mejson.e 15.07.09, 22:29 W ciągu pięciu minut spotkałem aż dwóch kierujących, których dźwigienki parzyły w palce. Pewnie klima nie działała... Film Pozdrawiam, Mejson -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rapid130 Re: Kierunkowskazowstręt? 16.07.09, 01:24 Noooo, gdyby tą BMW E36 nie jechał potrafiący przewidzieć kierunkowskazowstręt, to jeszcze byłbyś świadkiem koronnym, że Mercedes "zanosił się" na jazdę prosto. :P Odpowiedz Link Zgłoś
mejson.e Znowu BMW... 16.07.09, 14:41 rapid130 napisał: > Noooo, gdyby tą BMW E36 nie jechał potrafiący przewidzieć > kierunkowskazowstręt, to jeszcze byłbyś świadkiem koronnym, że > Mercedes "zanosił się" na jazdę prosto. :P I byłby kolejny medialny wypadek z udziałem BMW... Na szczęście mój kierunkowskaz był bardzo widoczny, pierwszeństwo "łamane", więc kierujący bmw nie musiał się zastanawiać, co zrobić. Pozdrawiam, Mejson -- Ćma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rapid130 Re: Kierunkowskazowstręt? 16.07.09, 01:35 O, znalazłem twojego naśladowcę. :P www.youtube.com/user/polskiefakty Tyle, że ta wersja jest młodsza, wku...ona i negatywnie nastawiona do świata. Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: Kierunkowskazowstręt? 16.07.09, 08:22 z racji rwanego obrazu nie będę fanem tego Pana/Pani. Filmy mejsona są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Kierunkowskazowstręt? 16.07.09, 14:47 i mnaja fajna muzyke, a nie jakies tam smety ;) dobry obraz nie wymaga komentarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mejson.e Rwany obraz 16.07.09, 14:52 sokolasty napisał: > z racji rwanego obrazu nie będę fanem tego Pana/Pani. Ma zaletę w postaci aktualnej prędkości i pozycji. > Filmy mejsona są lepsze. Wreszcie mnie ktoś dowartościował ;-))) Pozdrawiam, Mejson -- Ćma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mejson.e Re: Kierunkowskazowstręt? 16.07.09, 14:53 rapid130 napisał: > O, znalazłem twojego naśladowcę. :P > www.youtube.com/user/polskiefakty > Tyle, że ta wersja jest młodsza, wku...ona i negatywnie nastawiona > do świata. Dlatego dodaję podkład muzyczny by co nieco zagłuszyć... ;-) Pozdrawiam, Mejson -- Ćma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rapid130 Re: Kierunkowskazowstręt? 20.07.09, 00:21 mejson.e napisał: > Dlatego dodaję podkład muzyczny by co nieco zagłuszyć... ;-) Nie ma tego złego. Kwieciste wypowiedzi - "K....!", tudzież wyrazy bliskoznaczne do "idiota" - które usłyszy co najwyżej tylko samochód, pozwalają nadzwyczaj skutecznie spuścić ten chwilowy nadmiar ciśnienia. :PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Kierunkowskazowstręt? 17.07.09, 15:11 mejson.e napisał: > W ciągu pięciu minut spotkałem aż dwóch kierujących, których > dźwigienki parzyły w palce. > > Pewnie klima nie działała... Na pewno dziala. Z moich obserwacji, problem wstretu do uzycia kierunkowskazow dotyczy glownie aut sporo ponad 100 tys. zl. Mejson, tak z reka na sercu, ryzykowalbys uszkodzenie dzwigienki czy czegos innego zwiazanego z kierunkowskazami w tak drogim aucie? Odpowiedz Link Zgłoś
rekrut1 Re: Kierunkowskazowstręt? 17.07.09, 15:32 Nie chcę być złośliwy ale w Alfi ta dźwigienka pewnie co nieco kosztuje. :))))) Pozdr. Pazdzioch Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Kierunkowskazowstręt? 17.07.09, 15:34 Rynek czesci uzywanych czyni cuda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mejson.e Re: Kierunkowskazowstręt? 18.07.09, 11:47 hxo napisał: > Tommy :-) Dokładnie tak, szacun! Pozdrawiam, Mejson Odpowiedz Link Zgłoś