Gość: artur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:01 Obywatele, rodacy! Gdzie mogę zapukać internetowo, żeby znaleźć Austriaka - wiedeńczyka, którego imię i nazwisko /bez adresu/ znam. Dziękuję za ew. pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kramer Re: Poszukiwanie Austriaka IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.05, 21:04 Moze prokuratura go zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Kramera Re: Poszukiwanie Austriaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:10 Kramerze drogi, nie zna go prokuratura / chociaż diabli wiedzą/, facet pomógł mi w życiu, a zgubiłem notatnik, w którym przed 10 laty miałem jego adres. Stąd moja prośba. Pozrawiam, cię Kramerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kramer Re: Poszukiwanie Austriaka IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.05, 21:17 Znasz nazwisko, imie i miasto zamieszkania. Mozliwosci: 1. Telefonauskunft /Telefonbuch (www.telefonbuch.com) 2. Einwohner Meldeamt (w Austrii na pewno inaczej sie ten urzad nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
blaubeeree Re: Poszukiwanie Austriaka 30.11.05, 22:16 Gość portalu: Kramer napisał(a): > 2. Einwohner Meldeamt (w Austrii na pewno inaczej sie ten urzad nazywa) Tak samo sie nazywa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kramer Re: Poszukiwanie Austriaka IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.05, 22:22 A to jestem zaskoczony, bo u Ösis duzo nazywa sie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woman Re: Poszukiwanie Austriaka IP: *.pools.arcor-ip.net 30.11.05, 22:44 Ösis??Gdzie tak mowia??Na polnocy,Berlin?? Znam Osis,to na tych z bylego DDR-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki nie znasz niewiasto, o czym kazesz........ IP: *.pools.arcor-ip.net 30.11.05, 22:50 j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kramer Re: Ösis IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.05, 22:55 Nie wiem czy jest to regionalne, ale wielokrotnie slyszalem i czytalem to okreslenie na Austriakow. Odpowiedz Link Zgłoś