Dodaj do ulubionych

kurewska putokracja

18.07.13, 23:34
...teraz Nawalni....

Zastanawiam sie, czy znajdzie sie jakis nowy Kibalczyc, a moze potrzebny bylby jaki Hryniewiecki?

vpr

"The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence."
Ch. Bukowski
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator Re: kurewska putokracja 18.07.13, 23:51
      vampirr napisał:

> ...teraz Nawalni....
      >
      > Zastanawiam sie, czy znajdzie sie jakis nowy Kibalczyc, a moze potrzebny bylby
      > jaki Hryniewiecki?
      >
      ------------------------------------------
      • zawszekacperek Re: kurewska putokracja 19.07.13, 09:34
        Nu Chief, ale jazda. Pan Baron skierował swoją kopię przeciwko carowi Rosji. smile
        Nu mówię Ci (tak, tak: Ci) tera to będzie jazda. A może nawet i Galoppp!smile
        Przypuszczałem, że sranie Radka w Holzszchambie w posiadłości Pana Barona skończy się czymś groźnym dla narodów słowiańskich. Pan Baron otrzymał od Radka delegację na Bombenattentat. smile

Koniec świata bliski, Chief. Trza iść na modły do meczetusmile

Kacperek
        • chief-denunciator Re: kurewska putokracja 19.07.13, 09:59
          zawszekacperek napisał:
          Koniec świata bliski, Chief. Trza iść na modły do meczetu
          ====================================

Nie panikuj!

Każdy naród potrzebuje takiego przywódcy, który odpowiada mentalności danego narodu.

Putin jest odpowiedni dla obecnych Ruskich. Wojna na Kaukazie zakończona... Grozny odbudowany i piękniejszy ...
          W Moskwie są najwyższe skyscrapers...

Stalin był właściwym personą dla tamtejszych Ruskich w tamtym czasie, w obliczu hitleryzmu, zbawicielem ludzkości...

To samo Saddam Hussein dla Iraku...
          Porządek publiczny był zapewniony. Mniejszości religijne: chrześcijanie, żydzi bezpieczni...

I tak dalej...

Ot, co...

Postscriptum:

Były moje pouczenia pomocne dla Ciebie?
          Przy rozwiązywaniu Twych problemów?
          • chief-denunciator Re: kurewska putokracja 19.07.13, 10:09
            Są jeszcze inne opcje...

Ot, co...
            • chief-denunciator Re: kurewska putokracja 19.07.13, 10:14
              Dalsze możliwe opcje...

Dla chcącego nic trudnego... (polskie przysłowie...)

Trza by zachęcić i moralnie podeprzeć pana Barona...

Ma już za sobą bogate doświadczenia w walce z niesprawiedliwością...

Ot, co...
              • gadupa Re: kurewska putokracja 19.07.13, 10:31
                A probowalas juz pocalowac w doope? Jak nie to srobuj moze ci zasmakuje. buahahahahahahaha
                • chief-denunciator Re: kurewska putokracja 19.07.13, 10:52
                  gadupa napisała:

> A probowalas juz pocalowac w doope? Jak nie to srobuj moze ci zasmakuje. buahah
                  > ahahahahaha
                  =========================

A Gadupski mógłby jako pomocnik Pana Barona fungować... (przy usuwania zła...)

Ot, co....
          • ja.nusz Re: kurewska putokracja 19.07.13, 15:27
            chief-denunciator napisała:

> Nie panikuj!
            >
            > Każdy naród potrzebuje takiego przywódcy, który odpowiada mentalności danego na
            > rodu.
            >
            > Putin jest odpowiedni dla obecnych Ruskich. Wojna na Kaukazie zakończona... Gro
            > zny odbudowany i piękniejszy ...
            > W Moskwie są najwyższe skyscrapers...

> Stalin był właściwym personą dla tamtejszych Ruskich w tamtym czasie, w obliczu
            > hitleryzmu, zbawicielem ludzkości...

> To samo Saddam Hussein dla Iraku...
            > Porządek publiczny był zapewniony. Mniejszości religijne: chrześcijanie, żydzi
            > bezpieczni...
            >
            > I tak dalej...

W sprawie powyższego przyznaję starszemu człowiekowi 100%-ową rację.
            Ale co mi po tym, jak za chwilę i ten wątek skurwi do końca.
            • chief-denunciator starszemu człowiekowi 100%-ową rację. 19.07.13, 15:48
              ja.nusz napisał:
              W sprawie powyższego przyznaję starszemu człowiekowi 100%-ową rację.
              ======================================

Emocjonalnie nie mogłem się powstrzymać!

Z głębokiego wzruszenia...

Łzy leją się po moich zoranych policzkach szerokim strumieniem prosto do klawiatury...

"starszemu człowiekowi 100%-ową rację" Już od dziesięcioleci mnie nikt z takim szacunkiem nie tytułował...

Prawie jak w Chinach...

Ot, co...
              • chief-denunciator Rasizm rasizmowi nie równy? Protest!!! 20.07.13, 10:41
                Jeśli Januszek myśli, że jeśli mnie raz pochwalił, to ma prawo rozpowszechniać rasizm,

to się bardzo myli. Rasizm należy zawsze potępiać, niezależnie od osoby uprawiającej rasizm. I niezależnie od ofiary rasizmu!

Gdyby ofiarą januszowskiego rasizmu była jakaś osoba z korzeniami Blisko Wschodnimi, Januszek dostałby ostrą naganę.

Ale ofiarą była "tylko" osoba z Afryki. Niema co się podniecać...

Także nasz ukochany Zbyfauch nie wygłosił swego świętego oburzenia!!!

Rasizm rasizmowi nie równy? Są lepsze i gorsze rasizmy!!!

Uważam, że byłem Wam tego donosu winien. Co z nim zrobicie, zależy od waszego sumienia....

Ot, co...
                • ja.nusz Re: Rasizm rasizmowi nie równy? Protest!!! 20.07.13, 10:51
                  Starszy człowieku, "wygłodzony murzyn z fujarą do kolan" należy traktować jako komplement.
                  Jeżeli jednak jest ci to zbyt rasistowskie, to mogę to w drodze wyjątku zamienić na osła z przerostem przyrodzenia.
                  Rozmarzyłeś się już? ,,I,,
                  • chief-denunciator Re: Rasizm rasizmowi nie równy? Protest!!! 20.07.13, 10:58
                    ja.nusz napisał: ,,I,,

Orientuje się może kto czy to jest komplement, czy rasistowska obelga?

Ot, co...
                    • lepian4 Re: Rasizm rasizmowi nie równy? Protest!!! 21.07.13, 20:13
                      Jestes gojem, ergo oslem. W czym masz problem?
                  • chief-denunciator Re: Rasizm rasizmowi nie równy? Protest!!! 20.07.13, 12:00
                    ja.nusz napisał:

> Starszy człowieku, "wygłodzony murzyn z fujarą do kolan" należy traktować jako
                    > komplement.
                    > Jeżeli jednak jest ci to zbyt rasistowskie, to mogę to w drodze wyjątku zamieni
                    > ć na osła z przerostem przyrodzenia.
                    > Rozmarzyłeś się już? ,,I,,
                    =================================

Ja także ciągle myślałem, że nazywanie Polskiego Ojca Świętego: >>Wielkim (...)<< jest olbrzymim komplementem...

I okazało się, że byłem w błędzie... To jest z nieznanych mi powodów, wielką obelgą, za którą idzie się do pierdla.

Komenda Wojewódzka Policji w Łodzi wyspecjalizowała się w postępowaniu karnym przeciw osobom używającym takiej obelgi...

Świadomie czy nieświadomie, nie odgrywa żadnej rolo...

Obelga jest obelgą, bez badania intencji denata...

Ot, co...
            • lepian4 Re: kurewska putokracja 21.07.13, 08:49

W latach 30-tycg Niemcy tez zasluzyly sobie na takiego przywodce z Austrii, ktory odpowiadal ich mentalnosci. A z tym sie kurna do dnia dzisiejszego nie potrafisz pogodzic. Co innego twoj ukochany Kraj Rad. Januszku, tozto jest hucpa! Obys na starosc nie zostal oddelegowany do ratowania ojczyzny przodkow.
              • ja.nusz Re: kurewska putokracja 21.07.13, 08:57
                O ile twojemu staszemu koledze po brunatnym fachu zdarza się napisać coś sensownego, o tyle ty zawsze i permantentnie pierdolisz od rzeczy.
                Weź sobie lepiej dodatkowe godziny esperanta ty miękkim chujem spartaczony wymoczku.
                • chief-denunciator Re: kurewska putokracja 21.07.13, 09:06
                  ja.nusz napisał:

> O ile twojemu staszemu koledze po brunatnym fachu zdarza się napisać coś sensow
                  > nego, o tyle ty zawsze i permantentnie pierdolisz od rzeczy.
                  > Weź sobie lepiej dodatkowe godziny esperanta ty miękkim chujem spartaczony wymo
                  > czku.
                  ---------------------------------------
                • lepian4 Re: kurewska putokracja 21.07.13, 20:18
                  "Zawsze i permantentnie" to juz misu jest doppelt gemoppelt.

Mozesz mnie obrazac pajaczku, ale w rzeczy samej mam problemy natury moralnej, gdy relatywizujesz zbrodnie III Rzeszy. Coz, okazuje sie, ze zwykle skurwysynstwo juz w Antifie nie wystarcza.

Co do retorycznych srodkow a la "starszy kolega" to pragne nadmienic, ze gdyby twa latorosc nie byla pierdola po ojcu juz dawno bylbys dziadkiem, srara pierdolo.
    • chief-denunciator Pan Baron, nowym Brutusem? 19.07.13, 11:00
      Jak najbardziej!

Po wszelkie czasy w centrum zainteresowania świata!

W powyższym linku szczegółowa instrukcja...

Ot, co...
      • zawszekacperek Re: Chief, skurwiłeś wątek! 19.07.13, 16:48
        Chief wrote: Pan Baron, nowym Brutusem?

Jak mogłeś po tak pięknym i wzruszającym "hołubcu" Januszka napisać, to co wyżej?
        Chief, czy Ty wiesz co znaczy po łacinie Brutus?
        Nie wiesz!
        Bo jesteś niedoinwestowanym humanistycznym tłukiem po MIT-cie!
        Ot, co!
        Brutus po łacinie znaczy Głupek!
        I nigdy więcej nie nazywaj mi tak Pana Barona!
        Ot, co!
        smile
        Kacperek
        • chief-denunciator Jestem kujonkiem i już! 19.07.13, 17:53
          zawszekacperek napisał:

Nie wiesz! Bo jesteś niedoinwestowanym humanistycznym tłukiem po MIT-cie!

============================================

Szkoda, że nie jestem 17-letnią dziewczynką...

Ot, co...

Postscriptum (To po łacinie, gdyby się kto pytał...)

Co 100 lat przelatuje po firmamencie taka Maria Skłodowska...
          • vampirr Re: Jestem kujonkiem i już! 20.07.13, 16:29
            Otoz nie, palancie. Po lacinie jest "post scriptum", lecz ty zrozumiesz to pewnie dopieero post mortem...
            vpr

Postscriptum (To po łacinie, gdyby się kto pytał...)
            >
            • chief-denunciator Re: Jestem kujonkiem i już! 20.07.13, 17:42
              vampirr napisał:

> Otoz nie, palancie. Po lacinie jest "post scriptum", lecz ty zrozumiesz to pewn
              > ie dopieero post mortem...
              > vpr
              >
              > chief-denunciator napisała:
              > Postscriptum (To po łacinie, gdyby się kto pytał...)
              > >
              ===============================================
              Otóż tak, palancie!
              ===============================================

Ale niniejszym Panu Baronowi dokopałem! Nieprawdaż nieuku?

10 semestrów na Universytecie Nicolausa Copernicusa in Thorn an der Weichsel, zmarnowane pieniądze...

Ot, co...
              • vampirr Re: Jestem kujonkiem i już! 21.07.13, 00:11
                "(łac. post scriptum, P.S.)", osle. Faktycznie, przykre to, ze socjal nie placi za okulary...

vpr

> Otóż tak, palancie!
                > ===============================================
                >
                > [size=18]Ale niniejszym Panu Baronowi dokopałem! Nieprawdaż nieuku? [/s
                > ize]
                >
                >
                > 10 semestrów na Universytecie Nicolausa Copernicusa in Thorn an der Weichsel, z
                > marnowane pieniądze...
                >
                > Ot, co...
                • chief-denunciator Re: Jestem kujonkiem i już! 21.07.13, 08:56
                  A teraz dla odmiany coś merytorycznego proszę!

Ot, co...

Postscriptum

Dzisiaj rano już 3 razy kakałem. (Słownie: Trzy razy..)
                  5 razy wiatry odeszły....
                  Najlepiej zapisz to wydarzenie...

O! Jaka nuda by tu była bez Pana Barana!
        • gadupa Re: Chief, skurwiłeś wątek! 19.07.13, 20:21
          A to nic nowego. Ta menda nie potrafi wiecej.
          • zawszekacperek Re: Chief, skurwiłeś wątek! 19.07.13, 21:28

A to jesteśmy w domu Gadupciu. smile Służyłeś w Dywizji Judei i Samarii IDF smile
            Tak się o tobie wyrażał twój dowódca Ojciec Lunatyk.smile
            Buahahahaha i Hehehehehe

Kacperek
            gadupa napisała:

> A to nic nowego. Ta menda nie potrafi wiecej.
    • chief-denunciator Pytanie do Pana Gutmensza... 20.07.13, 13:13
      Niemieckie Radio Deutschlandfunk głosi nieprzyzwoite rzeczy na temat Izraela.

W obliczu niemieckiej historii wolno im takie blasfemiczne pytania zadawać?

Ot, co...
      • gadupa Re: Pytanie do Pana Gutmensza... 20.07.13, 14:54
        Napisz do nich skarge oburzonego pierdupierdu. buahahahaha

• lepian4 Re: Pytanie do Pana Gutmensza... 21.07.13, 08:54
          Ze smutkiem przyjalem do wiadomosci, ze dupcio kochana, twoj wyjazd d Jerozolimy spelznal na panwec. Jak widac antysemityzm w Polsce i nad Renem ciagle ma sie dobrze.
    • chief-denunciator Coraz więcej emerytów w Europie... 21.07.13, 12:34
      Kto ich ma żywić?

Orientuje się może kto?

Ot, co...
      • zawszekacperek Re: Coraz więcej emerytów w Europie... 21.07.13, 15:17
        Chief, zadajesz bardzo podchwytliwe pytania. Ale Kacperek nie jest w ciemię bity (ani w dupę - że uprzedzi ewentualną ripostę Pana Baronasmile) i odpowie Ci (właśnie : Ci) na Twoje pytanie.
        Gadupa odpada. Z pustego to i Gadupa nie naleje. Jest to prawdą od ponad 2 tyś. lat. Dlatego Gadupa jest beneficjentem Sozialamtu u narodu z tendencją mentalności Eichmannowskiej.
        Pozostają dwie opcje:
        1. Pan Baron. Ma odpowiedni Esszimmer i karmi obecnie 200 gąb (gęb?). To i dla 201 jakąś porcyjkę wygospodaruje.smile
        2. Januszek. Prowadzi królewską Kuchnię Polską w Gamburku i w Zoppot.smile

Dalsze rekomendacje są zbędne.
        Jeżeli ci dwaj nie okażą empatii dla Alberta to pozostajesz albo Ty albo Kacperek. Zaprosisz Alberta na kebaba do Twojego tureckiego restauratora albo Kacperek zaprosi byłego Króla Jegomościa na kartofelki z kwaśnym mlekiem. W końcu Kacperki mają na swoich sztandarach wyhaftowane:

tinyurl.com/n57drkh
        smilesmilesmile

Kacperek

> Kto ich ma żywić?
        >
        > Orientuje się może kto?
        >
        > Ot, co...
        • chief-denunciator Re: Coraz więcej emerytów w Europie... 21.07.13, 15:47
          zawszekacperek napisał:

https://tinyurl.com/n57drkh

Zadziwiające podobieństwo...

Ot, co...
          • zawszekacperek Re: Coraz więcej emerytów w Europie... 21.07.13, 20:55
            Jest więcej krajów, gdzie tradycja ma pierwszeństwo przed tendencją mentalności Eichmannowskiej.

https://bi.gazeta.pl/im/0/10290/z10290280Q,Bialoruscy-zolnierze-pracuja-w-kolchozie-lezacym-7.jpg

smilesmilesmile
            Kacperek
          • zawszekacperek Re:Herr Baron Vampirr, 21.07.13, 21:03
            ta putokracja nie jest wcale taka kurewska. Niech Sygi albo Klara przeczytają Panu Baronowi
            ten artykuł.

smile
            Kacperek
    • chief-denunciator Plagiat telepatyczny! 21.07.13, 16:47

Marysia napisała:
      Czy te protesty nie sa przejawem rasizmu? Czy gdyby ten sam straznik zastrzelil nieuzbrojonego bialego nastolatka, to prasa swiatowa by o tym pisala?

Identyczną myśl miałem sformułowaną w mojej głowie przed kilkunastu godzinami.

Ze względu na nawał obowiązków nie byłem wstanie umieścić ich na serwerze GW...

I co zrobimy teraz z tym fantem?

To przecie bezprecedensowy przypadek plagiatu telepatycznego !

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: Plagiat telepatyczny! 21.07.13, 17:06
        Stefek S pisze:

Generalnie, mówimy tutaj o cholernie skomplikowanej sprawie z obcego kraju, którą trzeba by rozpatrywać w całym kontekście ich napięć na tle rasowo - klasowych - o którym my, jako Europejczycy, zwyczajnie chyba nie mamy pojęcia. Nie ma więc co dyskutować, bo niczego mądrego nie wymyślimy...

Bzdura do sześcianu!

Musimy negatywne doświadczenia Amerykanów z multikulti, teraz w Europie powielać?

Koniec z multikulti i sprawa rozwiązana dla Europy!

Jeśli Amerykanie sobie piwa nawarzyli ze swoim niewolnictwem, to niech je sobie samemu wypiją!

Nie ma nic prostszego!

Ot, co...
        • chief-denunciator Re: Plagiat telepatyczny! 22.07.13, 10:14

Koniec z multikulti i sprawa rozwiązana dla Europy!

Nu, zobaczymy, jak długo będą moje porady olewać...

Ja mogę poczekać...

Ot, co...

Postscriptum

Przypominam jeszcze raz:

Konieczność kosztownych procedur podsłuchiwania i kontrolowania korespondencji olbrzymiej liczby lojalnych obywateli, powstała równolegle z powstaniem poronionej idei multikulti ...

Uważam, że byłem Wam winien tej informacji.
          Oczywiście zrobicie z nią, co uważacie za stosowne.
          Aby panowie i panie analizujący moje posty nie wpadli na durnowaty pomysł, że to ja podżegam do jakichkolwiek aktów niesubordynacji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka