Gość: ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 17:26 ??? Proszę o tłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jecki ogien zaporowy z przeciwnej strony, ale IP: *.pools.arcor-ip.net 13.12.06, 17:28 co "am" ? - wiecej konia+teksta przydaloby sie... j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: ogien zaporowy z przeciwnej strony, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 17:32 ...blieb er einige Male stehen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki hi, ka - musialem posmiac sie sam z siebie: IP: *.pools.arcor-ip.net 13.12.06, 17:43 przeczytalem bowiem Sperrfeuer, zamiast Spreeufer ! :-)))))))))))))))))))))) ad rem: przystanal kilka razy/ kilkakrotnie na przeciwleglym brzegu Szprewy... j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Legastheniker sind auch nur Menschen. IP: 87.193.20.* 17.12.06, 17:13 Gość portalu: jecki napisał(a): hi, ka - musialem posmiac sie sam z siebie: ~~~ Man darf sich über Legastheniker nicht lustig machen. Ich habe großes Verständnis für alle möglichen Leiden, neben Hämorrhoiden. Legastheniker sind auch nur Menschen. Jungen leiden viermal so häufig an Legasthenie als Mädchen. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus jenseitig - auf der gegenüberliegenden 13.12.06, 17:36 Seite gelegen - Duden po tamtej stronie, na drugim brzegu Szprewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Immer so lieb und jovial unser Dr. Dr. Jecki IP: 87.193.20.* 17.12.06, 17:51 Gość portalu: jecki napisał(a): > i s p i e r d a l a j einfach... ~~~ Immer so lieb und jovial unser Dr. Dr. Jecki (Fachgebiet Analleiden, Spezialisierung: Hämorrhoiden, Nebenbei: Down Syndrom auch Hausvisiten nach Vereinbarung) Odpowiedz Link Zgłoś
wsiowa.baba Re: Immer so lieb und jovial unser Dr. Dr. Jecki 17.12.06, 18:24 Asiek, nie mam wlasciwie nic przeciwko temu, zebys sie na tym forum udzielal, skoro juz na innych zostales zablokowany. Mozesz tez opowiadac o swoich cierpieniach spowodowanych hemoroidami, chociaz wiekszosc z forumowiczow dostaje w tym momencie mdlosci, ale prosze cie o jedno: zamknij wreszcie dziob i przestan wypowiadac sie na temat Down Syndrom. Zauwaz, ze odzywam sie do ciebie bardzo grzecznie, chociaz moze bardziej zrozumiale i jednoznaczne dla ciebie sa slowa jeckiego. Achhhh ... czasami zaluje, ze tez tak nie potrafie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki nudny kutas, po prostu - IP: *.pools.arcor-ip.net 17.12.06, 18:28 czy nie moglby uprawiac swoich masochistycznych praktyk w piwnicy ? :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki wlasciwie lepiej pasuje: upierdliwy kutas... :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 17.12.06, 18:29 j. Odpowiedz Link Zgłoś
wsiowa.baba jecki, ja to cie czasami podziwiam 17.12.06, 18:30 ze tak trafnie w jednym zdaniu ujmiesz to, co ja w kilkunastu musze opisac ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki ba, babo, ze siem tak wyrazem: IP: *.pools.arcor-ip.net 17.12.06, 18:32 - moim pierwszym mistrzem byl bowiem Ryszard - Bruno - Milczewski !!! :-) (drugim zas niejaki Charles Bukowski) j. Odpowiedz Link Zgłoś
wsiowa.baba Re: ba, babo, ze siem tak wyrazem: 17.12.06, 18:44 Gdzies w nas blyszcza gwiazdy poezji ... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki ba, babo, ba !!! :-))) IP: *.pools.arcor-ip.net 17.12.06, 18:50 kiedys powiem Ci chyba, parafrazujac innego mistrza: Ruszaj sie, babo, idziemy na piwo ! :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hämorrhoide ein Treffer ins Schwarze IP: *.dpool.celox.de 18.12.06, 11:58 Ich frage mich war das ein seltsamer Monolog oder ein seltsamer Dialog? Das Internet lässt seltsame literarische Formen zu. Jedenfalls war es ein Treffer ins Schwarze, wenn unser liebe Dr. Dr. Jecki so redselig wird. Mit vorzüglicher Hochachtung, Hämorrhoide Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hämorrhoide Dürfen wir uns nirgends wo mehr artikulieren? IP: *.dpool.celox.de 18.12.06, 12:16 wsiowa.baba napisała: zamknij wreszcie dziob > i przestan wypowiadac sie na temat Down Syndrom. ~~~ Und wieso denn das? Seitdem ich in Behandlung bei Dr. Dr. Jecki bin, haben sich nicht nur meine Hämorrhoidenleiden gelindert, sonder auch mein Down Syndrom hat sich zurückgebildet. Ein einmaliges Ereignis in der Welt Medizin. Wieso sollte man darüber hier nicht berichten? Und ich bitte dich Wsiowa Baba um etwas mehr Respekt gegen uns mit dem Down Syndrom betroffenen. Dürfen wir uns nirgends wo mehr artikulieren? Mit Vorzüglicher Hochachtung, Hämorrhoide Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Zgłosiłam post do skasowania 18.12.06, 12:54 Asiek, co innego Twoje pseudodowcipne elukubracje, co innego naśmiewanie się z ludzi chorych. Tak się nie godzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Re: Zgłosiłam post do skasowania (Sehr Gut!!!) IP: *.dpool.celox.de 18.12.06, 13:03 lira_korbowa napisała: > Asiek, co innego Twoje pseudodowcipne elukubracje, co innego naśmiewanie się z > ludzi chorych. > Tak się nie godzi. ~~~ Ja, und warum machst du das nicht, wenn der Jecki hier Wochenlang über seine Anal -lysen schwadroniert? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa EOT 18.12.06, 13:05 Jeśli nie pojmujesz różnicy, mogę Ci jedynie współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Eine schöne Dame bist du! IP: *.dpool.celox.de 18.12.06, 13:18 lira_korbowa napisała: > Jeśli nie pojmujesz różnicy, mogę Ci jedynie współczuć. ~~~ Ach so, die ordinäre Sprache der tiggerific und Jecki stören dich nicht im geringsten? Eine schöne Dame bist du! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Sie sollten sich schämen! IP: *.dpool.celox.de 18.12.06, 14:54 lira_korbowa napisała: > Asiek, co innego Twoje pseudodowcipne elukubracje, co innego naśmiewanie się z > ludzi chorych. > Tak się nie godzi. ~~~ ze ślepym o kolorach... Autor: lira_korbowa (In einem benachbartem Thread) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ich bitte höflichst die Blinden hier nicht zu diffamieren! Wieso sollte man auch nicht die Blinden in kulturelle Diskussionen einbeziehen? Irgend welche Vorurteile gegen Gebrechliche und Kranke, meine liebe lira_korbowa. Das gehört sich nicht! Sie sollten sich schämen! Odpowiedz Link Zgłoś