zbyfauch 07.10.17, 13:55 wreszcie pojadę swoim rowerem do pracy. Naprawiłem go bowiem, albowiem przedtem zepsułem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Po tygodniu ponad 13.10.17, 08:41 buka007 napisała: > alleluja! ;-) Zaiste, alleluja. Przywykłem albowiem do mojego welocypedu a białogłowy mej damka mizernym erzacem jest. Odpowiedz Link
zbyfauch A dzisiaj znowu zakłócenia 13.10.17, 09:08 na trasie kolejki. Pani w radioodbiornku mówiła o problemach ze zwrotnicą między Bad Cannstatt a Dworcem Głównym. Jak dobrze, że nie muszę się tym już wkurwiać. :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Kliknij, żeby powiększyć. 20.10.17, 18:13 buka007 napisała: > rasowy Tak, ze stajni canyon. Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Kliknij, żeby powiększyć 20.10.17, 14:29 przy deszczowej pogodzie bez błotników ochlapiesz sobie tyłek Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Kliknij, żeby powiększyć 20.10.17, 18:11 chris.w4 napisał: > przy deszczowej pogodzie bez błotników ochlapiesz sobie tyłek Błotniki do niego posiadam. Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Kliknij, żeby powiększyć 20.10.17, 20:45 zbyfauch, a to insza inszość, tyłek pozostanie suchy, a tak na marginesie, jak to robi się? że link zostaje skrócony i ukryty pod słowem lub zdaniem własnego wyboru, jak w Twoim przypadku "Błotniki do niego posiadam" do skracania linków używam T1P.de Tekst linka ale czy tu też istnieje taka możliwość o którą pytałem? Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Kliknij, żeby powiększyć 20.10.17, 21:05 zbyfauch, sprawdziłem, nie można, nie akceptuje polskich liter jak np. ł, ą, i dodaje do skrótu t1p.de Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Kliknij, żeby powiększyć 21.10.17, 13:12 uff, szafnąłem, wielkie dzięki W podziękowaniu Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Kliknij, żeby powiększyć 21.10.17, 13:22 Proszę bardzo. P.S. Zdjęcia usunąłem, bo dopiero teraz zauważyłem, że widać było na nich moje pełne IP. :) Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Kliknij, żeby powiększyć 21.10.17, 14:05 zbyfauch, takie skracanie linków funkcjonuje na Gazeta.pl Forum, czy można też skracać linki w podobny sposób na Gazeta.pl FotoForum? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Kliknij, żeby powiększyć 21.10.17, 19:22 Nie udzielam się na fotoforum, niemniej to nie jest żadne "skracanie linków" tylko stosowanie BBCode. Do skracania linków (czyli skrótów, czyli masło maślane :)) służy Twój "tnij..." i wiele innych, np. tinyurl.com. Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Kliknij, żeby powiększyć 21.10.17, 19:36 zbyfauch, czyli nie można w podobny sposób Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Kliknij, żeby powiększyć 21.10.17, 19:43 chris.w4 napisał: > zbyfauch, czyli nie można w podobny sposób Nie wiem. I szczerze mówiąc, dopóki mnie to nie zacznie osobiście dotyczyć, nie będę wiedzieć na pewno. :) Odpowiedz Link