Dodaj do ulubionych

Poszukiwanie Austriaka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:01
Obywatele, rodacy!
Gdzie mogę zapukać internetowo, żeby znaleźć Austriaka - wiedeńczyka, którego
imię i nazwisko /bez adresu/ znam.
Dziękuję za ew. pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Kramer Re: Poszukiwanie Austriaka IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.05, 21:04
      Moze prokuratura go zna?
      • Gość: do Kramera Re: Poszukiwanie Austriaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:10
        Kramerze drogi, nie zna go prokuratura / chociaż diabli wiedzą/, facet pomógł mi
        w życiu, a zgubiłem notatnik, w którym przed 10 laty miałem jego adres. Stąd
        moja prośba. Pozrawiam, cię Kramerze.
        • zueri Re: Poszukiwanie Austriaka 30.11.05, 21:13
          www.herold.at
          • Gość: Kramer Re: Poszukiwanie Austriaka IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.05, 21:17
            Znasz nazwisko, imie i miasto zamieszkania. Mozliwosci:

1. Telefonauskunft /Telefonbuch (www.telefonbuch.com)
            2. Einwohner Meldeamt (w Austrii na pewno inaczej sie ten urzad nazywa)
            • blaubeeree Re: Poszukiwanie Austriaka 30.11.05, 22:16
              Gość portalu: Kramer napisał(a):

> 2. Einwohner Meldeamt (w Austrii na pewno inaczej sie ten urzad nazywa)

Tak samo sie nazywa;)
              • Gość: Kramer Re: Poszukiwanie Austriaka IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.05, 22:22
                A to jestem zaskoczony, bo u Ösis duzo nazywa sie inaczej.
                • Gość: Woman Re: Poszukiwanie Austriaka IP: *.pools.arcor-ip.net 30.11.05, 22:44
                  Ösis??Gdzie tak mowia??Na polnocy,Berlin?? Znam Osis,to na tych z bylego DDR-u.
                  • Gość: jecki nie znasz niewiasto, o czym kazesz........ IP: *.pools.arcor-ip.net 30.11.05, 22:50
                    j.
                  • Gość: Kramer Re: Ösis IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.05, 22:55
                    Nie wiem czy jest to regionalne, ale wielokrotnie slyszalem i czytalem to
                    okreslenie na Austriakow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka