omar1 01.01.04, 00:29 Wszystkiego naj,naj ajlepszego w Nowym 2004. .... aby Wam nigdy{!} nie zabrakło pomysłów,siły i dobrego humoru .......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pndzel Re: Niechu ,P_dzlu,Normalsie,Kixxie,Anielo,Buggi. IP: *.itpp.pl 01.01.04, 01:42 A gdzie Szpala Iwona? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Niechu ,P_dzlu,Normalsie,Kixxie,Anielo,Buggi. 01.01.04, 12:40 TKX. I nawzajem wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niechu ,P_dzlu,Normalsie,Kixxie,Anielo,Buggi. 01.01.04, 16:10 Omarku, najpierw dzieki Ci wielkie, za a) pamiec b) za to, ze mnie w tak przeswietnym towarzystwie umiesciles i c) kolo Anieli miejsce wyznaczyles. Kto wizytówki z loginami ustawial? Moze poprzestawial, no ... nie jest istotnym, cieszmy sie z Nowego nam 2004 Roku. A w czesci oficjalnej przyjmij prosze najszczersze moje zyczenia wszystkiego co najlepsze, oby Ci sie wiodlo, szczescilo,a na forum nieprzerwalnie dlugo z nami i do nas pisalo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Niechu ,P_dzlu,Normalsie,Kixxie,Anielo,Buggi. 01.01.04, 19:12 Wszystkiego najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Niechu ,P_dzlu,Normalsie,Kixxie,Anielo,Buggi. 01.01.04, 20:21 dziekuje i podobnym zyczeniem sie rewanzuje :) (chociaz uwazam ze z tytulu watku mozna by spokojnie dwa osobne, barzdo rozne i odlegle od siebie watki utworzyc. ale poniewaz kon jest darowany nie bede wybrzydzac nad jego uzebieniem) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niechu ,P_dzlu,Normalsie,Kixxie,Anielo,Buggi. 01.01.04, 22:48 A ciekawam w jakiz to sprytny sposób mozna by tytul tegoz watku podzielic, by utworzyc dwa odrebne? Na pol? Znaczy: na lewo Niech, Pndzelek i Normals, a na prawo ja, Ty i Kixx. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: To może tak.... 01.01.04, 23:15 W jednej grupie (powiedzmy) A - P_ndzelek W drugiej (równorzednej) B - Niech,Normals,Aniela,Buggi , J.Karolak .... .Jak tam noworoczny nastrój? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Pozdrawiam całe ww towarzycho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 23:26 chociaż niech sie do mnie nie odzywa pana p. nie kojarze normalsa też niezbyt(ale internet mam dopiero od niedawna:)-b.spoko ksywka- pzdr:)) anieli też nie za bardzo-Pani pozwoli że się przedstawię-dino jestem(ukłon;) buggi już zdążyłem coś napisać kixxowi także,nawet wczoraj-jest Polonia w Warszawie:) a karolak?(przepraszam j_karolak)chyba Janusz...:)utkwil mi jakoś w pamięci,chyba mógłby być moim ojcem:) to tyle,przepraszam że przerwałem zabawę MIŁYCH SNÓW WARSZAWO...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Pozdrawiam całe ww towarzycho 01.01.04, 23:27 Gość portalu: dino napisał(a): > chociaż > niech sie do mnie nie odzywa > pana p. nie kojarze > normalsa też niezbyt(ale internet mam dopiero od niedawna:)-b.spoko ksywka- > pzdr:)) > anieli też nie za bardzo-Pani pozwoli że się przedstawię-dino jestem(ukłon;) > buggi już zdążyłem coś napisać > kixxowi także,nawet wczoraj-jest Polonia w Warszawie:) > a karolak?(przepraszam j_karolak)chyba Janusz...:)utkwil mi jakoś w > pamięci,chyba mógłby być moim ojcem:) > to tyle,przepraszam że przerwałem zabawę > MIŁYCH SNÓW WARSZAWO...:)) Wzajemnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: To może tak.... 01.01.04, 23:35 sluszynym posunieciem bylo umieszczenie Karolaka Janusza w jedej grupie z Normalsem, zwlaszcza, ze sa ze soba spokrewnieni. A moge przejsc do grupy A? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: To może tak.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.04, 16:35 najchetniej wyszlabym z tej grupy razem z Normalsem. tak, to byloby najmniejsze zlo. a nastroj noworoczny jak zawsze zly z wymeczenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: To może tak.... 02.01.04, 17:07 zaproponuję Wam utworzenie III grupy. Prosze o propozycje kto z kim? Uprzedzam ,ze sie zgodzę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To może tak.... IP: *.acn.waw.pl 02.01.04, 21:23 poproszę grupę bez malkontentki.wszyscy inni ok Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: To może tak.... 02.01.04, 22:10 Gość portalu: kixx napisał(a): > poproszę grupę bez malkontentki.wszyscy inni ok Proszę! Kto nastepny? (śmiało!) Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: I jeszcze jedno 02.01.04, 22:11 Pogłoski o mojej smierci okazały sie lekko przesadzone. Tez chcę do III gr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: To może tak.... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.01.04, 22:31 a czy mozna sobie dobrac grupe spoza zaproponowanych postaci? nie chcialabym wybrzydzac ale z jednym Normalsem to ja tworze pare a nie grupe. a z Normalsem juz nie jestesmy para przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To może tak.... IP: *.acn.waw.pl 02.01.04, 23:58 No Omarze Masz cięzki orzech do zgryzienia. Do grupy w której mam byc bardzo prosze,żebyś wyznaczył Pndzla,Niecha,Karolaka,Buggi,siebie oczywiście i całą resztę. Ps.poprzedni warunek niestety nie uległ dezaktualizacji Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: To może tak.... 03.01.04, 00:24 aha nie gryz Omar tego "trudnego orzecha" ale kufel podsun bo z taka iloscia wskazowek to raczej male piwo jest. grupa z trudnym orzechem zasluguje na osobny watek oraz wiecej swiatla. kaganek bylby dobrym dodatkiem do zyczen. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: To może tak.... 03.01.04, 00:25 nie trudny a ciezki (zeby dodatkowo nie dezorientowac grupy) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: To może tak.... 03.01.04, 00:37 nie numerujmy juz tych grup!!!! Uszyjmy lepiej kolorowe chusty na szyje dla ich odróznienia i wydziergajmy w takimz kolorze podkolanówki dla dziewczat. Bedziemy tez zdobywac sprawnosci z roznych dziedzin np. wybrzydzania i malkontenctwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: To może tak.... 03.01.04, 00:39 ja mysle ze roznice sa na tyle wyrazne, ze nie trzeba ich dodatkowo eksponowac ps. to nie byl komplement Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To może tak.... IP: *.acn.waw.pl 03.01.04, 10:20 wiemy. samokrytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: To może tak.... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.01.04, 12:50 zle. ps. moze powinienes sprobowac w sekcji gimnastycznej raczej? sukcesow zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To może tak.... IP: *.acn.waw.pl 03.01.04, 12:56 yhyh nudzisz. monotonna jestes. Zajmij sie raczej odpryskami lakieru . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Dosyc tego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 13:17 Wszyscy do jednej grupy. I cicho!Dziewczeta bez kolanówek.Zadnych grup gimnastycznych.No! Tylko tego jeszcze brakuje,-gimnastyki. I to była to dobra wiadomośc. Teraz zła. Mam zamiar powołac drugą grupe jako przeci wage (?) dla grupy intelektualnej. Oto propozycja; - etos. - atak.spawacza - niezłomy... - prosze Was o nastepne kandydatury. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Dosyc tego! 05.01.04, 10:21 Szkoda, że bez podgrup, bo już liczyłem na kolorową chustę. Dokładnie na żółtą. Wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku, Omarze! Dokładnie Omarze1! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: To może tak.... 03.01.04, 15:36 aniela napisała: > ja mysle ze roznice sa na tyle wyrazne, ze nie trzeba ich dodatkowo eksponowac > > ps. to nie byl komplement Róznice eksponuja sie na tyle same, bym sie domyslec potrafila, iz bynajmniej nie komplementem obdarowac raczylas. Omar montuje grupe intelektualna. Zglosze Twoja kandydature, pozwolisz. I niech yhyhy bedzie Wam za mysl przewodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re:Ok. a co z ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 18:30 naszym przyjacielem Niechem? Słyszałem/czytałem ze po pas w .......gipsie!(Rozumiem w sniegu ,ale w gipsie?) Niechu,przyjacielu! Jesli możesz czytać i pisać,- odezwij sie.Plizzzzzz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:Ok. a co z ... 03.01.04, 21:33 Gość portalu: omar1 napisał(a): > naszym przyjacielem Niechem? > Słyszałem/czytałem ze po pas w .......gipsie!(Rozumiem w sniegu ,ale w gipsie?) > Niechu,przyjacielu! > Jesli możesz czytać i pisać,- odezwij sie.Plizzzzzz. > pozdrawiam Odpowiem za niego, zly chyba nie bedzie ( Ktos przeciez musi reprezentowac nasza grupe. Dzis dyzur mam ja) Niech czytac moze i potrafi, pisac tez potrafi, ale chwilowo nie moze. Zreszta dzisiaj nasza grupa sie gosci, lacznie ze mna, wiec do zobaczenia potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: To może tak.... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.01.04, 19:46 buggi napisała: I niech yhyhy bedzie Wam za mysl > przewodnia. alez. musialas chyba zauwazyc, ze ze wszystkich znanych mi liderow zorganizowanych grup forumowych ten mi akurat odpowiada najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: To może tak.... 05.01.04, 10:24 Na razie. Jak wyjdzie z gipsu będzie odpowiadal najwięcej. Ja nie wnoszę o żadne przetasowania, choć gdyby jednak doszło do podziałów, to chciałbym się znaleźć w grupie śmierci z Czechami, Francją, Holandią, Włochami i Małyszem. Odpowiedz Link Zgłoś