cardemon 26.11.02, 01:39 Zdumiało mnie coś, co całkiem niedawno przeczytałem. Chodzi o to, ze jest sobie takie jedno zwierzę, które wydaje odgłos, co prawda słyszalny dla człowieka, ale nie dający echa. Jakie to zwierzę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy._ Re: Odgłos bez echa 26.11.02, 10:06 mesquaki napisała: > kaczka..? > dziennikarska :) Super rozwiązanie! Brawo! Pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
cardemon Re: Odgłos bez echa 26.11.02, 13:42 mesquaki napisała: > kaczka..? > dziennikarska :) Tak, to kaczka. Oczywiscie ta ze skrzydlami, nie dziennikarska. Oj Mes, ale mi podpadłaś. ;) pzdr. CdM Odpowiedz Link Zgłoś
mesquaki Re: Odgłos bez echa 26.11.02, 17:00 cardemon napisał: > Tak, to kaczka. Oczywiscie ta ze skrzydlami, nie dziennikarska. Ej, czy aby na pewno? ;) m Odpowiedz Link Zgłoś
cardemon Re: Odgłos bez echa 27.11.02, 02:43 mesquaki napisała: > cardemon napisał: > > > Tak, to kaczka. Oczywiscie ta ze skrzydlami, nie dziennikarska. > > Ej, czy aby na pewno? ;) > Sam juz nie wiem. Dobrze by było pójść gdzieś w góry i samemu sprawdzić. :) W kazdym badź razie temat jest dość obszernie wałkowany w internecie, a ja sam nawet zacząłem dorabiać do tego teorię... ;) CdM Odpowiedz Link Zgłoś