imagiro 19.12.05, 23:05 Mezczyznie grajacemu na fortepianie ktos dostarcza kartke, na ktorej jest napisane: "Obiad gotowy" ... jak mial na imie grajacy na fortepianie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xad Re: Zagadka lateralna IP: *.radzionkow.net 19.12.05, 23:29 jezeli jest obiad gotowy to musi być ADAM Słodowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarnet Re: Zagadka lateralna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 23:40 Ludwig van Beethoven Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Zagadka lateralna 19.12.05, 23:46 bingo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (czy moge niesmialo zapytac jak szybko na to wpadles ? powiedz cos o procesie znalezienia odpowiedzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarnet Re: Zagadka lateralna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 00:03 Tu nic nie było do wpadania. Tylko o tym jewdnym wiem,że na starośc był głuchy.To Ty powiedz, jak długo wymyślałes tę zagadkę?Może masz głuchego muzyka w rodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Zagadka lateralna 20.12.05, 02:05 gluchych w doslownym tego slowa znaczeniu nie mam, ale dzieci proboja byc gluche na prosby, by graly czesciej i dluzej .... Ten pomysl z Ludwikiem wpadl mi do glowy nagle, wlasnie patrzac na pianino podczas rozwiazywania innych zagadek z moim synem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś