Gość: Alladyn IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.03.03, 02:58 Chcialbym bespiecznie dla mojej kieszeni poruszac sie po ulicach. Czy ktos poleci mi jakis sprawdzony, dobry antyradar??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tac Re: Antyradar IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 10:13 To może nie na tym forum. Najlepszy jest dąb - 150 lat - skuteczność murowana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Antyradar 13.03.03, 12:04 Alladyn: Chcialbym bespiecznie dla mojej kieszeni poruszac sie po ulicach. Czy ktos poleci mi jakis sprawdzony, dobry antyradar??? nelsonek: polecam jazde zgodna z przepisami. wtedy na pewno nie zaplacisz mandatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek w Skodzie Re: Antyradar IP: *.no / 192.168.0.* 15.03.03, 23:58 I co ci jeszcze doradzic cymbale? Jak ukrasc samochod i potem go opylic? Rozwalic komus leb bejsbolem i wrzucic ofiare do studzienki sciekowej? Nawet Dziadki w Skodach maja wiecej oleju w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcellino do dziadka bez związku z tematem IP: *.acn.pl 20.03.03, 19:35 Dziadek w Skodzie! Masz po byku nicka! Myślisz rozsądnie, no i masz 105-kę, ja też miałem (piękne maszyny) dla tego cię pozdrawiam i życzę niezbyt upalnego lata. (Jeśli wiesz co mam na myśli;-) ) -Marcellino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULV Re: Antyradar IP: 212.160.210.* 24.04.03, 16:24 A co ci da Antyradar przy tzw "pistolecie" czyli typie radaru jaki teraz stosuje najczęściej policja ? Szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Antyradar IP: *.ces.clemson.edu 12.05.03, 02:12 Gość portalu: ULV napisał(a): > A co ci da Antyradar przy tzw "pistolecie" czyli typie radaru jaki teraz > stosuje najczęściej policja ? > Szkoda kasy. uzywam antyradaru od niemal 10 lat (po tym jak zaplacilem pierwszy mandat za przekroczenie predkosci) i szczerze powiedziawszy jest to najlepsza inwestycja jaka kiedykolwiek zrobilem. Cena tego urzadzenia zwrocila sie juz wielokrotnie. To prawda, jesli jestes sam na pustej drodze, to w przypadku radaru z instant lock niewiele ci to pomoze, ale jesli jedziesz w ruchu, to jest duza szansa, ze gliniarze beda namierzac auta jadace przed toba a to juz wystarczy, by wyniuchac radar i zwolnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Antyradar IP: 213.17.160.* 21.05.03, 15:35 Jest lepszy sposob od antyradaru. Tanszy i pewny. Troche dziwi mnie hipokryzja niektorych. Juz widze jak wszyscy jezdza 60 albo 90 km/h . Trzeba jezdzic rozwaznie by nie zrobic nikomu krzywdy. Ja tak jezdze i przejezdzielm juz okolo 800 000 bez stluczki, ale i bez przestrzegania 60 czy 90. Nie daje zarabiac na lewo policjantom i dlatego zainwestowalem w CB Radio. Zdarzalo sie ze wyciagali reke po 50 za 15 km w terenie zabudowanym w lesie, tak sobie Sieradz wydluzyli ze konczy sie w lesie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Antyradar IP: *.ces.clemson.edu 21.05.03, 20:47 Gość portalu: sunny napisał(a): > Jest lepszy sposob od antyradaru. Tanszy i pewny. Troche dziwi mnie hipokryzja > niektorych. Juz widze jak wszyscy jezdza 60 albo 90 km/h . Trzeba jezdzic > rozwaznie by nie zrobic nikomu krzywdy. Ja tak jezdze i przejezdzielm juz okolo > > 800 000 bez stluczki, ale i bez przestrzegania 60 czy 90. Nie daje zarabiac na > lewo policjantom i dlatego zainwestowalem w CB Radio. O CB wspominalem w innym miejscu. domyslam sie, ze z takim przebiegiem to pewnie jestes zawodowcem. W USA kierowcy ciezarowek na biezaco informuja sie na falach radiowych o policyjnych zasadzkach, bo w pojazdach komercyjnych nie mozna uzywac detektorow. >Zdarzalo sie ze wyciagali > > reke po 50 za 15 km w terenie zabudowanym w lesie, tak sobie Sieradz wydluzyli > ze konczy sie w lesie. Pozdrawiam pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś