:09 Komorowski też się uważa za potomka Bora Komorowskiego, ... sami mitomania w tym PO Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Radna partii Tuska, ale nie córka księcia 05.08.09, 11:03 Durna? Tak jak Czarnecki lata. Niby dlaczego miała trzymać z kurduplem skoro rudy dawał więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Napisz o mądrej partii i jej prawym wodzu 05.08.09, 13:02 Zweryfikujemy która partia jest głupsza brzydsza i bardziej zakłamana. Ta kobieta jak widac ma problemy z własna osobowością i nie wydaje mi się by miała na to wpływ przynalezność partyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk ale ciemna kobieta, za dużo Esmeraldy 05.08.09, 11:52 się naoglądała czy innego badziewia. Za ryj i pod wodę a nie do pracy przy organizacji kraju. Miotłę dać hołocie i niech się przyda wreszcie. Też mi księżniczka, pan służkę zbrzuchacił a bękart od razu księżniczką chce być. Kocmołuch jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: ale ciemna kobieta, za dużo Esmeraldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 15:06 :))) dobre, gratuluję za dobry tekst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Radna partii Tuska, ale nie córka księcia IP: 199.67.203.* 05.08.09, 10:00 Pani Nikodem Dyzma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigga Re: Radna partii Tuska, ale nie córka księcia IP: 160.83.30.* 05.08.09, 10:04 Nie wiem co ta kobieta bierze, ale to wyjątkowo mocne świństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnoldzik ha ha ha...ale kretynka!!!! IP: 193.194.132.* 05.08.09, 10:22 lepsza od cukierkotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japycz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 10:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: ha ha ha...ale kretynka!!!! 05.08.09, 11:06 Tak, dla rownowagi cugerkotka będzie w PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The_observer Re: ha ha ha...ale kretynka!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 05.08.09, 13:11 W PiSie dla równowagi jest już Nelly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morelka Radna partii Tuska, ale nie córka księcia IP: *.ip.netia.com.pl 05.08.09, 10:23 Ależ androny! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Radna partii Tuska, ale nie córka księcia 05.08.09, 10:29 A może jest przyrodnią siostrą Mag Donalda? Tylko mając takie koneksje mogła zostać przyjęta do PO. Chwała wszystkim radnym PO za przyjęcie siostry Tuska do swojego grona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubmurak Biedna mitomanka... IP: *.lublin.mm.pl 05.08.09, 10:25 W sam raz do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Biedna mitomanka... 05.08.09, 10:30 Nic dziwnego, ze majac takich mitomatów w swoim gronie platforma prowadzi Polskę do upadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankrut Re: Biedna mitomanka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 10:32 córka księcia czetwertyńskiego? potomka zdrajcy z czasów rozbiorów? tego co go w czasie insurekcji kościuszkowskiej za zdradę kraju i narodu powiesili powiesili? czŁonka przestępczej grupy znanej pod nazwą TARGOWICA? TFU nawet jak na mitomankę to trochę za wysokie progi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak, dla parytetu Radna partii Tuska, ale nie córka księcia IP: *.mgsp.pl 05.08.09, 10:33 Anastazja Potocka bis. Marzeny D. zapewne nie przebije, ale brawo za pomysl. To sie sprawdza w polskiej "polityce" Odpowiedz Link Zgłoś
jarsza ja pi.er. 05.08.09, 10:39 dole. Przepraszam nie mogłem się powstrzymać MEGA LOL Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Radna partii Tuska, ale nie córka księcia 05.08.09, 10:53 przeciez napisala,ze jej matka to Androny ma na imie. sady andronami sie juz zajmuja? za czyje pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Radna partii Tuska, ale nie córka księcia IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 10:56 Zastanawiam się skąd bierze się tyle osób z odchyleniami. Do psychiatry z nimi, a nie do rad czy parlamentu. Jak tak dalej pójdzie to chyba cały kraj zmieni sie w jeden psychiatryk! Już nawet nie duzo brakuje@ Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.gjanka Radna partii Tuska, ale nie córka księcia 05.08.09, 10:58 głupich nie sieją, sami się rodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Prawdziwe pochodzenie? IP: *.ghnet.pl 05.08.09, 11:31 ja bym raczej obstawiał, że pani radna jest córką czarnej teczki Tymińskiego i Talibów z Klewek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuma200 Radna partii Tuska, ale nie córka księcia IP: 199.67.203.* 05.08.09, 11:32 hipokryzja kościoła i naiwność ludzka są wstrząsające. I dopóki celibat nie zostanie zniesiony, nic się w tym temacie nie zmieni.. Szczególnie, że jest to tylko wymysł kościoła by chronić swoje majątki, a z bogiem i boskością nie ma to nic wspólnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opar Absurdu Wyczuwam tu jakieś Androny... IP: *.aster.pl 05.08.09, 11:34 Nie będę Wam pisał o moich przodkach ani tyłkach, bo pomimo wakacyjnej flauty informacyjnej mam nad Wami litość. Gazeta Wyborcza nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa No to mamy ksiezniczke !!! IP: *.vic.bigpond.net.au 05.08.09, 11:37 Z nieprawego loza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Radna partii Tuska, ale nie córka księcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:42 O czym jest ta notka? O odnalezionym ogniwie rodu Seweryna Czetwertyńskiego - to chętnie sobie poczytam w kwartalniku heraldycznym, czy o przekrętach radnej, bo wtedy pierwsza część notki nie ma żadnego uzasadnienia. -- Wystarczy otworzyć gazetę, by paść ofiarą czyjeś głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
ibarrekolander Radna partii Tuska, ale nie córka księcia 05.08.09, 11:46 Kliknąłem, bo wydawało mi się że jest napisane "córka księdza" a tu "księcia" łeeeee :P Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 SLD miało swoich baronów a wygląda na to że PO 05.08.09, 11:55 będzie miało swoje księżne;) - tylko rodowód tej pierwszej (sierota po Samoobronie i PiS-ie) jakoś nie wskazuje na błękitną krew.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopek Radna partii Tuska, ale nie córka księcia IP: *.is.net.pl 05.08.09, 11:56 szlachciura . . . herbu dwa psy w tarczy : jeden . . . a drugi warczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The_observer Co powinno być zamiast . . . ? IP: *.xdsl.centertel.pl 05.08.09, 13:17 Pierwszą i ostatnią literkę poproszęęęę ... Może być tylko pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Radna partii Tuska, ale nie córka księcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:00 a ja jestem nieślubnym dzieckiem jima morrisona i janis joplin Odpowiedz Link Zgłoś
brunhilda666 Radna partii Tuska, ale nie córka księcia 05.08.09, 12:02 (mooning0 Odpowiedz Link Zgłoś