Dodaj do ulubionych

Węgry mają miesiączkę...

19.01.12, 10:21
Na Moherowym Forum milczą...

Orientuje się może kto, czy to jakieś wielkie katolickie święto mamy?

I udzielanie się na forach jest grzechem?

Ot co...

PS

Nie wszystko na Moherowym Forum jest złe!

Film dokumentalny o naszym Ojcu świętym oglądam kilka razy dziennie...
Obserwuj wątek
    • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 21.01.12, 13:08
      Ciągle jeszcze śpią...

Ot co...

Ludzie takie gnuśne są...

Nie chce im się pisać...

Ot co...
      • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 21.01.12, 13:23
        Przestało padać w Jerozalejem...

Muszą do ALDIKA

Jutro jest u gojów Niedziela...

Ot co...
    • maria421 Re: Węgry mają miesiączkę... 21.01.12, 15:37
      O! Kolejny ktory sledzi moje forum! smile

Szanowny Assieku, jak juz kiedys pisalam, ja sobie bardzo cenie Twoj polot i Twoj humor.
      Drobna dawka lektury niektorych Twoich postow moze poprawic nastroj. Przedawkowanie natomiast ma zupelnie odwrotny skutek smile
      • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 21.01.12, 16:06
        maria421 napisała:

> O! Kolejny ktory sledzi moje forum! smile
        >
        > Szanowny Assieku, jak juz kiedys pisalam, ja sobie bardzo cenie Twoj polot i Tw
        > oj humor.
        > Drobna dawka lektury niektorych Twoich postow moze poprawic nastroj. Przedawkow
        > anie natomiast ma zupelnie odwrotny skutek smile
        0-----------------------------------------------------------------0

Starożytni Rzymianie, gdy już nie mogli, wsadzali sobie pióro pawia w przełyk, i znowu mogli...

Ot co...

Niemniej Imperium Rzymskie się rozpadło...

Nasz jeszcze aktualny Minister Spraw Zagranicznych miał swą opinię na temat Rzymian...

Mam poszukać odpowiedni link?
      • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 15:11
        maria421 napisała:
        Szanowny Assieku, jak juz kiedys pisalam, ja sobie bardzo cenie Twoj polot i Twoj humor.
        Drobna dawka lektury niektorych Twoich postow moze poprawic nastroj.

==============================================

Nu, tak. Ale mnie taki głęboki smutek ogarnął był, bo mnie tak rzadko chwalisz...

Ot co...

Ale za tą powyżej wspomnianą bardzo, bardzo dziękuję.

Dołożę wszelkich możliwych starań, aby być jeszcze lepszym...
        • ja.nusz Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 15:43
          Dlaczego obcina wypowiedzi Marii?

Tutaj oryginał:
          > maria421 napisała:
          > Szanowny Assieku, jak juz kiedys pisalam, ja sobie bardzo cenie Twoj polot i
          > Twoj humor.
          > Drobna dawka lektury niektorych Twoich postow moze poprawic nastroj.Przedawkowanie >natomiast ma zupelnie odwrotny skutek

• pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 15:59
            ja.nusz napisał:

> Dlaczego obcina wypowiedzi Marii?

Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem.

Po 20 latach użytkowania forów warto by wreszcie zapoznać się z instrukcją obsługi...

Ot co..
            • ja.nusz Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 16:28
              Przytoczył wypowiedź Marii i chciał zasugerować, że jest to wypowiedź kompletna - może sobie starzec więc darować cytowanie netykiety - swoją obecnością tutaj łamie i tak wszelkie prawa estetyczne.
              Tak to jest z potomkami niedoszłych członków SS - orientuję się kto, dlaczego assiekowego papy nie przyjęto do SS?
              Pogłoski, że był zbyt okrutny aby zostać tam członkiem, uważam za na wskroś prawdziwe.
              • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 16:36
                ja.nusz napisał:

swoją obecnością tutaj łamie i tak wszelkie prawa estetyczne.

Ot co...
              • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 25.01.12, 08:11
                Gauleiter na Niemcy, Januszek z Kaszubów, pisze:
                Przytoczył wypowiedź Marii i chciał zasugerować, że jest to wypowiedź kompletna - może sobie starzec więc darować cytowanie netykiety - swoją obecnością tutaj łamie i tak wszelkie prawa estetyczne.

I tak było od zarania świata: Ci państwo uzurpują sobie odwieczne prawo, jak się PRAWO wykłada.

I następnie skarżą się przed światem, że świat jest taki antysem...

Że Ich Rzymianie przegonili, że Ich Hiszpanie przegonili, że ich z Portugalii przegonili, że ich Ruski przegonili, kilku innych także...

Dlaczego Innuici żyją w zgodzie z całym światem i do nikogo nie mają pretensji, że u nich tak zimno???

Ot co...
                • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 25.01.12, 08:55
                  pierwszy-donosiciel napisała:

Że Ich Rzymianie przegonili, że Ich Hiszpanie przegonili, że ich z Portugalii przegonili, że ich Ruski przegonili, kilku innych także...

Wolno niniejszą witrynę oglądać, albo to także fałszywka ?

Protokół Mędrców Syjonu, to fałszywka, wszyscy wiemy i akceptujemy posłusznie...

Ot co...
                • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 25.01.12, 09:16
                  pierwszy-donosiciel napisała:

I tak było od zarania świata: Ci państwo uzurpują sobie odwieczne prawo, jak się PRAWO wykłada.
                  >
                  > I następnie skarżą się przed światem, że świat jest taki antysem...

Szwedzi są także bardzo, bardzo brzydkim narodem...

(...) Ze względu na prawa autorskie rezygnuję z wklejenia odpowiedniego akapitu (...)

Moi potomkowie musieliby kilkaset lat bulić odszkodowanie...

Z tymi Państwem nie ma żartów...

Ot co...
      • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 27.01.12, 10:52
        maria421 napisała:

> O! Kolejny ktory sledzi moje forum! smile
        >
        > Szanowny Assieku, jak juz kiedys pisalam, ja sobie bardzo cenie Twoj polot i Tw
        > oj humor.
        > Drobna dawka lektury niektorych Twoich postow moze poprawic nastroj. Przedawkow
        > anie natomiast ma zupelnie odwrotny skutek smile
        ====================================

U nas w domu, na Kaszubach, nie mówiliśmy >>przedawkowanie,<<

a Rondo...

Ot co...
        • maria421 Re: Węgry mają miesiączkę... 27.01.12, 12:54
          Asiek, jakis Ty internacjonalny! Rondo alla turca w wykonaniu malej Japonki na Kaszubach smile

Jako milosniczka Mozarta tym bardziej doceniam.
          • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 27.01.12, 13:18
            maria421 napisała:

> Asiek, jakis Ty internacjonalny! Rondo alla turca w wykonaniu malej Japonki na
            > Kaszubach smile
            >
            > Jako milosniczka Mozarta tym bardziej doceniam.

Thank you very much for your attention. It is a great pleasure for me ...

Ot co...
    • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 09:23
      Warcholstwo polskiej szlachty nadal żywe!

I święci tryumfy na wszystkich forach...

Ot co...
      • ja.nusz Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 09:38
        To jest straszne, kiedy starszy człowiek jest głodny, a kiełbasa leży za szybą pancerną - a do tego jeszcze tablica z takim wrednym napisem "DEBILOM WSTEP WZBRONIONY!!!"
        • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 09:49
          ja.nusz napisał:

> To jest straszne, kiedy starszy człowiek jest głodny, a kiełbasa leży za szybą
          > pancerną - a do tego jeszcze tablica z takim wrednym napisem "DEBILOM WSTEP WZB
          > RONIONY!!!"
          ==============================================

Januszek zapomniał tym razem swego tybetańskiego różańca ( U Tybetańczyków jest to obracający się bębenek...)

Pamięć zawodzi?

Ot co...
          • ja.nusz Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 10:01
            Czasem trzeba się pogodzić z faktem, że tu i ówdzie nie jest się zbyt mile widzianym jak miało się tatusia, którego nie chcieli przyjąć do SS bo był zbyt okrutny.

• pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 10:06
              ja.nusz napisał:

> Czasem trzeba się pogodzić z faktem, że tu i ówdzie nie jest się zbyt mile widz
              > ianym jak miało się tatusia, którego nie chcieli przyjąć do SS bo był zbyt okru
              > tny.
              --------------------------------------------------------------------------->

Było już 300 razy...

A teraz 301 raz...

Jest godzina 10.05 czasu zimowego. 24.01.2012

Kto łoży na Twoje utrzymanie?

Dlaczego nie masz własnej ojczyzny?

Ot co...
              • gadupa Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 13:54

My pracujemy i wydajemy swoje. A tobie wali gula. buahahahaha
            • pierwszy-donosiciel anthrax attack... 24.01.12, 12:47
              ja.nusz napisał:

> Czasem trzeba się pogodzić z faktem, że tu i ówdzie nie jest się zbyt mile widz
              > ianym jak miało się tatusia, którego nie chcieli przyjąć do SS bo był zbyt okru
              > tny.
              --------------------------------------------------------------------
              • gadupa buahaha 24.01.12, 13:58
                Pierdupierdu nie czaj sie tyle bo my wiemy kto jestes.

buahahahahahaha
            • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 15:38
              ja.nusz napisał:

> tny.
              ------------------------------------------------------------------>

A figa wielka!

Zzieleniejesz z zazdrości !

Ot co...
    • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 18:16
      Świerzy wiatr wieje przez Moherowe Forum ...

Uściślę. Nie mogę doszukać się sensu w żadnej z wypowiedzi koelschera.

Ja także nie! Ale to jest drugorzędne. Pierwszorzędne jest to, że Pan Baron ma serdecznego przyjaciela w MSZ, w Warszawie, w Polsce. Chwała i honor dla wszystkich uchodźców za chlebem. Więź uchodźstwa z Macierzą...

Ot co...

Pozdrófka dla MSZ, do rąk Radka...
      • pierwszy-donosiciel Re: Węgry mają miesiączkę... 24.01.12, 18:38
        Pan Baron pisze co następuje:

Aby choc w czesci zaspokoic twoja ciekawosc powiem ci tylko tyle: miedzy innymi to, ze to, co pisze w kilku jezykach sledzi (i komentuje!) kilka do kilkunastu tysiecy uzytkownikow dziennie. Komentarze nie podlegaja jakiejkolwiek cenzurze. Jest to dla mnie oczywista oczywistoscia.

Panu Baronowi całkowicie szajba odbiła...

Panu Baronowi wydaje się, że jest Pierwszym Donosicielem...

Całkowite rozdwojenie jaźni...

Schizofrenia (stgr. σχίζειν, schizein, "rozszczepić" i stgr. φρήν, φρεν-, phrēn, phren-, "umysł", rzadziej stosowana nazwa – choroba Bleulera, łac. Morbus Bleuleri, w skrócie MB, synonimy: zaburzenia schizofreniczne, psychoza schizofreniczna) – zaburzenie psychiczne (lub raczej grupa zaburzeń) zaliczane do grupy psychoz endogennych.

Ot co...
        • zawszekacperek Re: A tobie (nie Ci) gul lata PD 24.01.12, 20:34
          Wpisy Pana Barona śledzi (i komentuje) kilka do kilkunastu tysięcy użytkowników dziennie. I to jest prawda!!!
          Jednym z nich jest niejaki zawszekacperek, -primus inter pares.
          Ot coooo!

Kacperek
          • pierwszy-donosiciel Re: A tobie (nie Ci) gul lata PD 25.01.12, 07:38
            zawszekacperek napisał:

> Wpisy Pana Barona śledzi (i komentuje) kilka do kilkunastu tysięcy użytkowników
            > dziennie. I to jest prawda!!!
            > Jednym z nich jest niejaki zawszekacperek, -primus inter pares.
            > Ot coooo!
            >
            > Kacperek
            ========================================

Sądząc po jego ostatnich wpisach, dochodzę do wniosku, że Pan Baron nie ma żadnej pomfritciarni, Pan Baron siedzi na jakimś wydziale zamkniętym jakiegoś instytutu psychiatrycznego...

Raz wyobraża sobie, że jest Napoleonem Bonapartym

Raz wyobraża sobie, że jest Papieżem...

I trzecim razem wyobraża sobie, że jest Pierwszym Donosicielem i pisuje dla DER SPIEGEL, JERUSALEM POST, THE GUARDIAN, CHINA DAILY, Известия i kilku innych...

Ot co...
            • gadupa Re: A tobie (nie Ci) gul lata PD 25.01.12, 12:17
              heheh Lepianka. Facet nie moze byc tak yebniety. hehehe

Ale jestes pyerdolnieta.
              Teraz wyobraz sobie ze cie twoja choroba nie pusci do konca zycia. hehe
              Lina.

buahahahahahahahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka