IP: *.238.80.36.adsl.inetia.pl 15.12.04, 23:22
1) Co w przypadku motocykla może oznaczać skrót: O.LB.
2) Czy PIRELLI i TUBELESS to nazwy firmowe opon(jak np. Michelin)?
3) Das Kraftrad ist fuer den Beiwagenbetrieb nicht geprueft. Nie dopuszcza
się użycia motocykla z przyczepką. ???
Dzięki za wszelkie porady!

"Der Mensch lernt, solange er lebt."
Obserwuj wątek
    • joasia1 Re: c.d. moto 16.12.04, 01:15
      2. Pirelli to oczywiscie firma produkujaca opony

www.michelin-fahrrad.de/mtb/tl_tubeless.shtml
      • Gość: lisa Re: c.d. moto IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.04, 10:16
        3)Maszyna nie zostala poddana testom na prowadzenie jej wraz z
        przyczepka(boczna.takie jak kiedys Niemcy w czasie wojny mieli zwyczaj doczepiac
        do motocykli).Zdanie to sugeruje, ze doczepiajac taka przyczepke uzytkownik robi
        to na wlasna odpowiedzialnosc.Gdyby chodzilo o przyczepke z tylu to napisane
        byloby Anhänger a nie Beiwagen.Pzdr.
        • Gość: Kacha Re: c.d. moto IP: *.238.90.143.adsl.inetia.pl 16.12.04, 12:56
          Wielkie dzięki!
          A co z tym skrótem: o.LB. Gdzie to znaleźć????
          • Gość: tiggerific Re: c.d. moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:18
            podaj całe otoczenie tego skrótu, czasem łatwiej się domyślić niż szukać
            • Gość: Kacha Re: c.d. moto IP: *.238.81.149.adsl.inetia.pl 16.12.04, 15:32
              Dokładnie: KRAD, MOTORRAD O.LB.

Coś Ci to mówi?
    • Gość: Kacha Znalazłam wreszcie. Ale co dalej? IP: *.238.81.149.adsl.inetia.pl 16.12.04, 15:47
      Motorrad O.LB. ohne Leistungsbeschraenkung. Motocykl bez ograniczenia
      wydajności? Nie bardzo mi to pasi.
      • Gość: tiggerific Re: Znalazłam wreszcie. Ale co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:22
        znalazłam coś takiego, ale tylko w jednym miejscu, więc bez gwarancji :):
        Motocykl bez ograniczenia mocy wyjściowej *.
        Motocykl, którego moc silnika przekracza 25 kilowatów a współczynnik mocy i
        ciężaru przekracza 0.16 kilowatów na kilogram

na tej stronie: www.vv.se/templates/page3____5466.aspx
      • Gość: Joasia Re: Znalazłam wreszcie. Ale co dalej? IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.04, 18:53
        W D jednoslady z ogranicznikiem Vmax do 25 km/h moga prowadzic osoby nie
        posiadajace prawa jazdy.
        Moze wlasnie o to chodzi.
        • Gość: Kacha Re: Znalazłam wreszcie. Ale co dalej? IP: *.238.90.5.adsl.inetia.pl 16.12.04, 21:14
          Mój mąż zaproponował "motocykl bez ograniczenia mocy silnika". Odnosi się to do
          obu wcześniejszych propozycji (Joasi i tiggerific) i zgadza się z wypowiedzią
          klienta na ten temat.
          Serdeczne dzięki. Tu zawsze można liczyć na Waszą pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka