radunia 23.03.08, 22:02 Czy ktoś by wiedział, co mogą oznaczać następujące skróty: re, li - powtarzają się one często, np. montaż kanałów kablowych re, albo li. Także nie wiem, co znaczy KG 2 (SPS 1) oraz Instalacja phw re. Dziękuję Radunia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lira_korbowa Re: I jeszcze kilka skrótów 23.03.08, 22:03 hmm.. jakby tu rzec.... moim zdaniem re - to rechts, a li - links. pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p zostalo jeszcze 23.03.08, 22:33 (Tobie rowniez wesolych jajek, liro!:) KG 2 (SPS 1) oraz Instalacja phw re... jaki moral z tej bajki? jesli cos mnie m i e r z i, nie podejmuje sie tlumaczania... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: zostalo jeszcze 23.03.08, 23:10 Ech, cóż to za jajka, skoro sygnaturka wciąż jeszcze adekwatna... Odpowiedz Link Zgłoś
radunia Re: zostalo jeszcze 24.03.08, 18:08 > jaki moral z tej bajki? jesli cos mnie m i e r z i, nie podejmuje sie tlumaczan Dziękuję, moralisto, za morał:) Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p moral byl 24.03.08, 18:32 kostenlos, aber - hoffentlich - nicht umsonst... :-)) j. Odpowiedz Link Zgłoś