lepian4 03.04.12, 19:00 O pociagach z uciekinierami mal anders Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadupa A my nie. 03.04.12, 19:04 Bo mamy cie w doopie. Snij dobrze yebniety cieniasie. buahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link
gadupa Re: A my nie. 03.04.12, 19:28 Tak, my nie czytamy tych samych. Od razu widac. Ale twoje cie za bardzo rozwinely. Glupia jak buc. buahahahahahahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: I have a dream 03.04.12, 20:10 Ale Januszek do Hamburga przebijał się autostopem. To jemu się chyba odszkodowanie nie należy.. Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: I have a dream 03.04.12, 20:20 Jak mogles jego dziadka i wujka pominac! Job twoja mac! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: I have a dream 03.04.12, 20:47 Meszuge jesteś! Za koszmarny sen z pociągami wypełnionymi uciekinierami należy się odszkodowanie w pierwszej kolejności! Kiedyś podawałem Tobie adresy słusznych kancelarii prawniczych. Zapomniałeś ramolu? Te kancelarie są w stanie wydusić od gojów nawet odszkodowanie za niewolę babilońską SBwW. Kacperek Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: I have a dream 03.04.12, 21:03 Jada jeszcze ktoś z was HARIBO? Ja nie jadam! Jadają Amerykanie z East Coast? Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: I have a dream 03.04.12, 21:10 A ja pierdole te bojkoty: do 1945 bojkotowano krem Nivea, teraz bojkotuje sie Haribo. W naturze kurwa nic nie ginie! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: I have a dream 03.04.12, 21:31 Nie jadałem i nie jadam. I nie mam zamiaru jadać. Na wszelki wypadek wypierdolę z chałupy wszystkie przedmioty ze szwedzkiej stali. Podobno Szwedzi sprzedawali faszystom swoją stal. Czy Ty PD wiesz coś na ten temat? Pytam się na wszelki wypadek, bo może będę musiał wypierdolić jeszcze produkty jakiegoś koncernu , który przyczyniał się do holocaustu. Kacperek Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: I have a dream 03.04.12, 21:41 zawszekacperek napisał: > Czy Ty PD wiesz coś na ten temat? Pytam się na wszelki wypadek, bo może będę m > usiał wypierdolić jeszcze produkty jakiegoś koncernu , który przyczyniał się do > holocaustu. > > Kacperek ========================================== Nu szwajcarskie banki... Zapomniałeś? Ja u Szwajcarów nie mam konta... XXXL mil. zarobili na Żydach... Ot, co... Odpowiedz Link
koelscher Re: I have a dream 03.04.12, 22:06 Proponowalbym jeszcze pozwac producentow ciezarowek, ktorymi z lapanek dowozono na rampy. k-r lepian4 napisał: > O pociagach z uciekinierami mal anders Odpowiedz Link
lepian4 Re: I have a dream 04.04.12, 09:43 Popieram calym sierpem i mlotem! Dodam tylko, ze producentow opon do tych ciezarowek tez naklezy pociagnac do odpowiedzialnosci. Wogole wszystkich, bo gdyby piekarz nie upiekl chleba, jak mawial Brzechwa, to nie doszlo by do tej tragedii. Dlatego nalezy sie powaznie zastanowic nad Shoha- Steuer. Odpowiedz Link