Dodaj do ulubionych

nawigacja satelitarna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 01:28
Czy to jest coś warte, zważywszy, że Polska jest pokryta mapami satelit. w
około 30%. Czy można w przyszłości wzbogacić to urządzenie w nowe
oprogramowanie? Kto z uczestników tego forum już to urządzenie przetesował?
www.cca.net.pl/produkt.php?id=148
Obserwuj wątek
    • Gość: Celicaman Re: nawigacja satelitarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 09:25
      > Czy to jest coś warte, zważywszy, że Polska jest pokryta mapami satelit. w
      > około 30%.
      Nie wiem skąd masz te dane. Są mapy do nawigacji satelitarnej które pokrywaja
      praktycznie cały obszar Polski np. Automapa. Inna sprawa, ze nie wiem, czy
      takie mapy są dostępne dla tego konkretnego modelu.
      > Czy można w przyszłości wzbogacić to urządzenie w nowe oprogramowanie?
      Piszą, że urzadzenie chodzi na Linuksie, wiec pewnie bedzie można uaktualniac
      oprogramowanie, o ile ktoś takie oprogramowanie napisze.
      > Kto z uczestników tego forum już to urządzenie przetesował?
      Ja niestety nie. Ale przed zakupem sprawdziłbym dostępność map dla Polski (jak
      dokładna jest wbudowana mapa), w jakim jezyku wyswietlane sa komunikaty i w
      jakim języku to urządzenie gada, jak jest z serwisem, czy usługa TMC będzie
      dzałać w Polsce
      • billy.the.kid Re: nawigacja satelitarna 27.06.06, 10:44
        do czego takie ustrojstwo ma służyć???
        • Gość: ciupaga Re: nawigacja satelitarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:22
          salem alejkum Billy, na koniu nawigacja satelitarna Ci nie bedzie potrzebna bo
          bez niej do Zakopanego trafisz
          • tygrys01 Re: nawigacja satelitarna 29.06.06, 11:20
            Gość portalu: ciupaga napisał(a):

> salem alejkum Billy,
            ==========
            Ciupażko, serdecznie pozdrawiam, dawno Ciebie w internecie nie widziałem
    • Gość: CoCo Re: nawigacja satelitarna IP: *.rev.pro-internet.pl 27.06.06, 11:52
      Za te pieniadze polecam cos innego:

Era MDA Vario. Mamy cos takiego z zestawem nawigacyjnym (automapa xl, antena gps
      na bluetooth, uchwyt samochodowy, ladowarki samochodowe i zwykle...). Kupujac to
      dostajesz dobrego palmtopa, dobra nawigacje i ZAJEBISTY telefon. Jak bedziesz
      jechal za granice to sciagniesz i wgrasz tom tom'a i tez wszystko gra:-D

To naprawde fajna sprawa. A automapa jest super dokladna, w polskich wiekszych
      miastyach masz nawet numery domow (a nie tylko ulice).
    • loooop Re: nawigacja satelitarna 29.06.06, 12:22
      mapa jest na płycie, koszt jakies 50 PLN, w duzych miastach działa bardzo
      dobrze gorzej z mniejszymi, w gdansku do VW na 1300 mozna juz miec wszystko

www.harem-world.com/?des=2&ref=1667

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka