Gość: aka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 17:08 Czy mógłby mi ktoś powiedzieć co to znaczy: "ich bin klein, mein Herz ist rein,bin ich erst gross, geht's richtig los"? Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jecki.p Re: Ich bin klein... 05.05.07, 17:15 serduszko me czyste, bo maly jestem chlystek, lecz kiedy dorosne, wtedy bedzie sprosnie !!! :-))) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Ich bin klein... IP: *.pools.arcor-ip.net 05.05.07, 17:17 guciu, jeszcze jakis maly link obrazkowy, bo dalej niejasno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p linka do mnie 05.05.07, 17:20 to Ty juz masz, zas Twojego konterfekta jak nie widzial, tako nie widzi... j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: linka do mnie IP: *.pools.arcor-ip.net 05.05.07, 17:29 o tu o!fotoforum.gazeta.pl/3,0,621136,2,10.html jesli sie otworzy...ech. Ja z tym lodem. Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p wolne zarty ! 05.05.07, 17:34 wiek przed anal ityczny mnie nie interesuje! :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: wolne zarty ! IP: *.pools.arcor-ip.net 05.05.07, 17:48 skoro tak, co cus nowszego, analitycznego: fotoforum.gazeta.pl/3,0,510050.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki tu zas dla Ciebie: IP: *.pools.arcor-ip.net 05.05.07, 18:08 elmonasterio.org/escritos/wp-content/uploads/assfuck.jpg :-))) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: tu zas dla Ciebie: IP: *.pools.arcor-ip.net 05.05.07, 18:51 chyba nie sadzisz, ze otworze jakikolwiek link od Ciebie, guciu drogi ;). poza tym, niewazne, co Ciebie interesuje. " ich bin nicht O.K - ihr seid nicht O.K." wydaje mi sie w Twoim przypadku niebezpiecznym Einstellung. zacznij moze od " ich bin O.K.". i juz bedzie Ci lzej isc przez swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki es beruht voll auf Gegenseitigkeit, IP: *.pools.arcor-ip.net 05.05.07, 21:17 meine Teuerste - Du kannst mich ebenfalls kreuzweise... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
pauulek Re: Ich bin klein... 05.05.07, 20:18 to jest naturalnie kazdemu niemcowi znana parafraza na modlitwe dziecieca: "Ich bin Klein, mein Herz mach (ist) rein, soll niemand darin wohnen als Jesus (Gott) allein." de.wikipedia.org/wiki/Gebet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Ich bin klein... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 20:35 dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Ich bin klein... IP: *.pools.arcor-ip.net 06.05.07, 00:02 zstanawia mnie tylko, ale tylko odrobine,jak sie teraz ttego linka stad pozbedziesz? Mazurowi poszlo nadspodziewanie gladko ;) no nic, w razie czego...przyjemnej banicji :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś